Tamam Abiii
teşekkürler bora abi hiç haberim yoktu
[B]hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum, bazen sallıyorum..[/B]
günaydın motor tutkunları,rüzgar sevdalıları.
paylaşmak istedim seyredin arkadaşlar.
http://vimeo.com/7207223
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
günaydın arkadaşlar.
haydi ciğere yolcular kalmasın.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
gelin ben size anlatayım nasıl güvenli sürersiniz bu sitede tek anlama zorluğu çekecek insan adaşımdır eminim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
arkadaşlar geziden sağ salim döndük.ADANA MT,yine çok keyifli,bol kahkahalı bir geziye daha imza attı.gelemeyen arkadaşlarımızı hep andık.resimler biraz sonra geliyooooor.
slm adana mt... çok merak ediyorum doğrusu.. nerden geliyor böyle bu adananın motosiklet sevdasıı, forumda oldukça aktifsiniz. bir erzurumlu olarak kıskanıyorum doğrusu yollarınızmı çok güzel, belediye iyimi çalışıyor anlamadım..
her neyse. yalnız üzüldüğüm bir konu daha var. adana'dan çok kaza haberi geliyor. gerek burdan görüyorum, gerek haberlerden.. adana'da motosiklet kazasında bir yakınını kaybetmiş bir arkadaşımda var.. aman dikkat... güvenli sürüşler. yolunuz açık olsun...
herkese iyi akşamlar,boranında dediği gibi keyifliydi beee,
sevgili gkhnkzy,motor tutkunu olmak için illede yolların asfalt olması gerekmiyor,belediye çalışıyor ama kendine,bizim burda iklim müsait 9 ay yaz 3 ay sonbahar var,birde trafik çok keşmekeş olduğu için sorunu motosikletle çözüyüruz,kazalara gelince her yerde olabiliyor sorun bunun önüne hep birlikte nasıl geçeriz,hiç bir motosikletli kardeşimizi kaybetmek istemeyiz ama malesef cehalet,eğitimsizlik ve denyoluk hat safhada olduğu için bir adım yol kat edemeyiz sadece adana için değil tüm Türkiye için geçerli
gerçekten harika bir gezi oldu. bol kahkaha gırgır ve neşe doluydu. allah neşemizi bozmasın. geziye katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkese günaydın.size de hayırlı haftalar sevgili ugurapay.
Temel nisanlisi Fadime ile findik tarlalarini geziyormus.
'Bak Fadime' demiş, 'butun bu tarlalar benim. ama bir tanecik findik koparırsan, seni oraya yatiririm ona gore.'
Bunu duyan Fadime' nin gözleri parlamış, hemen koşup bir tane findik kopartmış.
Temel sozunun eri ya, Fadimeyi findik agacinin altina yatirmis.
Bu cezadan memnun kalan Fadime, ustunu basini toparlayip, ayaga kalkar kalkmaz bir findik daha kopartmis.
Temel bir kez daha .... Bir findik daha.....
Temel 5. findiktan sonra perişan ayaga kalkmis, bitkin bir halde Fadimeye dönüp;
'bak Fadime ' demiş eliyle tarlaları gostererek,
'burdan sonrasi Fiskobirliğin'
Günaydın Millet
Bora abi rüyandamı görüyorsun bu kadar komik fıkraları
Günaydın Adana Mt hayırlı bir hafta geçirmenizi dilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)