yavv bırak Allah aşkına mali sen mod olursan biz zionla nasıl kafa tutacaz adana mt'ye
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
waaayyyy black_dog_rr kankam benim neler yapmışın öylee yaa
saolasın kankam benim ellerin dert görmesin
mali modluk ortak olursa sen ve ben hır çıkarmam yoksa mt binası önünde üstümü başımı parçalarımmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
way beeeeee şurda 23 sayfa sonra 100 deviracez yeni modumuz tequ artık bir kutlama felan yapar heralde ıslatırız kuruturuz sona gene ıslatırız
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ıslatırız yaw zaten hesaplar ferda da
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
beleşşşşşşşşş baldan tatlıdır derlerdi de inanmazdım bir tadan birdaha vaz geçemiyo
Eeee miLLet pazara napıyoruz var mı bir gezi pLanı fLn ?..
ya Tequ ne öle poz vermişin tekere kaldırr
ım misali ha annayalım,
ayshegul sen in motorun yoksa,bende var bi tane verebilirim sana
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Siteye pek takıLmıyorum hanfendi o yüzdendir bilğilendirirsiniz artık
gency hani fotolar nerde akşam bişeyler yapıyodun ama halaaa bekliyoruz
soracak olsam kankalarım var saol yani düşmedik eline kalk birde iki tokat at utanma utanma zion1 sitede bu işleri bilmedigim için bilen arka yolladım fotoları yüklesin die de sanırım onn da işleri var die yüklememiş fotoların hepsi bende...
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)