İyi akşamlar.
İyi akşamlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
zafer bendede biraz resim var bende az olduğundan senin konu açmanı bekledim.o zaman ben gezi konusu açıyorum sen eklersin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1810925
buyrun gezi topiğimiz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
merhaba adanalı arkadaşlar inş. Allahtan bişey olmazsa pazar günü bi kaç arkadaşla adanada askerlik yapan arkadaşımız Ali Erkengeli ziyarete gelicez oralara kadar gelmişken inş. sizleride görmeye vaktimiz olur
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
[QUOTE=muzaffer1968;1810132]Hocam yeni motorunu aldınmı [COLOR="Silver"]
Aldım Muzaffer hocam... Çarşambaya görürsünüz...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
günaydın..
[B]hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum, bazen sallıyorum..[/B]
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydınların en güzeli sizlerin olsuuuuuuunnnnnnn.yayaya şaşaşa kuyruk doğrltma çok yaşaaaa yuppiiiiii uuuulennnnnnn görün beee sayemde çarşambaya hepinizi dadlını gözüne indirecemm.hani löööönn bana alkış.haydi bire eller havaya.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Sevgili adana MT hepinize merhaba.ismim NUMAN bir fabrikada güvenlikçiyim.genelde akşamları görev yaparım.motosikletim today...dır(50cc) işşalah zamanı geldiğimde 125cc alacağım.genelde hafta sonları kendimce uzun yollara giderim.seyahat etmeyi severim.en son alanyaya motoskletim ile 1200 km yol katettim.bekarım sizlerle tanışmak isterim.beni aranıza alırsanız ve gezilerinize katılma şansı verirseniz sevinirim.adanalı değilim.yanlız yaşıyorum.işşallah ilk toplantınıza katılırım.saygılarımla.
kızı kolda fazerı yolda severim.
selam dostlar gökhan hocam hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin hoş geldin karsavuran
gn 250 suzuki :bounce:
herkeşe iyi akşamlar,
gökhan hocam hayırlı olsun sonunda muradına erdin arısı haliğun başuna
yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz der tanışmak kaynaşmak dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)