2003 model abi. Orjinal pdf olsa tadından yenmez zaten ama 2003 model için olmasa bile haynes manueli benim gibi bir teknik iletişimciyi yeterince keyiflendirdi. Tekrar teşekkürler.
Bu manual biraz daha eski modeller için, dolayısıyla orjinal pdf i bulunamaması bence biraz normal. Yeni modeller içinse hiç gözüme çarpmadı.(Eski modeller için bulupta indiremediklerim olmuştu en azından). Hiç olmadı bunu benim motora uyarlayıp yeniden hazırlarım Indesing da. Ne de olsa technical communucation benden sorulur.
iyi günler. Bugünden itibaren Gümüş süz bir hayat beni bekliyor gümüş gitti ama maviş var
Lafa nerden girsem bilmiyorum gerçekten çok utandım
Son 2-3 sayfadır yaşananlardan dolayı Hüseyin (shark06) abiden gani gani özür dilerim.Aslında çok önceden tanışıp bu siteye üye olduğunu bilmediğim ve gerçekten saygı duyduğum birine karşı dolayı "pot" diye tabir edilen şeylerden kırdım biraz
Abi tekrar kusura bakma bu eşşekliğimi affettirmez ama tatlı yeyip tatlı konuşma bahanesiyle toplantınıza baklavamı alıp gelicem
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Motoru satmasaydım değişelim endurocu ol dicektim de, artık sözle çeviricez seni abi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)