Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süpersin....muzaffer abi sen ?????
    Şuan seni anlayacak durumda değil, birde Fransızca dene
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan seni anlayacak durumda değil, birde Fransızca dene
    Jö levö devutue lasepyan ha Muzaffer abidyoan ?????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 AM ----------

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SON DAKİKA

Adana Kozan'da 4,6 büyüklüğünde deprem-24 Temmuz 2009

Adana'nın Kozan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde, orta şiddette deprem meydana geldiği bildirildi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü Deprem Araştırma Dairesi Başkanlığı Sismoloji Şube Müdürlüğü verilerine göre, saat 08.48'de merkez üssü Kozan olan depremin aletsel büyüklüğü 4.6 olarak ölçüldü.

Yer kabuğunun 3,9 kilometre altında gerçekleşen deprem, çevre ilçeler ve Adana'da da hissedildi.

Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığı belirtildi.
    Geçmiş olsun...

Motosikleti
    XT660R
    günaydın arkadaşlar
    sahilden selam hepinize

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 AM ----------

deneme

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    He bizim kaynana gil imamoğlunda yaşıyor, sabahın köründe telefon çaldı depram oluyor kaçın diye dedim nereye kaçim Can ve mal kaybı yok. Allahım daha kötülerinden korusun. Amin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 AM ----------

abilerim bir motor almak istiyorum aklımda CBF 250 cc var ne dersiniz? tanıdığınız birinde filan varmı?

Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    He bizim kaynana gil imamoğlunda yaşıyor, sabahın köründe telefon çaldı depram oluyor kaçın diye dedim nereye kaçim Can ve mal kaybı yok. Allahım daha kötülerinden korusun. Amin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 AM ----------

abilerim bir motor almak istiyorum aklımda CBF 250 cc var ne dersiniz? tanıdığınız birinde filan varmı?
    senin maviş var ya kanka, onunla idare et, dün gördüm dükkanın önünde, tam senlik

bu arada noldu oğlun gelmedi mi daha

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne yapayım gürselim,hava çok sıcak dışarı çıkmayı gözüm yemiyor.
    abi vallahi aynı geçen gün çağırdığınızda evde int. başında klima son ayarda meyvem colam yanımda nasıl gelim abi bu sıcakta odanın kapısından ayak parmaamı çıkarasım gelmiyor
    SON DAKİKA

Adana Kozan'da 4,6 büyüklüğünde deprem-24 Temmuz 2009

Adana'nın Kozan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde, orta şiddette deprem meydana geldiği bildirildi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü Deprem Araştırma Dairesi Başkanlığı Sismoloji Şube Müdürlüğü verilerine göre, saat 08.48'de merkez üssü Kozan olan depremin aletsel büyüklüğü 4.6 olarak ölçüldü.

Yer kabuğunun 3,9 kilometre altında gerçekleşen deprem, çevre ilçeler ve Adana'da da hissedildi.

Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığı belirtildi.
    hadi be hiç hissetmedik valla, geçmiş olsun umarım katlayarak buraya gelmez
    Alıntı kadirimm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar
    sahilden selam hepinize

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 AM ----------

deneme
    deneme zayıftı hocam 640-480 yükle, hem ilk mesajında adana mt sayfasını deneme tahtası yapmanı kınıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

günaydın arkadaşlar
    muzocuuuuum sanada künaydııın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------

ben kaçar mihrican hanımın pisiklet tamiri var
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Jö levö devutue lasepyan ha Muzaffer abidyoan ?????[COLOR="Silver"]
    Hüseyin, muzoya küfür etmedin değilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 PM ----------

Kaç liralık olsun
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    seni 250 cc. kesmezzz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------

arkadaşlar,az önce FATİH BEY'le görüştüm,odalarımız ayırtılmış,koyun ve dana eti hazırlanmış,bilginiz olsun.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Hüseyin, muzoya küfür etmedin değilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 PM ----------

Kaç liralık olsun
    yok be yaw...delimisin muzaffer abiye benden kötü söz çıkarmı.....türkcesi muzaffer abi saygılar abi...inşallah sende geliyorsundur kapuzbaşına .... sensiz tadı yok be abi yaw ....senin gelmediğin gezide muzo kardeşimle ben çok kulaklarını çınlatıyoruz...demek...

