selam dg iyi ne olsun aynı bildiğin ne+ne-
selam dg iyi ne olsun aynı bildiğin ne+ne-
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
iyi sabahlar arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkeze günaydın
nere kabolmuş bu millet yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
adanada beni karşılayan sohbetiyle ikramlarıyla ilgilenmesiyle beni yalnız bırakmayan efendy_iso arkadaşıma teşşekkürlerimi iletirim
istanbula gelmiş bulunmaktayım cuma günü adanadan beri ilk defa nete girebiliyorum zaman ayırabilecek şekilde...
işte bi kaç resim..
By ilkyy, shot with FE310,X840,C530 at 2009-08-02
By ilkyy at 2009-08-02
mekanı çok sevdim özellikle adanaya gidecek arkadaşlar olursada tavsiye ederim (=
istanbul mt'den slmlar herkese...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
artık bende varım,herkese iyi akşamlar
iyi geceler adana mt
tanışıyormuyuz
murat nerelerdesin görüşemiyoruz evin kirası bitti sen daha çay içmeye geleceksin
abi benim bildiğim sigara içki vs gibi sağlığa zararlı ürünlerin ekranlarda yasak burada durum farlı galiba
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
]http://i25.tinypic.com/11uajr4.jpg[/IMG]
saolsun hüseyin kardeşimin yaylasında tamamen organik agaçtan taze taze meyveleri yerken kulagınızı çınlattık.adaşım muzo kirazları yerken ne kadar mutlu olduğunu görüyorsunuz
tekirin güzel manzaları
evet arkadaşlar bu işi GİZLİ organize eden sevgili adaşıma ve hüseyin kardeşime sonsuz tsk ediyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------
gezi saatimiz molada 15.30 hareket saatimizdi bilginize.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Günaydın Adana Hayırlı günle Hayırlı Kazanclar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
günaydın arkadaşlar.....
gunaydın arkdaşlar
bende burnumuzun dibinde balık tutup bize ikram etmeyen arkadaşları kınıyorum....en azından biraz ekmeği batırıp verir insan değilmi....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:20 AM ----------
abi hoş geldin ... hayırlı haberler getirdin inşallah.....
merhabalar herkese,hayırlı işler dilerim geziye gidenlere afiyet olsun derim arayıp soranlara da tekrar teşekkür ederim,haberler malesef kötü olmadı,hatun psikolojik olarak bitti çarşambaya kadar inşallah düzelirde geliriz,hepinizi çok özledik iyiki varsınız can dostlarım
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)