tombiş bal yanaklı neslihan(boranın kankası ) gelirse ben yokuuum.
seninkiler kitap gibi,bana düşen ANSİKLOPEDİ.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet....K.CENGİZZ sen hiç heveslenme gidemezsin hafta sonu gezi gidersen de geri dönme zaten..............
fazerr abim sen eli öpülecek adamsın.ve ellerinden,diğer arkadaşlarımın bal tanaklarında öperim.abi benide listeye yazarmısın.eğer BORA abimin ansiklopedi ile bir problemi varsa ben onu artçı olarak alabilirim.sıkıldığım zaman açar açar okur,okur,okurum abiiiii.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
muzaffer abi allah senden razı olsun.bu geziye çok gelmek isterim.fakat biliyorsunki rahatsızım.fakat yinede gelmeye çalışırım.bora abim ansiklopedi için sana bence kıyak yapılmış.bence al yoksa birdaha okuma şansın kalmaz.hiç yoktan iyidir.al ve evine mutlu dön bora abi.
ansiklopediniz de iyiymiş oku oku bitmez
ne bu arkadaşlar
siteyi abazanlar topluluğuna çevirdiniz
titreyip kendinize dönmenizi tavsiye ederim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
aaaa sende mi buradaydın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------
allah razı olsun abi bir erkegin halinden ancak bir erkek anlar..şimdi bişey diyeceem diyemiyorum tırsıyorum abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 PM ----------
sana ne kardeşim seninki de kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş misali
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 PM ----------
emir demiri keser abey
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------
abi sanada bişey begendiremiyoruz yaw nesi var meydan larus gibi işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 PM ----------
yaw amet abi hadi kendini ekledin olaya motorunun ne işi var tepede yawbir anlam mı çıkarmak lazım mesajmı veriyon ne dir açarmısın biraz
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
yaaa canım bende burdayım otur oturduğun yerde abilerine de güvenme
mrb adanalı arkadaslar nasılsınız
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)