Günaydın, çoşkulu MT insanları
Günaydın, çoşkulu MT insanları
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Veeee Mustafa abi yarışı başlatır...
Foto-finish; teker farkı ile Aşık çifti önde
Arkadan yetişmeye çalışan Karakaş çifti
Teşekkür ederim allahrazı olsun abi. Adını MERT oldu abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------
Amin cümlesinin abi. Teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 PM ----------
Amin allahrazı olsun abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------
Teşekkür ederim abi. Allahrazı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------
amin abi. Evet Jünyur motorcu. Bak bu lakap hoşuma gitti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 PM ----------
Amin abi. Evet denk geldi işte çifte mutluluk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------
Amin abi. Cümlemizin inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------
Amin abi. CÜmlemizin evlatlarını güzel alalhım analı, babalı büyütsün.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 PM ----------
Buda oğlum Mertin ilk resimleri
Buda Adana motosiklet gurubunun yeni üyesi
Sevgili Mert aramıza hoşgeldin.
Adana sıcaktan bayıldığı için pek kimse yazmaz oldu.
Yusufcuk allah anali babali buyutsun darisi 2 3 4 . Ye insallah kis olsa kaynara gelirdik
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Yusufçum maşallah allah nazardan saklasın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 PM ----------
[QUOTE=azgurbuz;1701534]
Veeee Mustafa abi yarışı başlatır...
uuuulemmmmm başlarım yarış başlatmasını.ayıptır yavvv kimi kandırınıyonuzzzzdüpedüz geziye gelmiyenlere yaptığı alllll size yapıyorne yani lömmmmm biz bu haraketi bilmiyecek kadar cahilmiyiiikkk.ayıptır bende size atakımı sallarsam ne olacak yarış devammı detçekkkksizleri ve yapılan şu hareketi bu resmi burda yayınlayanları esefleee kanıyorummmsizleri boramın gazappına havale ettyommmmmustafa abiiii o hareketin için seni rabbime havale edttiyom ayıp yavvv ayıp unnatmazlarrr siziahhh ablam ahhh allahım seni korusun şu adamın kahrını çekmekten şu genç yaşta saçlarına ak düşmüş.herif 60 yaşından somramm antrikota girmiş.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Muzaffer abi Türkçe'yi ana dilin gibi kullanman beni çok etkiliyor; hayranlığımı gizleyemiyorum
Mustafa abi senin dediğini de yapıyor olabilir
uleemmmm benim hangi okuldan mezun olduğumu biliyonuzmuzafer bey sizi ağzınızdan çıkan her kelümenin ,yaptığınız ve yapacağınız hareketin ne anlemö geldiğini bilecek kültürel ve septürel manasını anlıyacak kadar zeküyüm.ATATÜRK ne demüş ben akıllı zeki insanların nekadar çevik olduğunu bilirim demiş.bende bunlardan biri olduğumu sizlere hatırlatmakta fayda görüyor ve bana yapılan eleştirileri şimdideen esefle kınıyorummmmm
Nedense biranda tıkandım; ctrl+alt+del yapayım ben; yarım saate dönerim
nedemişler düşmanı öldüreceğine korkut demiş.demekki bu korkutmam sana yarım saat yeter haaaahaaaabenim çevik ve güzel yazım neticesinde neyapacağını bilmediğin için bir danışmana gittiğini ve bu neticede sana yarım saat eğitim alman gerektiğini kabul etmen beni sevindirdioysaki gittiğin egitimcinin benim cırağım olduğunu bilmememn üzücü
slm arkadaşlar buralarda donuşte uğradığım yerler Taşucu yeşıl ovacık ve kızlardağı manzaraları
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 PM ----------
paylaşmak istedim teşekkürler.
iyi akşamlar arkadaşlar.
yusufcum gözün aydın allah analı babalı büyütsün.
yeni motorun,da hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
paylaşım için teşekkürler kadirimm.emeğine sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)