evet,olabilir.
-zaferciğim,bugün geziye giden oldu mu ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yaz dışı herhangi bir mevsimde saat 5ten sonra balcalı da olursanız haberim olsun. Size kahve makinasından ellerimle kahve alırım. Hem de benden. Espresso, kapuçino, macciato mu ney hepsi var.
Bir de ufaktan kuyruk doğrultmayla ilgili göndermeler yapıldı bana. Her param arttığında lolipop alıyorum. Herkese yetecek kadar olunca bir toplantıya getircem. Gerçi bana şimdiye kadar 1200GS lerin tatlısı dışında tatlı kısmet olmadı ama neyse
alp motorunla birkaç resmini görseydik, resimsiz hayırlama zayıf kalıyor
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Abim mesaj alındı. Elini yüzünü yıkayım biraz estetik operasyondan sonra foto olaylarına giricem. Kendisi biraz tipsiz.
Günaydın Adana Mt. İyi haftalar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın herkese.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın, hayırlı haftalar bol kazançlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlar eylüle kadar her türlü aktiviteyi yapalım ...eylül ve sonrasında tadı çıkmaz valla....mesela bu hafta sonu kapuz başı var ... hemen arkasına güzel bi boğsak tekne turu....daa sonra ürgüp yapalım.....
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)