Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildiğiniz şeyleri tekrar etmeme gerek varmı ki

Abi sen neden o yazdığım cümledeki her sözü üzerine aldın ? Hiç biri sana yönelik yazılmamıştı.Ha bir takım ricada bulunmuşsun benden, değer verdiğim abilerimi kırmak huyum değildir.Benimle alaklı bir postun olmadıkça yazılarımda olmayacaksın . Saygılar.

Bak işte Allah aşkına.Bu nasıl bir yazıdır..Sonra M.ali yazınca günah keçisi oluyor.
    Birincisi o yazdıklarınız mail değil topiğe gönderilen postlardır.
    İkincisi iseb en burada benimle muhattap olun diye kıvranmıyorum.Sevdiğim abilerim arkadaşlarım mevcut.Onlarla muhattaplığım bana zaten yeter.Kimseden korkum yok lafını etmemdeki gaye" lafımı esirgemem "şeklindeydi.Söylediğim bir sözün arkasında başka bir anlam aramamanız içindi.Ha söylediğimle kalmışım ayrı bir konu.
    Çok merak ediyorsa gelsin çarşamba kaynışırız demişsin.Çoğu çarşamba zaten gelip selam verip karşı masalara oturmaya geçiyorum ben.Merak ettiğim yada kaynaşmamı gerektiren bir husus yok.Zira bir seni tanımıyorum.

Daha fazla da uzatmak istemiyorum.Edilecek , söylenecek laflarınız varsa saklayın, çarşamba orda olacağım.Sanallıktan uzak bir şekilde sarfedersiniz.
    Saygılar
    Bu çarşamba tanışırız o zaman....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alp ciğerim benim kullandığım gibi bir mauel (harbi pdf'tir kendisi, taranmış değil ) bulursam onuda sana söylerim, bana motorunun modelinide söyle bu arada.

Gazlı popoya cornflake bahaneymiş

(ünlü bir amerikan özdeyişi)
    2003 model abi. Orjinal pdf olsa tadından yenmez zaten ama 2003 model için olmasa bile haynes manueli benim gibi bir teknik iletişimciyi yeterince keyiflendirdi. Tekrar teşekkürler.

Bu manual biraz daha eski modeller için, dolayısıyla orjinal pdf i bulunamaması bence biraz normal. Yeni modeller içinse hiç gözüme çarpmadı.(Eski modeller için bulupta indiremediklerim olmuştu en azından). Hiç olmadı bunu benim motora uyarlayıp yeniden hazırlarım Indesing da. Ne de olsa technical communucation benden sorulur.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2003 model abi. Orjinal pdf olsa tadından yenmez zaten ama 2003 model için olmasa bile haynes manueli benim gibi bir teknik iletişimciyi yeterince keyiflendirdi. Tekrar teşekkürler.

Bu manual biraz daha eski modeller için, dolayısıyla orjinal pdf i bulunamaması bence biraz normal. Yeni modeller içinse hiç gözüme çarpmadı.(Eski modeller için bulupta indiremediklerim olmuştu en azından). Hiç olmadı bunu benim motora uyarlayıp yeniden hazırlarım Indesing da. Ne de olsa technical communucation benden sorulur.
    alp sana bi usta söyleyim ona git.Tüm motorların user manuelleri adamın beyin chipsetinde yüklü
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam dostlarım canlarım,sizleri çok özledik,biz iyiyiz bugün transfer gerçekleşecek bundan sonra 10-12 gün sayacağız sonra belli olacak,10 günü burda geçirmek istiyoruz havalardan ve stresden uzak olmak için,geçen seneki hatayı yapmak istemiyorum bir daha bu kadar para harcayacak gücüm kalmadı çünkü,şu an herşey iyiye gidiyor arayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum sağolsunlar burda bile yokluklarını hissettirmiyorlar.
    umarım herşey istediğiniz gibi olur.

