arkadaşlar,dün akşam birkan arkadaşımızın uyarısı ile şimdi meteorolojileri kontrol ettim.adana ve mersin bayramın 2. günü yağışlı gösteriyor bilgilerinize.
arkadaşlar,dün akşam birkan arkadaşımızın uyarısı ile şimdi meteorolojileri kontrol ettim.adana ve mersin bayramın 2. günü yağışlı gösteriyor bilgilerinize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
sagolun abilerim bence de son olsun ama trfikte oldugumuz sürece herkes dikkatli olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 PM ----------
abilerimsiniz ama varmı öyle başkasının motoruna binip de boy boy hava atma pozları vermek ayıp yakıştıramadım birde gül gibi motorlarınız var beee
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
haklısın cengizim hele o üst resimdeki kel arkadaşa hiç yakışmıyor büyük motor
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın Millet
Başladıkmı yine hava durumuna bakmaya
http://www.wunderground.com/global/stations/17350.html
(Adana olduğunu unutmayalım)
Hadi canım sende
günaydınlar herkese,hayırlı cumalar,hayırlı ve bol kazançlı işler,kazasız keyifli sürüşler dilerim
günaydın arkadaşlar.
bende şimdi baktım hava durumuna,cumartesiden sonra paso yağmur kanımca gezi iptal olar pazar gecesi sağnak veriyorrrrrrrr bence öbür haftaya erteleyelim
günaydın arkadaşlar.
eveet arkadaşlar,en son hava durumu,gidiyoruuuz,oleeeey.
http://www.havadurumu.com.tr/turkiye...n_hava_durumu/
halukcuğum,rezervasyona 3 kişi daha ekle kardeş.
1-ceyhan'dan-suat,
2-vfr mehmet,
3-zafer.
Herkese selamlar, Hayırlı Cumalar...
Cengizcim çok büyük geçmiş olsun.Bu son olur inşallah
Haluk Hocam daha iyilerine binmen nasip olur inşallah...
Bora abi umarım o hava durumu çakma çıkmaz
Born To Be wild,Live to Ride...
Hayırlı cumalar herkese...
ciddiyim yaw dün motoru sattım gitti.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------
teşekkürler birkancım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 PM ----------
mehmet arabayla mı gelecek bora abi
selam dostlar cengizim gecmiş olsun allah kaza bela göstermesin [/SIZE]
gn 250 suzuki :bounce:
boracım benim gezi suya düşebilir hastalıktan dolayı,daha kesin bişey yok ama kendimi kurdum hazırlık yaptım planlama yaptım ya muhakkak ters giden bişey çıkar,
haluk hayırlı olsun sendemi DL ci olcen hemen satalım sana 2007 model siyah pilottan,üstünde cıgara içilmemiş 15000 tl deyyo ufak bişeyler yaparıs deyyo,istersen bayramdan sonra bir bakarız,
yaf Tayfununum makine yapmışsın kusura bakma hayırlayamadık,tatlını yiyemedik allah kaza bela vermesin,kazasız keyifle kullanmak nasip etsin
çenkisim alttan okuduğunu biliyommmm,hyosung satıldı hemde 4000 tl ye,adam sinirlendi yok fiyata sattı acayip zoruma gitti,
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)