iyi akşamlar arkadaşlar.
bugün kazada vefat eden arkadaşa allah rahmet eğlesin. ailesine ve sevenlerine allah sabır versin.
muzaffer abi doğum günün kutlu olsun. sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömürler dilerim.
iyi akşamlar arkadaşlar.
bugün kazada vefat eden arkadaşa allah rahmet eğlesin. ailesine ve sevenlerine allah sabır versin.
muzaffer abi doğum günün kutlu olsun. sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömürler dilerim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
sevgili ZİTE sakini arkadaşlarım,abilerim,kardeşlerim,bacılarım,ciğerl erim.doğum günümün böyle kutlanması yerine ÇARŞAMBA günü toplantımzda kutlasaksizler bana pasta üfletsenizzzzzvede hediyelerinizi versenizzzne anlamlı olur beni çok mutlu edersiniz beeeeeehadi bireeee yokmu şu süprizi yapacakhadi beyyylerrrr canlanın birazzzzz
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkeşe günaydın,hayırlı işler bol kazançlar ve KAZASIZ sürüşler dilerim,
kazada hayatını kaybeden kardeşimize allahtan rahmet geride kalanlara allah sabır versin,
Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun kardeşimizin!
Bilgisayarların ve motorların harmanı...
selam arkadaşlar.....
Bu kaçıncı kaza ve kayıp ...bu sene sanki biraz fazlamı oldu ne ..... Vefat eden arkadaşımıza allahtan rahmet ailesine ve sevenllerine sabır diliyorum.....
Muzaffer abi sanada mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim abi.....allah hepinizi korusun....
Muzom sende bir ses ver iyimisin ordamısın....
vefaat eden arkadaşımıza allah rahmet eylesin..geride kalanlarına sabır versin
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
şahsi fikrim vefat ve kutlama aynı anda hiç ugun değil her ikiside ayrı ayrı yerlerde topik açılmalı zaten vefat için açılmış durumda acımızı ve sevincimizi karıştırmasak uygun olur kanaatindeyim sevgili arkadaşlar selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
merhaba arkadaşlar nasılsınız motorsuz olunca insan siteye de giresi gelmiyor bide böyle haberler gelince daha bir kötü oluyorum ve bunu sonlandırmalı mı acaba diyorum kendi kendime.
size güzel bir şrkının linkini vereyim kulaklarınızın pası silinsin.
http://www.ziddu.com/download/473182...ozlum.mp3.html
iyi akşamlar arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkese en güzel akşamlar,bu gün pek tadı tuzu yok zitenin herkeş bir yerleremi kaydı yoksa
vay gürselim.bakıyorum sende gizliden gezilere gidiyorsunmillete birşey söylemiyonyoksa söyledinde kimse gelmedimi dicem fakaaaat sen ,fuat,ahmet.ve aramıza yeni katılan emreyi bile götürmüşsünüzne iştir bu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 PM ----------
yok cenggizim görüyon işte zitemizin hali yukarda yazılı
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar.
[B]hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum, bazen sallıyorum..[/B]
Günaydın Adana Mt
Günaydın celikgürserl Günaydın Endurocu01
Güzel Bereketli bir gün olur inşallah olur
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Günaydın Adana Mt.
Günaydın Çelik gürsel,Endurocu01,Adanalı Abilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
sizlere de günaydın sevgili,ugurapay,korkut 250.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın herkese,hayırlı işler bol kazançlar kazasız sürüşler dilerim,
uğur ve korkut sizlerede ayrıca günaydınlar
selam arkadaşlar.kendinize iyi bakın, motorlarımıza dikkatli binelim lütfen
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)