selam arkadaşlar.bora abi unutmadan yeni işin hayırlı olsun
selam arkadaşlar.bora abi unutmadan yeni işin hayırlı olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın Adanalı doslar hayırlı günler bol kazançlar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Bora Abi, yeni işin hayırlı-uğurlu olsun, yürekten sevindim.
oderint dum metuant
herkese günaydın,hayırlı işler bol kazançlar kazasız keyifli sürüşler dilerim,
boracım şiir çok absürt olmuş fıkraların daha güzeldi
tekin abi sana yaşlı diyenin anahtarını alırım,
hayaletim sen yaşıyormusun ara sıra girip ce diyorsun
nan iso sen nerelerdesin,elinin altında internet var ara sıra bişeyler yaz da kopma
günaydın arkadaşlar bora abicim yeni işin hayırlı olsun
gn 250 suzuki :bounce:
bu akşam toplantı varmı varsa nerde??????????????????
toplantı var tabin hüsmen agam,herkes gelirken şemsiye çadır ne varsa ademin oraya getiriyor orda paylaşırıs malları
[QUOTE=muzaffer1968;1846299] burdan kendisine hayırlı olsun diyorum...
[QUOTE]
günaydın arkadaşlar.işimle ilgili iyi dileklerde bulunan dostlarıma teşekkür ediyorum.hayırlısı olsun başladık bakalım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Evet arkadaşlar akşam için toplantı yapacağımız yerin adresini veriyorum.........Debi derya CADDDESİ...Kırkbirkaşık mahallesi.Arada bul ebeni aprtmanı altı.girde gör cafe. saat 8 de buluşma...........sevgili canlarım hesaplr tarafımdan ödenmiş olup.cüzdan getirmemenizi rica edim. motosikletleriniz için kapalı park yeri vardır.bilginize ayrıca kapalı yüzme havuzuda vardır.arzu edenler parmak arası terliği,havlu,şort getirmeleri tavsiye olunurr
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydınlar mta
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
herkese günaydın.
bora abi yeni işin hayırlı olsun
günaydınlar adana mt.
evet bora abi yeni işin hayırlı olsun
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Günaydın Adana MT
Akşamki buluşmaya ben gelemiyecem, evde misafir olacak Zaten adreside tam anlamış değilim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sağolun arkadaşlar,teşekkürler.
hava muhalefeti nedeniyle,sanırım bu akşam toplantı olmayacak.ama acil olarak,kış için kapalı bir mekan bulmak lazım.timur abi,bizimle ilgili,bir yerle konuştuğunu söylüyordu (ademin ilerisinde,şu balıkçıların oralarda bir yerlerde)ama kendisi bilgi versin,bende tam bilmiyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)