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Günaydın herkese....yaw hayırdır milletin günaydınıda bir garip olmuş....muzaffer abi o ne be yaw....zafer senin (AŞBC) yide anlamadım....bu gün salaklığım üstümde herhalde....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 AM ----------

ben isterim hocam....bayılırım kınaya...bu arada bu günün talihlisi kim....
    henüz denize gidemedim. biraz iş vardı. akşam üzeri belki

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ofelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin maviş var ya kanka, onunla idare et, dün gördüm dükkanın önünde, tam senlik

bu arada noldu oğlun gelmedi mi daha
    he kanka şehir içi maviş süper ama sol ve sağ ayağım boşta durunca rahatsız oluyorum. Vites, firen yapmak istiyorum şehir içinde 4 lt benzinle 220 km yol gittim rekormu nee?

Oğlum pazartesi günü geliyor inşallah. Bekliyoruz büyük bir özlemle hazırlıklar tamam . şimdiden akülü arabasını bile aldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 PM ----------

seni 250 cc. kesmezzz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------

arkadaşlar,az önce FATİH BEY'le görüştüm,odalarımız ayırtılmış,koyun ve dana eti hazırlanmış,bilginiz olsun.
    ne yapim abii macbur. Bak bir haftadır 115cc biniyorum ama çok ekonomik oldu haa

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı haluka28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    henüz denize gidemedim. biraz iş vardı. akşam üzeri belki
    kınaya noooldu?????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 PM ----------

muzooooooooooooooooooooooooooo nerdesin be şoparım yawwwwwww???????????

Motosikleti
    XT660R
    kusura bağma arkadaşım deneme bu nasıl olacak yapmadan anlayamassın.ama tecrübe oldu.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    kınaya noooldu?????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 PM ----------

muzooooooooooooooooooooooooooo nerdesin be şoparım yawwwwwww???????????
    O SENİN DUYAMAZ ŞUAN KAPSAMI ALANI DIŞINDA

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    O SENİN DUYAMAZ ŞUAN KAPSAMI ALANI DIŞINDA
    e ben sana haykırdım ya....beni duyamayan kim kine????

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    e ben sana haykırdım ya....beni duyamayan kim kine????
    Yarin sabah geç kalma, emi zaten kahvaltı yapmadan yola çıkacaz, geç kalırsan seni çiğ çiğ yerimmmmm

Motosikleti
    Yamaha Fz6
    Arkadaşlar merhaba, Gürhan Poçan ben, Kapuzbaşına ben de gelmek isterim. Ayrıntıları öğrenebilirsem, konaklamalı mı günübirlik mi, yol aslat mı, dere tepede var mı konaklamalı ise rezervasyon telefon filan gibi konularda yardımınızı rica ediyorum.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı agpocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, Gürhan Poçan ben, Kapuzbaşına ben de gelmek isterim. Ayrıntıları öğrenebilirsem, konaklamalı mı günübirlik mi, yol aslat mı, dere tepede var mı konaklamalı ise rezervasyon telefon filan gibi konularda yardımınızı rica ediyorum.
    Tanışıyormuyuz

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Yarin sabah geç kalma, emi zaten kahvaltı yapmadan yola çıkacaz, geç kalırsan seni çiğ çiğ yerimmmmm
    ok tamam kalmam...ama sende beni sabah uyandır tamammı belki uyanamam noooolur nooolmaz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 PM ----------

Tanışıyormuyuz
    üyeliği benden eski ha muzo gürhan beyin.....

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    ok tamam kalmam...ama sende beni sabah uyandır tamammı belki uyanamam noooolur nooolmaz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 PM ----------

üyeliği benden eski ha muzo gürhan beyin.....
    Tamam ben seni sabahın köründe uyandırım. Hani demiştin ya karkalar b... yemeden

Üyeliği eski olabilir ama Gürhanı tanımıyorum, sen tanıyormusun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler