iyi akşamlar sevgili arkadaşlar.
gökhan hocam yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
slm arkadaşlar 0 km mondial cup 100 model motordan alıcam plaka ruhsat masrafı nedir bilen msn eklesin necatikutlar_21@hotmail.com
Aramıza hoşgeldin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 PM ----------
YAA ABİ SEN ÇOK YAŞA EMİİ AKŞAM AKŞAM GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAH TA SENİ HEP GÜLDÜRSÜN AMA DOĞRU SÖYLEMİŞSİN BEN İLK KATILDIĞIM DA KÖSE DEN MADO DAN İSTENİLDİ TATLILAR BANANE YENİ GELENLERDEN DE İSTENSİN
gökhan resimleri görüp hayırlamak istiyordum ama millet hep hayırlamış.
bendende
HAYIRLI OLSUN
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın Adana Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
herkese günaydın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın tün Adana MT ye
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
“If you always put limit on everything you do, physical or anything else. It will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.”
günaydın mt.
gökhan hocam hayırlı olsun yeni transalp in allah kaza bela vermesin...
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
gunaydın...... gokhan hocam hayırlı ugurlu olsun. yenı gelen arkadaslara hosgeldınız
kara murat benim FUAT KOŞAK
shinkage tedbirli gel ve yanımdan ayrılma lütfen ben gelmeden datlı kutusunu sahip çık kaşla göz arası bakmışsınki yok bu uyarımı kulak arkası etmeakşama şu 1200 gs todayi bir dinlesek.TÜP GETİRİMMİ AĞAM YAVVV doktorum SENDE TRANSALP ALIYON MİLLETTEN DUYUYOK HAAA ayıp oluyor bak.desene bir kuyruk daha çıktı ulennnnnn ne ballı tadlılı bir adana MT yavvvvv
kızı kolda fazerı yolda severim.
iyi günler arkadaslar bende tanısmak isterim. nerde toplanılcak ?
Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:
cengiz abi sanırım benden bahsediyon ama benim ismim öyle yazılmıyor. ****HALUK***** diye yazılıyor bilgilerinize saygılarımla öpüyorum bal yanaklarından.
arkadaşım öncelikle hoşgeldin maddeleri sıralıyorum:
1) motorla gelinecek
2) gelirken tatlı getirilecek adettendir. artık köseden olur seç den olur orası sana kalmış
yer: adnan menderesin sonunda ademin yeri var gelince motorları görürsün
saat: 20:00 den sonra.
Millet iyi akşamlar!!!! gürsel abicimm bu mesaj sana happyy bırthday to youuuu)) iyiki doğmuşsunnnn
herkes mendereste tatlıları yiyor bende evde misafirlere elmalı pasta yaptım yiyoruz offf yaa bensiz yenildi tatlılarr
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)