Herkese merhaba. Suzuki Türkiye ye telefon açtım. Biraz görüştükten sonra ilgili den mail geldi. Sorduğum parça fiyatlarını vermediler Suzuki servisine yönlendirdiler bakalım neymiş fiyatlar
Gazyağıda alayım diyorum çıkmışken praktikerde varmıdır?
Herkese merhaba. Suzuki Türkiye ye telefon açtım. Biraz görüştükten sonra ilgili den mail geldi. Sorduğum parça fiyatlarını vermediler Suzuki servisine yönlendirdiler bakalım neymiş fiyatlar
Gazyağıda alayım diyorum çıkmışken praktikerde varmıdır?
muzaffer,sanıyorum,dr.erhanın arkadaşı vardı ya,dr.gürhan,gözne aslanköye gittiğimizde gelmişti hani,bizim ümitin fz 6 sından vardı.sanırım o arkadaş.
alpciğim,gazyağını,ADANA'da 2 yerde var bildiğim kadarıyla.1.si havaalanı kavşağındaki şenbayrak petrol,diğeri de,akkapı da ki bir petrolde.lt.si 3,5 tl.civarı,haberin olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 PM ----------
-GÜRHAN BEY;
Kapuzbaşı şelaleri için;
Buluşma Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi
Buluşma yerimiz : MOLA tesisleri
Buluşma Saati : 6:30
Hareket Saati : 7:00
evet konaklamalı,rezervasyon,yapıldı.otobandan gidilecek,yol tertemiz,yaklaşık 360 km.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
henüz pc başına geldim.motorumun zincirini temizledim,yağladım,ayrıca motorumu cillop gibi parlattım.yola hazır amcası
yarın 110-120 paşa paşa gidecek.
Evet hocam ben o Gürhan'ım Erhan'la Hasan'ın arkadaşı. Mavi FZ6 Çamlıyaylaya gitmiştil ilk kez beraber daha sonra da iki yolculuğumuz oldu.
Bora abi merhaba, şelalede bir tek konaklama tesisi varmış öğrenebildiğime göre orayıda aradım yer kalmadı dediler, başka zamana artık, sabah gidip akşam gelmekte biraz bayar beni gibi geldi muhtemelen de tek başıma döneceğimden..
Başka zamana artık sizlere iyi eğlenceler dilerim görüşmek üzere.
yarın yola çıkacaklar için yolunuz açık olsun arkadaşlar.
hüsocum kına için acele etme hele bir geleyim. gerekirse kendi ellerimle yakacam
bu arada bugünün talihlisi muzaffer abiydi.
sabah yola çıkacak dostlarıma hayırlı yolculuklar dilerim
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
doğru söylüyorsun arkadaşım, tabiki deneyeceksin, şakalaşmak için takıldım hadi bir iki deneme daha yap, ama resimler senli motorunla olsunda seni tanımış olalım
suzuki servisi bekir abinin kardeşi, gazyağıda pratikerde ne gezer derim alpciğim, müracat trafik karşısı alpet
abi 110 la yol bitmez be yav
YOLA ÇIKACAK ARKADAŞLARA
KAZASIZ BELASIZ, NEŞELİ GEZMELER DİLERİZ
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
teşekkürler arkadaşlar.
hadi bakalıııım,KAPUZBAŞI yolcusu kalmasııııın.
yolunuz açık olsun arkadaşlar, resimleri bende merak ediyorum
buarada bir iki hafta buralarda yokum, tatile gidiyorum, herkese iyi günler.
yolunuz acik olsun arkadaslar
kara murat benim FUAT KOŞAK
meraba millet ne haber yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Cengiz, Adana Mt nerdeyse ana sayfada görünmicek. Millet geziye gitti galiba.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)