kardeş,yatılı çadır işine bende varım,hadi bakalım !!!
büyük bir ihtimalle zafer de gelir,zaten uzun süredir motora da binemedi garibim.
cengizim,sen evde efes üretimine geçtin mi?dağıtım işine talibim.
yolun açık olsun yusuf.
kardeş,yatılı çadır işine bende varım,hadi bakalım !!!
büyük bir ihtimalle zafer de gelir,zaten uzun süredir motora da binemedi garibim.
cengizim,sen evde efes üretimine geçtin mi?dağıtım işine talibim.
yolun açık olsun yusuf.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hadi bakalım,nireye gidebiliriz
sana dağıtım işini vermem yolda giderken hep içersin isoya veririm hoca ya oda gider 2 katına satar ticaret adamıya
isonun 2 katına satacağına inanırım ama hocalığı konusunda o kadar emin olma derim.
O gezi yalan olur. Bensiz gitmeyiiinn.:D. Eylülde-ekimde gideriz. Serin serin. Efil efil.:D. Çok gidesiniz varsa Datçaya neyim gidilir. Şöyle 18-19 u gibi...O da yoldaş bulunursa olur, bulunmassa olmama ihtimali doğar.
Yusuf iyi yolculuklar. Tarihler denk gelseydi sizle gelirdim. Ben o esnada möö lemekle meşgulüm.
Zafer Abi sıcaklardan kısa devre yaptı galiba gidip gidip geliyo, birde komple arızalananlar oldu sanırım, hiç gelmiyorlar.
herkese günaydın.
çadırlı kamp işi suya düştü.dün akşam,msoysaraç'la görüştüm,yumurtalık'ta,acaip denizanası varmış,kimse denize giremiyormuş,girenler de yanıp çıkıyormuş.
Herkese iyi günler adanaya yeni geldim sayılır adanalı motorcularla tanışmak isterim..
ADANA'ya hoş geldin piskopat58 kardeşim.ç.ba akşamları,A.MENDERES'in sonunda,toplantımız olur.gelirsen,çoğumuzla tanışma fırsatın olur.
İlk defa ilk günaydın diyen ben oldum... Günaydın herkese
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
günaydın millet.
bu güzel pazar günü de gezi yok.evdeyiz.
Abi kendini iye kastın bu kadar, gezesin varsa atla motoruna bas hooop istediğin yere git. 2 balık ye(pardon sucuk ye) 2 bira iç gel mis gibi. Karataştır yumurtalıktır. Yok kesmes dersen geçenlerde bahsettiğim yere git. Beraber biyerlere gidelim derdim ama bu aralar pek zamanım yok
işallah çarşamba akşamı ordayımm.
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Gnusher, fazerr
Birileri gizlice takip ediyor. Muzaffer ABi sende birşeyler yaz da bari ilk sayfadan gerilere düşüp kaybolmasın Adana MT.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)