Herkese Selam; hayırlı ve bol kazançlı haftalar diliyorum...
Dünkü Osmaniye gezisine gelmiyen arkadaşlar çok şanslılar çünkü hayatımda gördügüm en berbat yoldu,motosikletler mahvoldu; yarı yoldan dönenler bile oldu o kadar berbattı ama yedigimiz kaşarlı alabalık harika idi
Born To Be wild,Live to Ride...
bende varım arkadaşlar...
Her asker yeşil bereli olamaz
arkadaşlar bu hafta sonu ben,simyacı,muhittin(hayabusa)niğde çamardı ve tünel den sonra evlerimize geldik süper bir gezi idi ortalama 20 motosiklet vardı hepside ss idi tadı damağımda kaldı sizlere haber verme fırsatım olmadı.sebebi pazar sabahı verilmiş bir proğramdı.syg
kızı kolda fazerı yolda severim.
abi canın sağolsun zaaten gelemezdik,ne zaman geliyor HAYALBUSA şöle en afillisinden kuyruk düzeltelim
Kimseye karşı hiçbir kırgınlığım yok kimseninde bana kırılmasını istemem.Bu tamamen benim tercihimdi..herşey başta çok güzeldi ama maalesef yolun kötülüğü benim geri dönmeme sebep oldu. sanırım sadece ben geri döndüm. Yoksa onun dışında gayet neşeli başladık fakat patika yolda hem biz hem motorlarımız rezil oldu.Güzel bir etkinlikti ama yer yanlış seçilmişti bana göre.
Konya dan görüntüler.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1733321
Bensiz geçmez boğazından zaten ciğerim, kılçıktan takılır
çok doğru ciğerim en kısa zamanda bi uğrayayım yanına özlemişim valla
günaydın arkadaşlar.
Temel'e sormuşlar:
'Metroseksuel ne demek?'
Temel cevap vermiş:
'Emin değilim ama galiba YERALTI ib..si...'
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın dostlar,herkeşe hayırlı işler bol kazançlar dilerim
bora allah iyiliğini versin karnım yarıldı gülmekten yeraltı ibnesi
herkese günaydı....Daha yeni üye oldum..Benide ekleyin Adana Mt ye....Görüşmek üzere...
[B]İpuçları elirsizdir yola çıkmayı düşlemezsen eğer...[/B]
herkese gunaydın...
herkese BÜYÜKECELİ (OVACIK) den günaydın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 AM ----------
Zafer yine ciğerleşiyorsun Halukla. Mustafayı ara sıra ziyaret et. Beni unutur sonra.
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
ey ahali hpinize selamlar..abuayanitu ikuma sanabi niteleniyenü sbople
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)