Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ulen gene damarıma basıyon haaaaaa.sen hiç eski resimleri ve video kayıtlarını cd çektirmedinmi hııııbendeki pul kolleksiyonu seninkini döver istersen gel ben sana gösterim sonra sen bana göster.nedersin birde sana şu arap kızını tanıştırim onada göster şu pulll kolleksiyonunu nedersin canimmmmmm.gününü sen belirle....olmassa evden izin al çarşamba günü toplantı diye benim belirlediğim yere gidelim(yalnız gel) hem çay içelim,sohpet edelim.sonram çarşambayı sel aldı şarkısını söyleyelim ..nedersin adaşım hııııııııı.duymadımmmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
))) İki Muzaffer fena kapışmışsınız... Kim döver? Kimin pul koleksiyonu daha zengin? Tayfun'a katılıyorum... Ortalık şenlenmiş... Bora hocam senin pul koleksiyonun ne alemde?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
adaşıma bak beeeeeee.hemide jazzzzzzz müziği ile....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------
malisef DOKTORUMMMMMMMMMMMMMMM bora pul kollesiyonunu kaybetmiş bir türlü bulamıyorzaten bulsada neyapcekkkiii.ekonomik kırizden dolayı pulu parada etmez onun şimdikkeğer bir hekim olarak ona yardımcı olursan gereken desteği bizler gösteririz dimi arkadaşlar.
adaşım gene herzamanki gibi yanlış algılıyorsun.nedemek bu şimditıpa çare bitmezzzzben onu bu işin uzmanlarında gerekeni yapyırırımmmmmhemide estetik bilem yaptırırım.ben boramın herzaman arkasındayımmmmm.bunu unutmayınresimlere bakın fakat iyi bakınki size fikir versin
hala pul koleksiyonu devam ediyormu biz direk mevzuya giriyoz şimdiye kadar hiç soran olmadı
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ooo haluk beyler teşrif etmiş hayırlı akşamlar abi nerdesin görüşemiyoruz
eskiden mustafa abilerin gürselin oraya falan gelirdin görüşürdük şimdi hiç gelmiyormusun denkmi gelmiyoruz bilmemki....
30-45 dakka önce falan mustafa abilerin ordaydım mustafa abi aradı ama tlf cevap vermedin
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
neymiş o ciğerim bizede söylede bilelim biliyorsak tekrar edelim. bilmiyorsak öğrenelim, bir istişare edelim
ne aç gözlü adamsın ule. senin varya olum. bırak da olmayanlara yardım etsin adamcağız.
abi zaten ne işin var wc de okadar gidecek yer varken...
sitesakinlerinin bazı hormonlarında beli bir artış kaydediyorum. tatlıya çok dayandık sanırım.
evet sonrdan farkettim ya tayfuncum sonra aradım ama kendisini. havalar kötü ya o sebepten okuldan direk eve gidiyom.
iyi akşamlar arkadaşlar.
ooo eskisi gibi site şenlenmiş maşşallah. allah neşenizi bol etsin sevgili arkadaşlarım.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkeşe iyi akşamlar,öğlen bıraktığım gibi devam ediyor,geyik iyi sarmış ortalığı ne arap kızıymış beaaa,
ula çenkiz alttan alttan okuyup yorum mu yapcen
allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.
yok kardeş,ne bisikleti.o kadın karanlıkta hiç görünmez ki.ne gecesi yav,ancak gündüz görünebilir.
seeeen uzuuun yıllar afrikada yaşadın haa,ayrıca da jaz musikisindeeğitmen,vay vay vay...
kardeş benim pul kolleksiyonum çok eskidi,unumu eleyip eleğimi duvara astım artık.bu konuyla ilgili yarın sabah yazacağım fıkrayı okumadan güne başlamayın.
sen öyle san.
yeni işim için iyi dileklerine teşekkürler kardeş,sağolasın.pul kolleksiyonum konusunda iseallaha şükür henüz tıbba baş vuracak birşey yok.
bu arada,real'i az geçince DÖRTLER (PEUGEOT) PLAZADA,yine eski işim olan,ARAÇLARDA DETAYLI İÇ TEMİZLİK/BOYA KORUMA işiyle uğraşıyorum.bilgilerinize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
boracım hep senmi güldürcen ahanda bitanede benden
Kırık Anten
Kaynana geline devamli söylenirmis babanin evinden ne getirdin diye.
Gelin sonunda dayanamamis "daha ne getireyim" demis gögüslerini göstermis
"kristal avize" demis göbegini göstermis "6 metrekare bünyan hali" demis
poposunu gösterip "renkli televizyon" demis sonra kaynanaya sormus :
"Oglun ne getirdi kirik bi anten, o da oynamazsan göstermez."
Boracım işe başlamışsın e hadi hayırlı olsun
Camcı
Adamin biri birgün evine geliyor ve karisini yatakta çirilçiplak buluyor.
Karisina :
- Kadin bu ne hal?.. diye soruyor.
Kadin tuhaf tuhaf bakinca, etrafi aramaya basliyor ve gardropta çirilçiplak bir
adam buluyor. Adama :
- Sen dekimsin diye sorunca, adam :
- Abi ben camciyim, diyor...
Koca :
- Ne camcisi ulan?..
Adam :
-Ne yani abi simdi bir harf için tartisacak miyiz?
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)