herkese iyi akşamlar,
muzaffer abi dün 22:10 da cengizin performansında düşüş olmadı,ikiye katladık 2.oyunda pes ettiler biralar boşa gitti,elden kesip joker atmışımki sorma daha toparlanamadılar,
neyse şu arap kızımı oğlanımı neyin nesi,abi nondanın erkek kardeşine benziyor,yada naominin esrar çekmiş haline fazer kullananlara eşantiyonmu yoksam
bora yine herzamanki gibi formundasın
herkese iyi akşamlr çoktandır giremiyorum siteye. bora abi bana bi bisiklet lazım ya şöyle zilli milli, aynalı fırıldaklı falan olsun. idareten yani kalıcı bişi istemiyom.
muzaffer abi yanındaki kadın adam kim bıyıklarını aldırmış da alt tarafdan yenileri geliyomuş gibi duruyo.
alp benim oturduğum apartmanda bir adet er6n satıloyo haberin olsun. ama bu adamdan ucuza alamayabilirsin. çünkü bu işin ticaretini yapıyo.
kimse yok ortalıkta,tayfunda alttan alttan okuyor,yapcek bişey yok bende gidiyom yani kapatıyom herkese iyi akşamlar,datlu rüyalar
nedemek istiyorsun yoksam bora bisikletmi alıp satıyor.yoksa zilli,milli püsküllü demek istediğin farklı bişeymi leenn bora neiştir hayırdır.o beğenmediğin kadın varyaaaaa süper,süperrrrr.sen onu bide karanlıkta görsen lokummm,lokummmm dersin emeeee. nerdeeeeben malın iyisinden anlarım gecelerin adamıyım ben bilirsin,,,,,,,,,,,,gecelerimim parlayan güneşine laf söyleme birdaha onam göreee
kızı kolda fazerı yolda severim.
Haluk ciğerim yanlış sitedesin; bisiklet sitelerinde aramalarını yap lütfen
Bu kadını karanlıkta hiç göremezsin zaten, tam yamyam...Abi aklıma takıldı valla, niçin foto çektirdin bayanla
yaniii zor alır
ama şuda var ilk tespitim yanlış iyicene inceledim abim o manitayla resmen resimletmiş kendini abi bu aplamı bi hipoya yatır istersen anca açılır renk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
okuyanlara bak yaaaaa
demirgursel, celikgürsel
ulen çakma adaş genemi rahat yok senden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:11 ----------
şahinim uyu artık, foxda kickbox mu var yoksa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
bu akşam şahinimle biraz göle levreğe takıldık.adamda iyi kısmet var ben gittimmi tutamıyorum helal olsun o çekti güzel balıkları
tabi balık bu oltada sabit durmayınca resim bulanık çıkmış, o kadarda dedim kıprama diye dinleyen kim
bunlarda tezgahtaki hali, yanındaki şişe ölçü olarak
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın arkadaşlar.
Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş.
> Adamın biri aynayı görüp eline almış.
> Daha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.
> Adam:- 'Ey gidi gardaşımm. Seni bi daha görmek nasipte varmış'!
> Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.
> Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.
> Aynaya bakmış bir kadın. 'Allah belanı vireee, bu karı da kim. Bi boka da benzese diyerek feryat figan evden çıkmis, kadı efendiye gitmis.
> Kadın:- 'Kadı efendi adam beni bu çirkin karıyla aldattı.'
> Kadı aynaya bakmis bakmis ve şöyle demis:
- 'Yav bu karıdan çok kavata benziir'
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Adana Hayırlı Günler Hayırlı Haftalar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
günaydın herkese,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
bora yine formundasın,herzamanki gibi
uğur sanada günaydın
zafer abi patronuma laf söyletmem.fuar boyunca bitün mankenler patronumla resim çektirmek istediler.ben şahidimzenci manken fazerr abime iki günlük eskortluk yaptı.günün hatırına resim çekilelim dedi bende resmi çekdim.resim tarafımdan çekildi haberiniz olsun.bayanın ismide canadalı noumi zaten fazerr abim evli olmasa yakasını bırakmazdı.fazerr abim gerekli misafirperverliği hakkıyla göstermiştr.bundan şüpeniz olmasınokarelerde var bende
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
gümaydın mta
Vazelin
Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek 'yağmurlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmaz' demiş. Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş.
Akşama doğru kız 'gel seni bize götürüp ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz.' demiş. Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. 'Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz.
Konuşan olursa o bütün bulaşıkları yıkar...' Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık... Uulan bir konuşursak yandık demiş...
Yemek yerken aklına 'Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez.' fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok.
Bir de öpeyim demiş, Öpmüş gene çıt yok.. Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama gene çıt yok.. Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmış. Gene çıt yok. Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış. Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış.
- 'Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım'
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Günaydın herkese... Güne ne yazık ki moral bozucu kötü bir haberle başladık. Bu sabah Barış mahallesinde gazete dağıtıcısı 16 yaşında bir kardeşimiz, motoruyla bir bisikletliye çarpıp düşmüş ve arkadan gelen belediye otobüsünün tekerinin altında ezilerek can vermiş. Allah rahmet eylesin.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Gökhan abi sabah sabah moralimiz bozuldu yavvvv
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 ----------
koluman muzaffer abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.sesin çıkmıyor abi. eskisi gibi siteye takılmıyon abi.neoldu birşeyler yazda moralimiz düzelsin.
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Abi allah canımı alsın sen bi numarasın...senden korkulur valla.....bi boş zamanında bana ders verirsen memnun olurum...senin deneyim ve tecrübelerinden bir kardeşin olarak faydalanmak isterim....bu alemde seni tek geçerim.....bu arada cukulata renkli ablaların özel bi durumu var biliyon değilmi...?????....eğer bilmiyorsanhatırlat bi gün sana haddim olmayarak , affına sığınarak anlatayım....seni saygıyla selamlıyorum .....
Günaydın arkadaşlar
Gökhan hocam sabah sabah bu ne yaaa
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
napalım cengiz abi okuyoruz belki birşeyler ögrenir kazanırız diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------
bence de bora abi fotomantaj yapmacık falan degil gayet orjinal bir resim çakma falan degil yani helal olsun nerden bulur nasıl bulur hep muzaffer abiye mi denk gelir bilmemki bu tür insanlar erkekten dönme falan degil dimi sankim yeni traş olmuş gibi bıyıkları mı çıkıyor ne yoksa bu modeller böylemi ....
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)