Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
wayy adanalı motorcular manyak olur
Evet, dinimiz gereği bu tür ziyaretler çok önemli, gezi herzaman yapılabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 AM ----------
okuyan çok yazan yok
azgurbuz+, fevri+, shark06+, yunus_34+
Tayfun kardeş niye hiç yazmıyorsun, nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese Hayırlı Ramazanlar...
Çarşamba günü dogum günümd o yüzden gelemedim Bora abim ama görülen o ki bayram gezisi kararına varılmış çok sevindim harika bir haber
Bora abi +1 olarak benide yazarsan sevinirim.Allahtan bir mani çıkmaz ise kesin gelecegim...
Born To Be wild,Live to Ride...
Muzo bence sen artcısız diye gelmiyorsun.....
Adana MT bukadar erken plan yapmazdı...Nooldu kurtlarınızmı kaynadı
İftar sonrası gece sürüşü yapalım istiyorsanız
Muzo bu arada Hella olasın inşallah, bir farı bulamadın
Sen ara gazı veriyon gibime geliyor
Evlendikten sonra senide görecez, evlenenler bu camiada hep kaybolmuştur, bir sürü örnek var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------
Şimdi tekrar sordum, senin verdiğin numaraların Türkiye girişi olmamış
Ayıpsın be kanki...sana niye ara gazı verim...evlendikten sonrada göreceksiniz beni tabiki....öyle bir nişanlım varki ...dünya tatlısı....ben istersem motorada biner , paraşütlede atlar.....sizin gibi dostlarda olduktan sonra .... boş ver benim kopmamı ...klübe yeni biri daha katılır....mevcut artar anlayacağın...beni başkaları ile karıştırma şekerim...
Arkadaşlar bir son dakika gelişmasini acil tarafından bildiriyorum.
Oda ücreti 25 TL olmuştur. İlgilenenlerin dikkatine.
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)