abi tecrübeli adamsın, arada böyle öğretici konulara deyin tabiki
TAMERİN abisi TİMER olduğuna göre teyzesi kim olur acaba bi anlatıversen
marka reklamı yapmak yasak forumda zaferim ne quartz muartz, türk malı yokmu bunun
isoyu görünce geri yatıyormuşsun yani isoyu boşvermi demek istiyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 PM ----------
konuyu izleyenler
demirgursel, adanalı+, osmx+, shark06, azgurbuz+ 2 gizli
yazın bittiği belli oluyor, onlineler çoğalıyor
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-arkadaşlar,yaz tatili,ramazan rehaveti nedeniyle,birbirimizi özledik.bu çarşamba toplantısında buluşup,hasret gidermeyi teklif ediyorum.
-zaferciğim,buse,selimi özlemiş,(her hafta bu hafta gelir diye bekliyor ama nafile)
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iyi aksamlar adana mt , uzun bir tatilden sonra tekrar burdayım ama iş cok birikmiş
kara murat benim FUAT KOŞAK
allah rahmet eylesin
iyi akşamlar adana mt nin güzel insanları.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
bora abicim nasılsın bu aralar keyfin yerinde gibi allah bozmasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 PM ----------
demirgürsel balık yokmu buaralar menderesde görünmez oldun abi
Günaydın değerli dostlarım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ADANA MT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE
ADANA
Ramazan ayı dolayısıyla tüm üyelerimizin üzerine iftardan sonra bir ağırlık çöktüğü tarafımızdan tespit edilmiş olup uzman arkadaşlar ile bu konuda görüşme yapılmıştır bu görüşme neticesinde bir iftar yemeğinde buluşulması bu durumun önünene geçeceği kanaatine varılmıştır.
İlgili iftar yemeği oy birliği ile kararlaştırılıp daha önceden rezervasyon yapılarak gidilecektir
Ayrıca başka düşüncesi olan üyelerimizin sessiz olmaları gerekmektedir
Üyelerimizin Aidatlarını Zamanında yatırmaları gerekektedir
Genel Başkan A.
Genel Başkan Yrd sı Özel Kalem Danışma Müd
ahmetnr
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
herkeşe selam hayırlı işler dilerim,işler yoğun fazla giremiyorum,inşallah yarın gürüşürüz
Müdürlüğü her zamanki gibi kimseye kaptırmamışsın abi. Hayırdır benim motoru bazı koşullarla alcaktın ses çıkmadı.
Motorun üzerinde öyle bir amele yanığı olmuşum ki ne kadar güneşte kalırsam kalayım geçmedi tam olarak.
Bu arada hazır ben yokken kararlaştırılan iftar yemeğide gözümden kaçmış değil. Ben de burda mütavazi koşullarda, bir Datça klasiği olan rakı-balık-deniz manzarası iftarı yapıcam. Ama önce bi denize kaçayım. Kendinize iyi bakın, malum Adana sıcak memleket bu sıcakta dikkat etmek lazım
2010 yılı Motosiklet sezonu 25 Şubat'ta MotoPlus fuarı
Sevgili arkadaşlarım yeni bir organizasyon ile karşınızda bulunmaktayım.
2010 Motosiklet Fuarı Motoplus 25-28 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacak. Şimdi Pegasus Havayollarından baktım. O tarihteki biletler gidiş dönüş 72 TL.
Ben gitmeyi düşünüyorum. Daha önce bu konuda ufak 1-2 sohbet olmuştu. Gelmek isteyen olurmu.
Gezi planı şu şekilde olacak; Cumartesi sabahı gidiş Pazar akşamı dönüş ayrıntılar aşağıda.
Tarih Kalkış Saati Nereden Nereye
27/02/2010 08:05 Adana Istanbul - S.Gökçen
28/02/2010 18:45 Istanbul - S.Gökçen Adana
Bilet Ücreti 50.98 TL
Vergi 13.00 TL
Hizmet Bedeli 8.00 TL
Toplam Ücret 71.98 TL
Motoplus Fuarının web sayfası:
http://www.motoplus.org/
Eveeeeeeeet şimdi gelmek isteyenler el kaldırsın bakiim.
1. Haluk
2.
3.
4.
5.
.
.
.
.
sevgili zıtesakinleri. genel lüzüm üzerine siz sevgili arkadaşlarımla üzülerek şunu paylaşmak istedim siz yaşlı moruklar ramazan girdiğinden beri sesiniz,soluğunuz çıkmıyor.bu yüzden lütfen biz gençlere mani olmadan zıtemizden ayrılmanızı rica ediyorum.göstermiş olduğunuz duyarlılık için siz saygı değer İHTİYARLARA teşekür ederim.ne demişler.dadlı yiyek dadlı konuşak.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)