Zaten köseden alacaktım ki
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ben adana MT nin zekasına hastayım, herkes bi dahi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
oraları karıştırma, Hüseyin abine bir çok kişi hasta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 PM ----------
Bak Hüseyin, aşağıdakı linkte siteye nasıl resim eklenir onu anlatıyor. Tam sana göre, hani soruyordun ya ondan
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
adana mt nerdesiniz (=
küçük saatin orada konaklıyorum
adana mt ile görüşmek kısmet olur umarım (=
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------
neyse arkadaşlar ben çıkmam gerekiyor malum mideyi doyurmak az dolanmak lasım
isteyen olursa görüşmek isterim
0555 562 07 48
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
isoya teşekkürler saolsun güzel bi şekilde karşıladı bizi yerinde kaldığım yerede yakınmış
yarınada gitmeyi düşünüyorum adana mt'den başka gelmek isteyenlerde olursa görüşmek isterim onlarlada yarın akşam son saatlerim olucak adanadaki sabahında mersine geçicem
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Günaydın arkadaşlar.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:44 AM ----------
öncelikle Adanaya hoşgeldin, keşke dün daha erken saatlerde haberimiz olsaydı tüm Adana MT ailesini bi arada görebilirdin, ne yazıkki iso nun aradığı saate herkes gitmek üzereydi. Kısmet başka zamana inşallah
günaydıın ADANA MT.nin gezginci motırcıları.
hoşgelmişsiniz ilk@yy kardeşim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Kapuzbaşı şelaleri için;
Buluşma Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi
Buluşma yerimiz : MOLA tesisleri
Buluşma Saati : 6:30
Hareket Saati : 7:00
Katılımcılar zaten belli olduğundan yazmaya gerek yok, liste haricinde katılmak isteyenler buraya yazabilir
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)