günaydınlar
günaydınlar
arkadaşlar,kapuzbaşı fotoğraflarının devamını yükledim,bilgilerinize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın kıymetli dostlarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:51 AM ----------
Dünkü toplantımıza rahatsızlandığımdan katılamadım, pazar günü için bir gezi proğramı yapıldımı acaba, ona göre kendimizi ayarlayalım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın arkadaşlar.
Geçmiş olsun Muzaffer.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
günaydın arkadaşlar.....
bu güne kötü bir kaza haberi ile başladık...pozantı otobanı damlama mevkinde olmuş kaza....9 ölü ve yaralılar var....lütfen yola çıkacak olan arkadaşlar biraz dikkatli olsunlar....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Anamur sevgı su parkından gorüntüleri
arkadaşlar iki haftadır acayip yoruldum.bu yüzden bana malolmuş gezi proğramımı bu hafta yapacağım.bilginize. gerçi adaşıma ters düşer fakat oda bu hafta için bana hakverir düşüncesindeyimmalumunuz deniz kenarında bronzlaşmam lazım.
kızı kolda fazerı yolda severim.
iyi akşamlar arkadaşlar
kadir orası deremi ismi ney, güzel bir yere benziyor
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın Adana Hayırlı Günle Hayırlı İşler
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
günaydın arkadaşlar
demır burası anamurda drogan çayının dağdan geldıği yer su buz gıbı gormeye değer bı yer.ileriside abonoz yayalasına çıkar.
herkese günaydııııın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın ciğerlerim...
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)