iyi akşamlar arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkeşe iyi akşamlar,
muzafer abi nice mutlu yıllar,iyiki doğmuşsun
yarın için benden pas,malum hala evin işi ile uğraşıyoru kısmetse haftaya inşallah
canım kardeşime nice mutlu yıllar sevdikleri ile birlikte.
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
yeni yaşın hayırlı ugurlu olsun patron nice yıllara
şimdik sen çarşamba ya hediye felan da istersin
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
muzaffer abi dogum günün kutluolsun sevdiklerinle bir ömür mutluyaşa
Günaydın Millet
Muzaffer abi nice senelere
Günaydın Arkadaşlar,Muzaffer nice senelere hep beraber.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
muzaffer abi doğum gününü kutlar nice mutlu seneler,ailen ve motorunla geçirmen dileğiyle...iyi pazarlar olsıun...
Günaydın Adana MT. Herkese selamlar. Muzaffer abi hepbirlikte nice senelere!
Arkadaşlar bugün acı bir haber ile açtım siteyi; otobanda ceyhan istikametinde kaza olmuş. Bir motorlu arkadaş bariyerlere çarpıp vefaat etmiş. Plakası 01 GR 584 Mavi Honda. Arkadaşın adı da Ersin Bilgin (27). Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
http://www.ensonhaber.com/3.sayfa/23...rpti-oldu.html
nice senelere muzaffer abii
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sabah saatlerinde,DR.GÖKHAN arkadaşımızın beni aramasıyla öğrendiğim ve çok üzüldüğüm bir haberdi.bende diğer arkadaşları arayarak,kim olduğunu ve tanıyıp tanımadıklarını sordum ve bilgilendirdim.kısa bir süre sonra bana gelen bilgiler doğrultusunda,isminin ERSİN olduğunu,aslında çok sakin motor kullandığını ve çok iyi bir insan olduğunu öğrendim.motor,duyduğum kadarı ile 600RR mış.bu genç yaşında aramızdan ayrılan arkadaşımıza,yüce ALLAH'tan rahmet,ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
HERKESLERE İYİ GÜNLER İYİ HAFTA SONLARI.....
VEFAT EDEN ARKADAŞA ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE SABIR DİLİYORUM.
MUZAFFER ABİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU SENELERE
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Doğum günü ve taziye bi arada,içim bi garip oldu....
Nice yıllara muzaffer abi...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
[QUOTE=ares01;1828120]Günaydın Adana MT. Herkese selamlar. Muzaffer abi hepbirlikte nice senelere!
Arkadaşlar bugün acı bir haber ile açtım siteyi; otobanda ceyhan istikametinde kaza olmuş. Bir motorlu arkadaş bariyerlere çarpıp vefaat etmiş. Plakası 01 GR 584 Mavi Honda. Arkadaşın adı da Ersin Bilgin (27). Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır dilemekten başka söylenecek söz yok
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
hepinize teşekkürler ederim.........vefat eden arkadaşımızın ailesine allah sabırlar versin.rahmetli nur içinde yatsın.çok üzüldüm.
kızı kolda fazerı yolda severim.
vefat eden kardeşimize tanrıdan rahmet diliyor ailesine allah sabır versin diyorum çok üzüldüm değerli bir kardeşimizdi.
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
arkadaşlar kaza otobanda dilberler sekisi üzerindeki köprüden geçerken olmuş, dediğiniz gibi rahmatlinin ismi Ersin, ve daha 4 yaşında kızı varmış kafası parçalanmış, kol ters dönmüş, hızı 200 üzeri tahmin ediliyor.arkadaşlar evine taziyeye gitmiş yakınları motorları görünce çok üzülmüş, tanıyan arkadaşımız mutlaka vardır, taziyeye gidecek olursa lütfen motorsuz gitsin
bir diğer kazada maraş yakınlarında olmuş, 3 çapır motosiklet.1 ölü 1 yaralı olduğunu öğrenebildim, henüz net bilgim yok.
altımızdaki makinalar gerçekten hızlı, ne kadar basmayalım desemde boş, çünkü bende motorumun sınırlarına çıkmayı seviyorum, ama lütfen gereksiz ve yersiz hız yapmayalım, aralara dalmayalım, kendimiz giderken arkamızda çocuklarımızı bırakıyoruz, lütfen onları anasız babasız bırakmayalım
muzaffer abi kusura bakma böyle bir günde doğum günü kutlamak içimden gelmiyor, ama sen abimsin unutmakta olmuyor, NİCE YILLARA ABİ
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Vefat eden kardeşimize Tanrı'dan rahmet diliyorum. Tanrı geride bıraktıklarına sabır versin.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)