Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın herkese... Güne ne yazık ki moral bozucu kötü bir haberle başladık. Bu sabah Barış mahallesinde gazete dağıtıcısı 16 yaşında bir kardeşimiz, motoruyla bir bisikletliye çarpıp düşmüş ve arkadan gelen belediye otobüsünün tekerinin altında ezilerek can vermiş. Allah rahmet eylesin.
    çok üzücü gökhan Allah rahmet eylesin
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arap kızı camdan bakmıyor bana bakıyorrrrr.huhaaaaaahaaaaa
    Adaşım, ne iş ? Çok komik adamsın Figen abla bu resmi gördümü
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi allah canımı alsın sen bi numarasın...senden korkulur valla.....bi boş zamanında bana ders verirsen memnun olurum...senin deneyim ve tecrübelerinden bir kardeşin olarak faydalanmak isterim....bu alemde seni tek geçerim.....bu arada cukulata renkli ablaların özel bi durumu var biliyon değilmi...?????....eğer bilmiyorsanhatırlat bi gün sana haddim olmayarak , affına sığınarak anlatayım....seni saygıyla selamlıyorum .....
    ulennnnn ben neyaptığımı iyi bilirim.sen kısa donla gezerken ben afrikada bu ablalarla berabaedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 ----------

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adaşım, ne iş ? Çok komik adamsın Figen abla bu resmi gördümü
    adaşım kuştan korkan darı ekmezzzzzz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 ----------

Alıntı yunus_34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------

[/COLOR]

bence de bora abi fotomantaj yapmacık falan degil gayet orjinal bir resim çakma falan degil yani helal olsun nerden bulur nasıl bulur hep muzaffer abiye mi denk gelir bilmemki bu tür insanlar erkekten dönme falan degil dimi sankim yeni traş olmuş gibi bıyıkları mı çıkıyor ne yoksa bu modeller böylemi ....
    sen işine bak tayfunnnnnnharbi orjnalllllllll.dikkatli baksen onu bana sor benim diyen sarışın ablalara taşşşşşşşş taşıtır.arkadaşlar bukadar gevezelik yeterrrrrrçalışınnnnn sizinde olsun.bilmem anlıyabildinizmi veya şöyle yazimmmmmmmm.........kedi ulaşamadığı CİĞERE mundar dermişşşş.....benim gene şanzıman dişlilerimi attırmayınnnnn ulennn
    arabıma lafff söyletmem okadarrrrr
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Yaw adaşım, resimde alacaklı gibi başında duruyon, yoksa yine cüzdanımı kaybettin
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    xxxxx
    Yaw adaşım, resimde alacaklı gibi başında duruyon, yoksa yine cüzdanımı kaybettin
    ulennnnnnnn körmüsün ne cüzdanı koca çantayı görmüyonmu

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    ulennnnnnnn körmüsün ne cüzdanı koca çantayı görmüyonmu
    o zaman o kızcağızdan ne alacağın var, başına dikilmişsin

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Muzaffer abi banada bundan alsana bi tane......al abi yaw hadi banada al.....bi tane bundan istiyom bi tanede bunun kaymaklısından.....hadi abi yaw....

Motosikleti
    xxxxx
    o zaman o kızcağızdan ne alacağın var, başına dikilmişsin
    adşım yavvvvv bırak artık şu japonla yapışmış gözünü.aç artık uyankaranlığını aydınlatacak dünyanın güzel parlayan nimetinden faydalan birazzzzzztakıl bana gecelerini bu arap ablalarla gündüze çevireyim hııııııııııı nedersin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 ----------

Muzaffer abi banada bundan alsana bi tane......al abi yaw hadi banada al.....bi tane bundan istiyom bi tanede bunun kaymaklısından.....hadi abi yaw....
    olmazzzzzzzzzzzzkendisi kaymaklıdır zatennnnnn.lisan bilmen lazımkendisi kuş dilinden başka bilmezzz.ben uzunyıllar afrikada yaşadığım için bilirim.bunları hoşnut etmek herbabayiğidin harcı değil.ben bunlarrı yılların vermiş olduğu tejrübemle üstesinden geliyorum.sen daha çok gençsin bilemezsinhızlıkoşan atın boku seyrek olur hüsoooooanlatabildimmi canımmmayrıca jazzz müzük dinlemen ve orkestırada müzik alletlerinide kullanman gerekliben jaz musikisinde yıllarca çalışmış ve deneyimli bir eğitmenim kardeş bu yüzden sana söyleyecek tek lafımbaşka kapıya hadi canım.veya hayvan terliii
    i

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    adşım yavvvvv bırak artık şu japonla yapışmış gözünü.aç artık uyankaranlığını aydınlatacak dünyanın güzel parlayan nimetinden faydalan birazzzzzztakıl bana gecelerini bu arap ablalarla gündüze çevireyim hııııııııııı nedersin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 ----------

i
    Benim gündüz fenerlerle işim olmaz, hem bu saaten sonra at olup kuyrukmu sallayacam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------

