selam arkadaşlar,Bora abi sana özel mesaj göndermiştim, başarısız mı oldu acaba?
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Walla hala yazıyor hatta siz de 11:26 da göndermişsiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 ----------
Uygun ve kaliteli kıyafetleri Adana'da nerede bulabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz.
Şahinciğim,şimdi kontrol ettim bana gelen msj.yok kardeş.
Baran71,üye kontrol paneline tıkla,solda ayarlar bölümünde,saat ayarını kaliningrad,south africa olarak seç kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
arkadaşlar ben herhalde domuzzz gribi oldum.benden bir müddet uzak durmanızı tavsiye edim.
ayyy canııııım,geçmiş olsuuuuun.
Baran71,üye kontrol paneline tıkla,solda ayarlar bölümünde,saat ayarını kaliningrad,south africa olarak seç kardeş.[/QUOTE]
Ok!! şimdi normale döndüüü. Sağol abi............
Muzaffer abi geçmişler olsun ......Sen o hastalığa hayatta yakalanmazsın abi merak etme...
iyi akşamlar arkadaşlar..
geçmiş olsun muzaffer abi
[B]hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum, bazen sallıyorum..[/B]
sevgili arkadaşlarım gerçekten pek halim yok geçmiş olsun temennileri yapan dostlarıma teşekkürler.okuyupta temennide bulunmayanlarada işşallah bulaşır temennisinde üzülerek bulunuyorummmmalumunuz tüm TÜRKİYEDE 29 EKİM KUTLAMALARI YAPILACAK bundan dolayı biz ADANA motosiklet gurubu olarak bayrağını ve motorunu alıp bu etkinliğe katılma şerefini yapalım derim.öyle sadece gezi yapmakla olmaz.haydin adana mt bu işi organize edelim .edemiyorsanız bana bu görevi verirseniz memnuniyetle yaparım.katılmak isteyenler lütfen LİSTE oluştursun.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Motor sürüp süremediğimi denemem lazım
Saat kaçta?
muzaffer abi çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.29 Ekim içinde çok güzel düşünmüşsün inşallah katılım olur elimden geleni yapmak isterim
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
günaydın arkadaşlar.
Temel at yarisi oynamaktadir.. Bir arkadaşından çok iyi tüyo veren bir adamın adını öğrenir. Hemen koşar:
- Bugün yapılacak yarışta hangilerine oynamalıyım? der. Adam şöyle bir bakar:
- Sen kaç yaşındasın? diye sorar.
- '28' der Temel. Adam da;
- Tamam, git 2 ve 8' e oyna.' gerçekten adamın verdiği tüyo yarışlar sonunda tutmuştur. Temel ikinci hafta yine gider. Yine soru aynıdır. Adam:
- 'Sen kaç kilosun? ' der. Temel;
- '76 kiloyum.' deyince; Adam
- 'Bu hafta da git 7 ve 6' ya oyna.' der. Bu yarışınn sonuçlarını da adam doğru tahmin etmiştir. Arkadaşları da şaşkınlık içinde izlemektedirler. Bu kez Temel neyi var neyi yok satar. Parasını cebine koyar, yine aynı adamın yolunu tutar. Adam bu kez;
- 'Çü..nün boyu kaç santim' diye sorar. Temel şaşkınlık içinde '25 cm.' deyince, adam da 'Bu sefer de 2 ve 5'e oynayacaksın' der.
Arkadaşları yarışınn sonuçlarını çok merak etmektedirler. Ertesi gün hemen Temel' in yanına koşarlar, Temel'in morali çok bozuktur. Hemen sorarlar ne oldu diye.
Temel' in verdiği yanıt ise şudur:
-'Gururumun kurbanı oldum. 1 ve 2 kazandı'...
Günaydın Adana Hayırlı günler hayırlı işler
ADANALI sabah sabah sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
sizede günaydın sevgili ugurapay,işte amacım bu zaten,hep beraber gülelim.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)