Ne romantik bir motosiklet sitesi, herkes seviyor
-Seviyorum Uleeen
-Bir daha söllleee
-Seviyoruuuum
ey sevenler, sevilenler, sevdiceği ile birlikte ve sevdiceğinden uzak olanlar günaydın.
ben denize gidiyom görüşürüz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın adana mt herkeze hayırlı işler banada boll gezmeler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
beyler hep birlikte şu haluk hocayı gelince göle atalım.....sonrada motorun arkasına bağlayalım daha sonrada arabanın arkasına bağlayalım vs vs ...yani intikamımızı alalım derim ne dersiniz....??????
Bence katrana batırıp sonra kaz tüyüne bulayalım... Nerden aklıma geldiyse vay bin kunduz
Aklıma gelmişken sorayım; Fantomun yunuslarının isimlerini söyleyin bakalım
Fren balatası, jant, ön amortisör, sinyal, arka amortisör, keçe, depo sticker derken... Dün gece motora bi bindim o ne. Frenler düzelmiş, amortisörler bir kedinin pençelerinin sessiz ve mükemmel bir şekilde ilerlemesi gibi yolla bütünleşmiş, gram yağ mağ yok. Tüm çizikler gitmiş. Hatta o kadar ki egzoz bile değiştirilmiş. Jantım da yeni ve altın rengine boyalı. Carbon, üçgen sinyaller var. Haa asıl bir alt sakal var hiç görmediğim bişi ama süper olmuş:D. Öff be kral olmuş ha motorum derken arkadan bir araç geldiğini duydum. Aynama bi baktım. O da nesi aynalar yok. Hıaaaayıııııeeerr diye bağırarak uyandım. O iğrenç görünümlü üstelik iğrenç ötesi görüş açılı aynalara niye o kadar stres yaptım bende bilmiyorum. Zaten birşey gösterdikleri de yok. Yarın sabah sınavım var sabahtan bu saate kadar parçaydı-suzukiydi-sahibindendi dolanıyorum bu kadar yeter. Ben imalat proseslerine yönleniyorum herkese selamlar.
Zafer Abi bu seferde ben bir soru sormak istiyorum izninle. Yüksek fırında neden Al üretilmez?.Hoca bunu kesin sorcak
Haluk Abi 15inden sonra Datçaya yönelicem. Sen Adanaya döndüğünde bir çarşamba akşamı sahilde soğuk biramı yudumlarken dalga sesi mi olur, bir barda canlı müzik mi olur... Ama Haluk Abi işini biliyor bak nispet yapacak adama bulaşmıyor hiç. İşini bilir benim abim
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)