Günaydın Adana Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşım adanada belli birkaç yer var, eyer adanaya yabancıyım dersen ben ilgilenebilirim alacağın malzeme pişman olmayacağın türden olsun, sertifikalarına bak
hadi gelde geçmiş olsun deme esir aldın be abi nasıl demiyelim
çoooook çooooook büyük geçmişler olsun abime 3 seferde öpimde banada bulaşsın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın arkadaşlar
Adaşaım sanada geçmiş olsun ama bende grip oldum onun için baban bulaştırma şansın yok
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
[QUOTE=demirgursel;1839625]arkadaşım adanada belli birkaç yer var, eyer adanaya yabancıyım dersen ben ilgilenebilirim alacağın malzeme pişman olmayacağın türden olsun, sertifikalarına bak]
Adanalıyım ama motorda yeniyim. Birçok yere baktım ama burada sektör çok zayıf. Herşey istanbulda. İnternetten de beğensen dahi gözle görmeden olmuyor bazı şeyler. Yinede yardımlarınızı beklerim.
Herkese iyi Bayramlar....
Herkese merhaba, akşam aynı yere mi gidiliyor yine?
adanalı abilerim uzun zamandır sizle tanışmayı istiyorum ama bitürlü oralara gelme fırsatım olmuyor.şimdi ben motosiklet aldım orası tamam.bundan sonra neler yapmam gerekiyor bilmiyorum.bu konuda hemşerim sevgili muzaffer abi ve demirgürsel abi bi yardımcı olursa sevinirim.ben hafta içinde üniversiteye gitmekteyim haftasonu boşum bunuda bildirmek istedim.şimdilik bukadar iii akşamlar...
günaydın arkadaşlar.hepinizin 29 EKİM BAYRAMI KUTLU OLSUN.
TEMEL´IN KÖTÜ HUYLARINDAN BIRI DE HER SABAH UYANIR UYANMAZ,GÖK GÜRÜLTÜSÜ KADAR YÜKSEK SESLE GAZ CIKARTMAKMIS.
KARISI FADIME DE BU DENSIZLIGINE PEK ICERLER,cözü cikasu heruf,ha pir sabah poyle fosururken,tüm pagursaklarun donuna dökülsün da cör cünunu DERMIS.
DERKEN,KURBAN BAYRAMININ 2.SABAHI,FADIME MUTFAKTA KURBAN ETLERINI AYIKLARKEN VE TEMEL HALA UYURKEN,TEMEL´I YOLA GETIRME NIYETIYLE,BIR GÜN ÖNCE KURBAN OLARAK KESTIKLERI KOCUN BAGIRSAKLARINI TOPARLAYIP BIR GÜZELCE TEMEL´IN DONUNUN ICINE KOYMUS!
AZ SONRA TEMEL UYANINCA,ADETI ÜZERE,KEYIFLE VE GÖK GÜMBÜRTÜSÜ MISALI,GAZ ATINCA BIR DE BAKMIS KI TÜM BAGIRSAKLARI DONUNUN ICINDE...SASKINLIK VE KORKU ILE RENGI BENZI ATMIS AKLI UCUP GITMIS.TEMEL,BIR MÜDDET SONRA KENDINE GELMIS KALKIP TUVALETE GITMIS EPEY ZAMAN SONRA,SARARMIS YÜZÜNDEN SOGUK TERLER DAMLAYARAK BITAP YORGUN BIR HALDE MUTFAGA GELEN TEMEL:
hacan dedigun oldi be fadime,fosururken tüm pagirsaklarum donuma töküldü da DEDIGINDE...
FADIME:-oh olsun,ama pagirsaklarun cikarken canun da pek yanmistur be temelim DIYEREKTEN GÖNLÜNÜ ALMAYA CALISIRKEN;
TEMEL YANITLAMIS HEMEN: -yok be fadime,ha cikarken acumadi da,geri sokarken az kalsun ceberiydum!!!! ( UYYYY))))
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın. Adana MT....
Günaydın Millet
Ahmet kıyafet için İstanbul'daki fuarı beklemeni tavsiye ederim. Hem görüp deneyerek alırsın.
adana mt 29 ekim bayramını kutlar.sağlık dolu günler dilerim
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Günaydınlar.HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUM NİCE 86. YILLARA.....
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
herkeşe iyi akşamlar,29 EKİM CUMHURİT BAYRAMI herkese kutlu olsun,
muzafer abi sanada geçmiş olsun,güççük muzo sanada geçmiş olsun,kendinize iyi bakın mevsim döndü her türlü hastalığa açık şu an BE CAREFULL TO BE yanim iki kerem hemde
iyi akşamlar sevgili mt arkadaşlarım.
herkesin 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI kutlarım.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)