Günaydın Adana Mt.İstanbuldan sevgiler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ADANA'lılar,İSTANBUL'lular;herkese günaydın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın
Günaydın arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 AM ----------
Pazar günü yapmış olduğumuz Mersin/pınarbaşı gezimizden bir kaç foto
Gelen ve iştirak eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim, balıklar harikaydı gelmeyenler çatlasın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Abi güzel bir gezi olmuş eğlenmişsiniz .Emeğinize sağlık.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ne iyi etmişsiniz dostlarım,ooooohhhhh sefanız olsuuuun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
muzaffer abi seni bu karelerde ilk defa japonundan ayrı kareler gördüm.yoksa fazerr abimin korkusundanmı çekemedinakşama elinin artığı bi halka datlı alsanda yesek be abi.tabi parana kıyarsan.bir kerede elin dolu gel be muzaffer abi.nereye götürecen şu paraları be abiii..birde deyinmeden geçemiyeceğim.öyle güzel balıkları ağlatmışsınız beeeeeeeeeee balık öyle yalnız yenirmi hani rakı yokmu
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
güzel bir geziydi fakat dönüş yolunda sağolsum fuat arkadaşım bana yoldaşlık yaptı.üzüldüğüm tek nokta ise malisef muzaffer arkadaşımın bizi beklemeden gitmesi benim açımdan üzücüydü.anlamadığım nokta bu gezilerde dönerken niye beklenmiyoruz.suçumuz ufak cc motoramı binmek.ama ilk fırsatta paraya kıyıp 1000 cc alıp hepinize nal toplatacam haberiniz olsun.akşama görüşürüz.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Mustafa abi renkli kişiliğinle (ve T-shirtünle ) öne çıkmışsın
Nedense herkes siyah girmiş.
Muzaffer abi benim şifreyide vereyim, sana zahmet benim adımada birşeyler yaz. Tek elle zorlanıyorum vallaaaa...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------
gürselim koluman hep bunu yapıyor.allahtan yanında fazerr yoktu yoksa nal toplardın.dikkat edersen iki mzffer olursa o gezi çok tempolu oluyor malumun fazerr kolumana hocalık yapıyor.bunu bilmeyenimiz yok.onun için dikkatli ol uyma onlara.akşama bu mevzuyu konuşalım.çekirdek ve çaylar bendennnn
akıllı adamsın zaferim valla....çözmüşsün olayı......
Muzom benim.....Denizin kenarına kadar git alabalık ye oldumu bu şimdi yani...
Gürsel sende büyük motor al kardeşim.....allah allah yaw...kankime laf söyletmem....
Bu yazı Fazerr Muzo kokuyor, onun için yorum yazmıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------
Bu yazı da Fazerr Muzo kokuyor, onun için bunada yorum yazmıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 AM ----------
Ah bi bilsen bu Muzo dan neler çektiğimi Hep başkalarına yükleniyor cüzdanımı evde unuttum diye, bir günde gününü görsek gam yemicem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 AM ----------
sağol kanka, sende olmasan burda rezil rüsva olacağız
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ULEEEEEEN başınıza taş düşse benden bileceksiniz.nedir sizden çektiğim.adaşım sende kazı koz anlıyon onam göree.bundan sonra çölde kalsanız benden size bir damla su yok .okadar.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Hatırlatayım BMW'de bugün ve yarın test sürüşleri var;
Benim hatırladığım modeller;
800GS, 1200GS, 1200R ve 1200GT
Benim selamımı söylerseniz X6'yıda denetirler
eeee nöörüyonuz burda ... site yalan hikayesine dönmüş kim kimle nerde ne yapmış belli deel
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)