Günaydın arkadaşlar....
Günaydın arkadaşlar....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bora nereden buluyorsun bunları...hepinize günaydın
günaydın adana mt.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
eyü günler arkadaşlar... gezi resimlerine gelince muzaffer abi getirirse fotoları bu gün yükleyecem galiba,inşallah
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydınlar k.cengiz bey muzaffer abi resimler nerde yaww elimde delil olmadan baskı yapamıyorum cengize sen anladın onu abii
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
selam arkadaşlar, çalışanlara hayırlı işler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
İyi günler bol kazanççlar abilerim kardeşlerim.
Hayat Aynısı Gibi Uçuyor Anında..
Bende Ucuyorum Arkasında:D::tutkuy::
[QUOTE=adanalı;1821397]herkese günaydın.
Ferdinand Porsche, ölür ve öbür dünyada melekler tarafından karşılanır.
Melekler kendisinin olağanüstü otomobil tasarımından dolayı bir dilek hakettiğini söyleyerek, arzusunu sorarlar.....!!!
Porsche;
- "Tanrı ile bir konuda konuşmak isterdim."der.
Melek derhal isteğini yerine getirmek üzere Ferdinand Porsche' yi bir salona alır.
Ferdinand Porsche Tanrı' ya sorar:" KADINI yaratırken düşünceleriniz nerdeydi?"
Tanrı:
-" Ne demek istiyorsun?"
Porsche:"Çok hatalı yaratmışsın!"
1.Ön taraf aerodinamik değil.
2.Çok ses yapıyor.
3.Bakım masrafları yüksek.
4.Ayda 5-6 gün tamamen kullanılmaz durumda.
5.Arka taraf çok sarkık duruyor.
6.Sürekli boyanması ve yenilenmesi gerekiyor.
7.Egzost, emisyona çok yakin.
8.Farlar genellikle küçük.Bazende çok büyük.
9.Yakıtı da son derece pahalı.
10.Yakıt aldığı yerden gereksiz yere çok gürültü çıkıyor.
Tanrı kısaca düşündükten sonra cevap verir:-"Ferdinand, bunların hepsi doğru olabilir ama.İstatistiklere göre erkekler
SENİN İCADINDAN ÇOK, BENİM İCADIMA BİNİYORLAR!!"[
buna gülerim işte abicim mikemmel bi fıkra bu hehehehe
günaydın arkadaşlar.
Fadime ile Temel lunaparka giderler fadime dönen salincaklara binmek ister ama
-Temel 'olmaz fadime, donun gozukur' diyerek karsi cikar
salincaga cok binmeyi isteyen fadime temel arkasını dönüp başka bir seyle ilgilendigi anda Temelden gizli salincaga biner arkasını donen Temel Fadimeyi salincaga binmis olarak görünce bağırır :
-'Fadime niye pindun donun kozukcek 'der,
Fadime cevap verir
'-merak etme ..cikarttim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın millet, bora abi formundasın
kara murat benim FUAT KOŞAK
Günaydın Adana MT
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 AM ----------
Son bir yıldır suzuki marauder 800 sahibiyim. Birkaç gez gezilerinize katılmak istedim ama yol tecrübem olmadığını ve makinamı henüz iyi tanımadığımı düşünerek bunlardan vazgeçtim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 AM ----------
son aylarda önce tek başıma Adana içi, menderes bulvarı ve seyhan baraj gölünün arka taraflarını dolaştım. Osmaniye-Zorkuna çıktım ve son olarak iki hafta önce iki arkadaşla Payas'a gittim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------
Çok fazla olmasada kendime göre tecrübe edindim. Ama hala yeterli olduğuma inanmıyorum. Bu yüzden kalabalık gruplara katılmıyorum. Kendimden çok başkasına zarar vermekten çekiniyorum aslında.
hoş geldin Baran71,ben BORA,bu akşam,A.MENDERES'in sonunda SAKLIBAHÇE'nin yanında ADEM'in orada haftalık toplantımız var.saat:8,00'den sonra orada oluruz.gelirsen tanışırız.
gurup gezilerimizde zaten sürat yapmayız.sürat seven arkadaşlarımız,bir ara basıp,ilerde bizi beklerler.genellikle 100 km.civarı gideriz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Birde seyahat esnasındaki ortalama hızları bilmiyorum. Bilgi veren olursa sevinirim.
Choperler genelde en sonda gidiyor diyorlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 AM ----------
Orayı biliyorum. Gelmeye çok niyetlendim ama bahsettiğim gibi fazla cesaret edemedim. Ayrıca gelirken Seç' veya köseye uğramam gerektiğimide biliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------
Hatta defalarca da oradan geçtim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 AM ----------
Bu arada Ahmet BARAN benim adım. Zafer abiyle (AZGURBUZ) tanışıyoruz.
Günaydın Herkeze.
Hayat Aynısı Gibi Uçuyor Anında..
Bende Ucuyorum Arkasında:D::tutkuy::
O zaman yetişebilirim.
Sevgili Ahmet her 3-5 aya bir seni unutup hatırlıyoruz
Motor bahane, muhabbet şahane deyip geleceksin toplantı ve gezilere.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)