Yaw kanka ne yapcan dibi yanmış kek gibisini hani şööyle sarışın olsa neyse

Motosikleti
    fz1 fazerr
    muzaffer abi senin şu esmer bomba ortalığı 56 ya çevirde site yine şenlenmiş
    [U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı yunus_34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muzaffer abi senin şu esmer bomba ortalığı 56 ya çevirde site yine şenlenmiş
    Ben o esmerle WC ye gitmem

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    ulen milletin zenci için nerdeyse ağzının suyu akıcak,burda zibil gibi hemde gündüz feneri değil hafif çamaşır suyunda bekletilmiş modelleri var,zaferim az gürbüzüm sen bilin buraları anlatsana

Motosikleti
    fz1 fazerr

bu modeller sana göre degil abi ama kimine göre revaçta yapacak birşey yok tarz meselesi ..............
    [U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    doğru söylüyorsun tayfunum,ama ben muzaffer abinin sprey boya sattığını unutmuştum

Motosikleti
    xxxxx
    ulennnnn sizde bi boktan anlamadan yorum yapıyonuz haaaalütfen yorum yaparken gündüz feneri ile bir münasebetiniz oldumu hııııııııııı.söylesenize lennnnadaşım sen eğer bu işte tejrüben olsaydı değil WC ye lahımın içine bilem gider o bokkk kokusunu olspice parfümü kim sürmüş diye kokladıkça koklarsın hıyarrrrrrcengizzzzzzz dovulun sesi uzaktan hoş duyulurda senin burda hipoya batırılmışı bile var dediklerine sen anceeee pencereden elll salla dersin.fakat onların sana ne sallayacağını uygulamalı olarak sana çarşambaya gösterim hııı nedersinnnnresimlerden işşallah anladın sen onuuuuuu

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    ulennnnn sizde bi boktan anlamadan yorum yapıyonuz haaaalütfen yorum yaparken gündüz feneri ile bir münasebetiniz oldumu hııııııııııı.söylesenize lennnnadaşım sen eğer bu işte tejrüben olsaydı değil WC ye lahımın içine bilem gider o bokkk kokusunu olspice parfümü kim sürmüş diye kokladıkça koklarsın hıyarrrrrrcengizzzzzzz dovulun sesi uzaktan hoş duyulurda senin burda hipoya batırılmışı bile var dediklerine sen anceeee pencereden elll salla dersin.fakat onların sana ne sallayacağını uygulamalı olarak sana çarşambaya gösterim hııı nedersinnnnresimlerden işşallah anladın sen onuuuuuu
    Beni konuşturm şimdi, sen fistanla gezerken ben hatunlarla geziyordum

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    kem küm,falan filan e abi işler nasıl uzun zamandır görüşemedik,asena smileysi

aklıma şimdi geldi

Fadime temel ile ilişkisini komşusuna anlatıyormuş hiç sevip okşamaz direk dalar,komşusuda benimki çyle değil sever okşar uyarır demiş,kalkıp eve geliyor fadıme,temelde işden geliyor temel diyor bir daha yatmadan önce beni uyar demiş, temelde tamam fadime demiş,bak sonra uyarmadı deme şimdi kahveye gidiyorum dönüşte seni be*****em demiş

Motosikleti
    xxxxx
    ulennnnnn fistanla gezerken bile bn onlara müzik dersim bile veriyordumistersen birgün gel görsel olarak sana cd lerimi izletim.hıııı sen niye cd ye çektin kendini dersen salakkk...ben yaşlanınca senin gibi arkadaşlarıma heyttt gençliğimde nasılmışım hıı görüyonuzmu diye film izletecem yaaa.sonra sana dönüp sen neyaptın dediğimde bana izlettireceğin film gösteremicen.sonra bende sana LAFLAN peynir ekmek gemisi yürümüyon deycemm.yaaa siboppp...huheeeeeheeee
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kem küm,falan filan e abi işler nasıl uzun zamandır görüşemedik,asena smileysi
    cengizzzzzzzz.her söze verilecek cevabım var onamgöreeeeee

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    malumunuz işten dolayı gapadıyom akşam göreşeriz,

bu arada malumunuz kış geldiiiiiiiiiii,çarşambaları nerde toplaşıp koklaşcez hade bakalım
    her türlü fikir değerlendirilir,süzülür elenir topluca sonuca varılır,

aslında aklıma bir fikir geliyor ama biraz külfetli birde konuşmak gerekiyor

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru söylüyorsun tayfunum,ama ben muzaffer abinin sprey boya sattığını unutmuştum

vurun abalıya
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler