ulennnnn ben neyaptığımı iyi bilirim.sen kısa donla gezerken ben afrikada bu ablalarla berabaedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 ----------
adaşım kuştan korkan darı ekmezzzzzz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 ----------
sen işine bak tayfunnnnnnharbi orjnalllllllll.dikkatli baksen onu bana sor benim diyen sarışın ablalara taşşşşşşşş taşıtır.arkadaşlar bukadar gevezelik yeterrrrrrçalışınnnnn sizinde olsun.bilmem anlıyabildinizmi veya şöyle yazimmmmmmmm.........kedi ulaşamadığı CİĞERE mundar dermişşşş.....benim gene şanzıman dişlilerimi attırmayınnnnn ulennn
arabıma lafff söyletmem okadarrrrr
kızı kolda fazerı yolda severim.
Yaw adaşım, resimde alacaklı gibi başında duruyon, yoksa yine cüzdanımı kaybettin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Muzaffer abi banada bundan alsana bi tane......al abi yaw hadi banada al.....bi tane bundan istiyom bi tanede bunun kaymaklısından.....hadi abi yaw....
adşım yavvvvv bırak artık şu japonla yapışmış gözünü.aç artık uyankaranlığını aydınlatacak dünyanın güzel parlayan nimetinden faydalan birazzzzzztakıl bana gecelerini bu arap ablalarla gündüze çevireyim hııııııııııı nedersin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 ----------
olmazzzzzzzzzzzzkendisi kaymaklıdır zatennnnnn.lisan bilmen lazımkendisi kuş dilinden başka bilmezzz.ben uzunyıllar afrikada yaşadığım için bilirim.bunları hoşnut etmek herbabayiğidin harcı değil.ben bunlarrı yılların vermiş olduğu tejrübemle üstesinden geliyorum.sen daha çok gençsin bilemezsinhızlıkoşan atın boku seyrek olur hüsoooooanlatabildimmi canımmmayrıca jazzz müzük dinlemen ve orkestırada müzik alletlerinide kullanman gerekliben jaz musikisinde yıllarca çalışmış ve deneyimli bir eğitmenim kardeş bu yüzden sana söyleyecek tek lafımbaşka kapıya hadi canım.veya hayvan terliii
i
Benim gündüz fenerlerle işim olmaz, hem bu saaten sonra at olup kuyrukmu sallayacam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------
Yaw kanka ne yapcan dibi yanmış kek gibisini hani şööyle sarışın olsa neyse
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
muzaffer abi senin şu esmer bomba ortalığı 56 ya çevirde site yine şenlenmiş
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
ulen milletin zenci için nerdeyse ağzının suyu akıcak,burda zibil gibi hemde gündüz feneri değil hafif çamaşır suyunda bekletilmiş modelleri var,zaferim az gürbüzüm sen bilin buraları anlatsana
doğru söylüyorsun tayfunum,ama ben muzaffer abinin sprey boya sattığını unutmuştum
ulennnnn sizde bi boktan anlamadan yorum yapıyonuz haaaalütfen yorum yaparken gündüz feneri ile bir münasebetiniz oldumu hııııııııııı.söylesenize lennnnadaşım sen eğer bu işte tejrüben olsaydı değil WC ye lahımın içine bilem gider o bokkk kokusunu olspice parfümü kim sürmüş diye kokladıkça koklarsın hıyarrrrrrcengizzzzzzz dovulun sesi uzaktan hoş duyulurda senin burda hipoya batırılmışı bile var dediklerine sen anceeee pencereden elll salla dersin.fakat onların sana ne sallayacağını uygulamalı olarak sana çarşambaya gösterim hııı nedersinnnnresimlerden işşallah anladın sen onuuuuuu
kem küm,falan filan e abi işler nasıl uzun zamandır görüşemedik,asena smileysi
aklıma şimdi geldi
Fadime temel ile ilişkisini komşusuna anlatıyormuş hiç sevip okşamaz direk dalar,komşusuda benimki çyle değil sever okşar uyarır demiş,kalkıp eve geliyor fadıme,temelde işden geliyor temel diyor bir daha yatmadan önce beni uyar demiş, temelde tamam fadime demiş,bak sonra uyarmadı deme şimdi kahveye gidiyorum dönüşte seni be*****em demiş
ulennnnnn fistanla gezerken bile bn onlara müzik dersim bile veriyordumistersen birgün gel görsel olarak sana cd lerimi izletim.hıııı sen niye cd ye çektin kendini dersen salakkk...ben yaşlanınca senin gibi arkadaşlarıma heyttt gençliğimde nasılmışım hıı görüyonuzmu diye film izletecem yaaa.sonra sana dönüp sen neyaptın dediğimde bana izlettireceğin film gösteremicen.sonra bende sana LAFLAN peynir ekmek gemisi yürümüyon deycemm.yaaa siboppp...huheeeeeheeee
cengizzzzzzzz.her söze verilecek cevabım var onamgöreeeeee
malumunuz işten dolayı gapadıyom akşam göreşeriz,
bu arada malumunuz kış geldiiiiiiiiiii,çarşambaları nerde toplaşıp koklaşcez hade bakalım
her türlü fikir değerlendirilir,süzülür elenir topluca sonuca varılır,
aslında aklıma bir fikir geliyor ama biraz külfetli birde konuşmak gerekiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)