Olabilir...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
yok yok 2007 deki tat yok
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
kirwe,iyice ev erkeği oldun ha
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
kapızbaşı ekibi nezaman dönüyor acaba
arkadaşlar hoşgeldinizzzz.
kızı kolda fazerı yolda severim.
hoş geldiniz mt adana gezginleri
iyi akşamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ooooooooooooooooooooo
hoşgelmişsiniz arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
selam arkadaşlarım, abilerim ablalarım yengelerim. bugün Bora Abi'yi arayarak; kendisi vasıtasıyla hepinizi 01/08/2009 tarihinde Kargıpınarı beldesi ( balık yemeğe gittiğimiz balık çiftliğine yakın ) MERADA OTEL'deki düğünüme hepiniz davet ettim. tek tek davet edemediğim için üzgünüm. umarım imkanlarımın kısıtlılığını hoş karşılarsınız
gerekli bilgiler şunlardır:
Tarih : 01/08/2009
yer : Kargıpınarı beldesi MERADA HOTEL - ESKİ ADI ATAKÖY PALMİYE - ( çeşmeliden hemen sonra, kargıpınarı üst geçidinden hemen sonraki ışıksız sola dönen cep'ten sahile doğru inince. zaten cebin hemen sol yanında otel ismi MERADA HOTEL yazıyor. çeşmeli Çetinkaya mağazasına varmadan 200metre geride. özellikle otobandan çeşmeli çıkışını takip ederek kızkalesi yönüne çıkıp ilk dönüşten "U" dönüşü yaparsanız en kısa ve
sorunsuz yolu kullanmış olursunuz.
SAAT : mersin saati ile 19:30
Bilgi : gelinecekse, yemekli olmamakla birlikte gelecek kişi sayısına göre rezervasyon yapılacaktır.
sevgilerimle
YÜREKÇE...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-günaydın arkadaşlar.
-evet,sencerle dün görüştük,gitmek isteyen arkadaşlar olursa,bu mutlu gününde,arkadaşımızı yalnız bırakmamış oluruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın herkese
günaydın arkadaşlar.....kaçıranlar için söylüyorum....muhteşem bir hafta sonu idi....kapuzbaşı ekibine teşekkür ederim....
günaydın herkeşşee
yanlış anlamadıysam az önce radyo da söyledi bugün en yüksek sıcaklık yaşanacakmış dün antalyada 1500 kişi sıcaktan fenalaşmış
bu aralar çok gerekli deilse dışarı çıkmayın
sen kal aşk ben giderim buralardan
muzo resimler nooooldu ....
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)