MT eski MT değil, kimseler yazışmıyor Nerde bu millet
Desene pazar günü tek motor gezecez
MT eski MT değil, kimseler yazışmıyor Nerde bu millet
Desene pazar günü tek motor gezecez
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkeze iyi akşamlar .Ben burdayım haa. Çok yoğun çalıştığım için forumlara bile giremiyorum haberiniz ola.
herkeşe iyi akşamlar,hatta iyi geceler,valla bende burdayım ama malesef inşaatla uğraşmaktan nete fırsat bulamıyorum,ancak girebildim herkes iyi keyifler gıcır,yalnız muzaffer abi resimleri seçmek için birde mercek hediye etmen lazım,malum yaşlılık göremiyoruz güççük resimleri
günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın şekerlerim...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iyi günlerr iyi hafta sonlarıı
yawww bu mt ye n'olmuşş kimsecikler yok bişe yazan yokk
galiba başka bir yerdeler
iyi akşamlar geziler benim için hayal oldu arabaylada gelmek canım istemiyor gidecek olan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
zafer abi cep teleonuna kayıt yap kursta gördüklerini burada cd lere çeker tanesi 2tl den satarız hemde faydamız olur camiaya
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Ahmet ciğerim 2 TL sermayesini kurtarmaz
günaydıııııın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
güzel bir pazar sabahından herkese günaydın
Günaydın Millet
Hava güzel evde durmayın, atın kendinizi dışarı
günaydın herkezee
abi ben motorun ufak tefek bakımını yapıyorum az sonra zıplarım alemlere çukur ovadaki son durak cafeye giderim belkim. sizinki kadar güzel olmasada manzarası iidir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 AM ----------
abii nezamaan çenkis abi de gelir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 AM ----------
abi merek attikleri resmin üzerine tıklasınlar onu damı ben ögretiym yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)