günaydın arkadaşlar
sahilden selam hepinize
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 AM ----------
deneme
He bizim kaynana gil imamoğlunda yaşıyor, sabahın köründe telefon çaldı depram oluyor kaçın diye dedim nereye kaçim Can ve mal kaybı yok. Allahım daha kötülerinden korusun. Amin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 AM ----------
abilerim bir motor almak istiyorum aklımda CBF 250 cc var ne dersiniz? tanıdığınız birinde filan varmı?
abi vallahi aynı geçen gün çağırdığınızda evde int. başında klima son ayarda meyvem colam yanımda nasıl gelim abi bu sıcakta odanın kapısından ayak parmaamı çıkarasım gelmiyor
hadi be hiç hissetmedik valla, geçmiş olsun umarım katlayarak buraya gelmez
deneme zayıftı hocam 640-480 yükle, hem ilk mesajında adana mt sayfasını deneme tahtası yapmanı kınıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------
günaydın arkadaşlar
muzocuuuuum sanada künaydııın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------
ben kaçar mihrican hanımın pisiklet tamiri var
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
he kanka şehir içi maviş süper ama sol ve sağ ayağım boşta durunca rahatsız oluyorum. Vites, firen yapmak istiyorum şehir içinde 4 lt benzinle 220 km yol gittim rekormu nee?
Oğlum pazartesi günü geliyor inşallah. Bekliyoruz büyük bir özlemle hazırlıklar tamam . şimdiden akülü arabasını bile aldım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 PM ----------
ne yapim abii macbur. Bak bir haftadır 115cc biniyorum ama çok ekonomik oldu haa
kusura bağma arkadaşım deneme bu nasıl olacak yapmadan anlayamassın.ama tecrübe oldu.
Arkadaşlar merhaba, Gürhan Poçan ben, Kapuzbaşına ben de gelmek isterim. Ayrıntıları öğrenebilirsem, konaklamalı mı günübirlik mi, yol aslat mı, dere tepede var mı konaklamalı ise rezervasyon telefon filan gibi konularda yardımınızı rica ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)