Kahramanmaraş mt olarak adana mt ailesinin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.....
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
bayramınız mubarek olsun adanalı abi ve abla larım...
arkadaşlar,az önce sağ-salim döndük.resimleri biraz dinlendikten sonra yükleyeceğim.oldukça keyifli,süper eğlendiğimiz bir gezi oldu.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hoşgeldiniz
Gezi fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.
evde tadilat nedeni ile bilgisayarı yeni kurabildim,herkeşin bayramını en içten dileklerimle kutlar,büyüklerimin ellerinden küçüklerimin göslerinden öperim,geziye gidip de gelen arkadaşlarada kusura bakmasınlar diyorum evde küçük olmak çok kötü,daha ramazan yeni çıktı adanamızın güzel havası bitmezzz nice gezilerde görüşmek üzere iyi akşamlar dilerim,
Adana dışındanda bayram kutlayan arkadaşlarında bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım.
arkadaşlar,katılamayan ve gözlerimizin çok aradığı arkadaşlarımızın çok şeyler kaçırdığını söyleyebilirim.gezi resimler buradaaaaa
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1793516
resimler çok güzel gerçekten
günaydın arkadaşlar.
güzel gezı olmuş. ama hanı soğuk sudan içmedınızmı????????
arkadaşlar.
Günaydın millet
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın millet resimlere baktın çok güzel yaa iyi eğlenmişsiniz bizde burda yağmurla uğraştık evden dışarı çıkamadık arap kızı camdan bakıyoru canlandırdık napalımm
Muzom başın gerekti valla...Seni andım o virajlı yollarda.....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu "son durak" mevzusunu anlamadım, birileri bana detaylı burdan yazabilirmi
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)