Günaydın kıymetli dostlarım
Televizyondaki haberlere göre yarindan itibaren yağmur geliyormuş, herkes önlemini alsın diyor. Seyhannın taşma olasılığı varmış, ona göre hazırlık yapın
Günaydın kıymetli dostlarım
Televizyondaki haberlere göre yarindan itibaren yağmur geliyormuş, herkes önlemini alsın diyor. Seyhannın taşma olasılığı varmış, ona göre hazırlık yapın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tüm dostlara günaydın.....
Herkese selamlar,Hayırlı cumalar...
Evet muzaffer abi saglam yagmur geliyormuş bende haberini aldım desene hafta sonu motora binemiyecegiz
Sizin iftar yemegi de yalan oldu arkadaşlar bu arada
Born To Be wild,Live to Ride...
herkese kocaman günaydınnnnnnnnnn
yunus_34,tayfun,nerelerdesin yav,hep okuyorsun,azıcıkta yaz be kardeşim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
sen kal aşk ben giderim buralardan
ben önlemimi aldım.allah muzaffer(fazerr)abimden razı olsun.malumunuz iyi bir sertifikalı dalgıç olduğu için yedek kullandığı dalgıç malzemelerinden verdi.ayrıca zodyak bot da bende .yani anlıyacağınız tam teşizat ve ekipmanla birlikte hazırız.arzu ettiğiniz taktirde bu önlemi su sporları ile RAFTİNG VE SUCUBA SPORLARIYLA DEĞERLENDİREBİLİRİZ.tabiki bunlar sevgili üstadım(hocamız fazerr)muzaffer abimle temasa gçerseniz sizlerde benim gibi olabilecek afette hem yardım eder hemde böyle bir günde kendinizi GELİŞTİRİRSİNİZ.anlamıyanlar için sevgili kardeşlerime şu deyimi hatırlatmayı uygun gördüm.eger tecavüz kaçınılmazsa,zevk almayı bilmelisiniz.
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
yav muzaffer bırak artık şu k.cengizin nikini kendi nikine ne oldu senin
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yav kardeşim artık ben size birşey demiyorum.meyve veren ağaç taşlanır.okadar.ben cengizin yazdığı saate ZAFER ile beraberdim sorabilirsiniz.zion cengiz bana yapmış olduğun güzel ve anlamlı iltifadın için teşekkürler.gerisini boş ver.BORAAAA günahıma giriyorsun şu mubarek ramazan ayında günah be kardeşimmmmm.
kızı kolda fazerı yolda severim.
selammmmmmmm hatta datlı rüyalar,bu gün en erken ben yazdım yaşasınnnnnnnnnn,birazdan davulcuya çiftetelli çaldıracam sonrada adana 3 ayak çaldırıp halay çekicem yokmu gelen,iş yerinden giremiyorum zamanım olmuyor çalış çalış nereye kadar,
çenkisim botta yer vamı ula bende geleyim şöyle bir açılırık denize doğru,
muzafferim havada bulut yok ne yağmuru yaf hala açık ve yıldızlı görünüyor güneşin altında fazla gezme ciğerim oruç çarpar,neyse uzun oldu yarın çoook işim var çook
yaşasın beklenen yağmur yağmaya başladı.biz piyasaya çıkıp yardıma muhtaç insanları bekliyoruz.arzu edeniniz varsa alooo kadar yakınız.bu arada hafta sonu gezi yapacak arkadaşlara gezilerini iptal ettikleri durumunu üzülerek karşılıyorum.şimdi ben fazerr abime çerçi yusuftan kına almaya gidiyorum.kına lazım olacak kişilerin fazerr abimden isteyebilirler.malumunuz geziler iptal.
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Herkese selamlar...
Eskiden bu kanalda ne güzel muhabbetler olurdu artık taklit yarışmaları düzenleniyor galiba
Born To Be wild,Live to Ride...
Baktım bu saatte kimse kesin herkes sabah okur artıkın yazdıklarımı diyerekten herkeşşşlereeee KOCAMANNNN GÜNAYDINNN iyi hafta sonları diliyorum
herkeşe günaydın
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)