Birkanım 100 ü msg mi seni kutLamak için sarf ediyorum diline saqLık dostum
İki Gün Yagmur oL BuLut, Maçka'da BuLuşaLım :wiinkk:
Ohoo şenlenmiş buralar. Hayırdır mutlu bir durum söz konusu sanırım. Ne diyelim gezilerde görüşürz
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
o o o Hasan aBi nerde hani ne zmn gezi (2000 .ci msg olcak bu arada haaaa )
Bayramdan sonra arakadaşlar. Eski tempomuza kavuşuyoruz. Bol et yemekli, güzel güzergahlar ve güzel insanlar. Dolu dolu bir sezon açılışı yapıcaz. Sıkı durun
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ımmmm iştah açıcı bir açıkLama oLdu ne güeL ne güzeL....
memo aktif online gördüm seni
boş bir pazar.. ayıp size
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ne gezmesi mali nişan var bu haftasonu iso pazarını bize ayırcak yemek ısmarlıcak
tmm komple kanlıdivaneye gidelim gözlemeler isodan...
yani anıl beni biliosun.. benim böle bi münasebetim olsa söyletmem bile size direk derim pazara kanlı divaneye gidioruz gözlemeye menemen e... hesap bnden..
e tabi insanın içinde olması lazım..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
yarın kankalar hataydalar arkadaslar
seni bırakıp kankasıylamı gidio
bizde adamdan kanlıdivanede yemek istiyoruz.. adam kızı bırakmış bizemi bakar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
gitsiiiinnn ne var bundaa
o kadar uzun yola istesede gitmem zaten 10 dk yolda koolarım ağrıyo zaten o motosiklette
yazık
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Olm benimle ilgili atıp tuttuklarınız için hiç bişey demiyorumm bende ilk fırsatta sizi atacam ama tutmayacamm
Hakkaten kanka sen varya süpersinn adam kız arkadaşı hataya gitmesine izin vermiyo diye kızdan ayrıldı yaaa ne diyeyimmm önünde eğilecek adamsınn bu arada yol heyecanı geldi bana zaman geçmek bilmiyo sabah 4 olsaydıda çıksaydıkk sizde fotolara bakarsınız artıkkk
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
arkadaşlar bizde osmaniye gurubu olarak iskenderunda olacaz büyük ihtimal belene çıkar oradan otobanda yanlış yapılan bi yer var trafiğe kapalı orda bir iki drag bir iki tekteker döneriz geri eğer hataya gidiyorsanız görüşelim olurmu arkadaşlar adana osmaniye kardeş zaten bizde adanaya çok takılırdık ama malesef gezi mezi yok
haaa iskenderun gurubuda baya kalabalık çok iyi sizden iyi olmasın arkadaşlarımız var ok görüşürüz .
abi tabiki görüşelimmm ama sabah 4,5 ta burdan çıkacazzz dolayısıyla biraz erken geçecez ordannn siz saat kaçta orada olacaksınız
janti msn açsana abiiii çabukkkk
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)