Tünaydın herkese.....beyler ciğerim diyip durmayın yaw bu sıcakta adamın aklını çelmeyin....ölüp gideceğiz valla kalpten.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------
Ahmet bu resmi sabah görseydim direk yanına gelirdim valla....olum yapmayın yae böyle şeyler ya....
herkeze merhaba bende adanadan genç bi arkadasınız tam bir motor manyağı 5 6 ay önce motorumuzu satmak zorunda kaldık ama insallah seneye kadar birşeyler alırız inşallah şuan amcamın 150 cc atv siyle idare ediyoruz inşallah bizde organizasyonlarınıza katılabiliriz malum bizim araç off road modeli olduğu için biraz yavaş gidiyor
merhaba SERTAC_01,hoş geldin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hoşgeldin Sertaç bilader
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
teşekkür ederim hoşbulduk abilerim
hoşbulduk abi bu kadar adanalının olduğu bir yerde kendi evimde gibiyim töbe töbe türkiyeyi adanalılar zaptetmiş valla
herkese günaydın.
herkeze günaydın hayırlı işler
Herkese merhaba. Adana'da doğru düzgün bas-kes baskı yapan yer bilen var mı? Kaliteli bir kağıda renkli ve bas-kes baskı olmalı. Şimdiden teşekkürler
herkese merhaba ........ben de aranıza adanadan yenı katıldım....... benimde 150 cc keeway superlıgt ım var etkinlik oldugu zaman sizlerle olmaktan hoşnut olurum
tabıkı abim 26 yasındayım babamdan dolayı sureklı motorla yattım buyudum ama istediğim makıneyı hala alamadım incirlik hava üssünde çalişiorum inşaat firmasın da .. aklıma baska bırsey gelmıor kı
yeni gelen arkadaşlar duyuru :
çarşamba akşamları,A.MENDERES'in sonunda,sola-yukarıya dönmeden,toplantılarımız olur.gelirseniz,bekleriz,zaten motorlarımızı görürsünüz.
selam arkadaşlar
ne yaparsınız görmeyeli, sabah yola çıkacak varsa şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)