ben yatar herkese iyi geceler,malum yarın iş güç
zaferim sen hala yatmadınmı,dinlen sabah erken kalkıp tükanı açıcen
ben yatar herkese iyi geceler,malum yarın iş güç
zaferim sen hala yatmadınmı,dinlen sabah erken kalkıp tükanı açıcen
selam arkadaşlar bu kadar lafa çeneniz yorulmadımı, ben okurken yoruldum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
eveeeet günaydın dostlarım. hayırlı işler,bol kazançlar.
75 Yaşındaki Yaşlı Bir Amcanın Erkekli'ğini Yitirdikten Sonra Cinsel Organına Yazdığı Şiir...
Hemen Kalkacak Gibi Fiyakalı Dursan Da
Ebedi Bir Uykuya Dalmışsın Eski Dostum.
Yastıkları Koltuğa Destek Edip Kalksan Da
Artık Güçsüz, Takatsız Kalmışsın Eski Dostum.
Bir Zamanlar Başını Dik Tutardın At Gibi
Gökdelen Binalarda 30'uncu Kat Gibi
Durmadan Çalışırken Rakkaslı Saat Gibi
Şimdi Üç'ün Biri Kalmışsın Eski Dostum.
Sağlığında Ben, Senin Hep Aklına Uyardım
Kendim Üşüsem Bile Seni Sıcak Yere Koyardım
Dantelli Külotları Senin İçin Soyardım
Üzgünüm, Son Düdüğü Çalmışsın Eski Dostum.
Süt Gibi Bacakları Kaldırırken Havaya
Şimdi Takat Kalmamış Zıplayıp Oynamaya
Haline Her Bakışta Başlarım Kahkaha'ya
Gözünden Malum Yaşlar Gelmiyor Eski Dostum
Açtığın Bacakların Sayısını Unuttum
Kısmetsiz Günlerinde Ellerimle Avuttum
Bazen Keltoş Başını Okşayarak Uyuttum
Tedavülde Kalmayan Pulmuşsun Eski Dostum.
Zevkini Sen Yaşadın İşlenen Günahların
Senin Yerine Hesap Verecek Benim Yarın
Hiç Cacığı Olur Mu Pörsümüş Bir Hıyarın
Böyle Sakin Durmaktan Gayen Ne Eski Dostum.
Kim Demiş Eski Dostlar Düşman Olmazmış Diye
Doğruysa, Senin Beni Mahcup Edişin Niye
İşemek Olmasaydı Yedirirdim Kediye
Ben Sana Şimdi Niye Hammalım Eski Dostum...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bora abi yeni işin hayırlı olsun allah utandırmasın..
[B]hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum, bazen sallıyorum..[/B]
Günaydın Adana lı Arkadaşlar
Bora Abi Ne içden yazmış dedem
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Günaydın arkadaşlar,Bora abi hayırlı olsun.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Günaydın Adanalı abilerim,Kardeşlerim iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bak adaşımmm.bak şu şiireeebora nakadar etkisinde kalmış şiirin.sankim kendini ifade ediyorrrrrrben sanam demedimmi şu borayı bir tanıdık hekime götürekte şu ızdırabından kurtarsakkkk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 ----------
zaferrrrrrrr sen bizem bişeymi demek istenin yanim.sana bişey htırlatimde(SONDURAK)anladın sen onuuuu
kızı kolda fazerı yolda severim.
bu biraz fazla olmuş. bu bölümü okuyan bayanlarda var
Allah be kanka ...sonunda sende akıllanmaya başladınmı ne .....bak naapalım biliyonmu???....muzaffer abim bi resim çektirdi diye havalara girmiş....oysa o resimden önce ablaya çok yalvarmış hatta üstüne benzin döküp yakmaya kalkmış ......etraftan koşanlar ikna etmişler ablayı oda tamam ama çok yaklaşmasın Hüsocuğum kızar demiş......öyle çekilmiş bu resim.....Muzaffer abinin cengizi anlattı banada....hala benzin kokuyormuş.....bu anlattıklarım aramızda kalsın ama....gelelim bize sen sarışınmı istiyorsun şimdi...o kolay....öyle kuş dili filanda bilmene gerek yok....sen dilini kullanmasını bil yeter...sarışının bu akşam hazır.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:14 ----------
FİSTANMI??????? Tuhahahahhahahaha...Muzaffer abi fistanla valla o esmer abladan daha cazip olursun .....Abi fistanlı resiminde varmı???nooooolur hadi onuda at siteye.....hahahahahahhahaaaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:18 ----------
Allah hayırlı uğurlu etsin abi...Çok sevimdim...Bi ara uğrar hayırlarız inşallah...Tabi musaitse ortam....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 ----------
Aynen katılıyorum.....
Günaydın dostlarım, akşam çoşmuşsunuz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
benim OLDUĞUM her yerde bu kaçınımazdır.adaşım.beni herkes bilir yani adana mt benimle güzel,benimle çoşkulu,benimle kahkağalı,benimle tempolu,benimle neşelidir.bunu unutmayınızzzzzzztabiki bunların hepsi sizlerle oluyor.sizlerin değişmez bir halkasıyım.bensiz mta benzinsiz motora benzer
sizlere takılmak çok güzel yaw.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------
farkında olmadan gençleşiyorsun
sen zaten genç değilmiydin tekin abi yaw. yaş 35 miydi neydi sanırım.
[QUOTE=azgurbuz;1847884]Haluk ciğerim hayal meyal hatırlıyorum, bazı fotolarmı silinmişti o gece :silen
tehtidler bana vız gelirrrr.beni kendinle karıştırma malum kış geldi kazaksız dışarı çıkmam.okadarrrrrrrrrrrr.mustafa abine çok takılma sonra senin için kılıbık derler.cümle alem ve adana beni bilir.delikanlı adamımdır ve delikanlı adamları severim.yanimeee
Delilleri karartmasaydık hepberaber görürdük delikanlıyı
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)