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:24 AM ----------

ahmet nr,kardeş şuna bir bak.honda vtr 250-13.000 tl.mış.
    http://www.sahibinden.com/vtr_250_ye...XQQdisplayitem

bilmiyorum daha resmi sitelerinde fiyat açıklamışlar bunlar fiyat verebilmişler çok buldum fiyatı hayırlısı
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı haluka28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adana çok sıcak herhalde...

oralardan belli oluyor demek
    bu arada

cümleten merhaba arkadaşlar,
    iş güçten fazla takılamıyorum, kendinize iyi bakın
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi günler. Bugünden itibaren Gümüş süz bir hayat beni bekliyor gümüş gitti ama maviş var

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi günler. Bugünden itibaren Gümüş süz bir hayat beni bekliyor gümüş gitti ama maviş var
    hayırlısı olsun yusufcuğum,yine alırsın inşallah.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun yusufcuğum,yine alırsın inşallah.
    inşallah abi bu sevda bitmezz 50 cc olsa bile şimdilik benim göz bebeğim yamaha ile devam edecem sıkıntım geçene kadar

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sattın demek Hayırlısı olsun, daha iyilerini alırsın inşallah Kime sattın
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sattın demek Hayırlısı olsun, daha iyilerini alırsın inşallah Kime sattın
    He abi sattım. Adam toki evlerinde taşören ustası. Daha önce hiç görmedim.

Motosikleti
    4x4
    Lafa nerden girsem bilmiyorum gerçekten çok utandım

Son 2-3 sayfadır yaşananlardan dolayı Hüseyin (shark06) abiden gani gani özür dilerim.Aslında çok önceden tanışıp bu siteye üye olduğunu bilmediğim ve gerçekten saygı duyduğum birine karşı dolayı "pot" diye tabir edilen şeylerden kırdım biraz

Abi tekrar kusura bakma bu eşşekliğimi affettirmez ama tatlı yeyip tatlı konuşma bahanesiyle toplantınıza baklavamı alıp gelicem
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8

Son 2-3 sayfadır yaşananlardan dolayı Hüseyin (shark06) abiden gani gani özür dilerim.Aslında çok önceden tanışıp bu siteye üye olduğunu bilmediğim ve gerçekten saygı duyduğum birine karşı dolayı "pot" diye tabir edilen şeylerden kırdım biraz

Abi tekrar kusura bakma bu eşşekliğimi affettirmez ama tatlı yeyip tatlı konuşma bahanesiyle toplantınıza baklavamı alıp gelicem
    Ben diyorum mali pasta gibi çocuk....
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    4x4
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben diyorum mali pasta gibi çocuk....
    Az önce konuştum Hüseyin abiyle , senle olan görüşmesini anlattı yarıldım gülmekten
    Ne adamsın lan İso
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Honda CBR 600F

unuttuk gitti malim ...bende bilemedim senin olduğunu....ama baklavaya yok demeyiz .... konu kapanmıştır.....unutmadan sen daha beni endurocu yapacaktın hatırlatırım....bekliyorum bak....

Motosikleti
    4x4
    Motoru satmasaydım değişelim endurocu ol dicektim de, artık sözle çeviricez seni abi
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Az önce konuştum Hüseyin abiyle , senle olan görüşmesini anlattı yarıldım gülmekten
    Ne adamsın lan İso
    Bende....
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT

mali bu sıcaklarda baklava yenmez sen onu eylüle ertele. maksat ağzımız beraber tatlansın.

Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    unuttuk gitti malim ...bende bilemedim senin olduğunu....ama baklavaya yok demeyiz .... konu kapanmıştır.....unutmadan sen daha beni endurocu yapacaktın hatırlatırım....bekliyorum bak....
    sen benide ye 150 kilo oldun evlemiycen. az ye az

Motosikleti
    4x4
    Alıntı haluka28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mali bu sıcaklarda baklava yenmez sen onu eylüle ertele. maksat ağzımız beraber tatlansın.

sen benide ye 150 kilo oldun evlemiycen. az ye az
    Kuru kuru gitmezmi demek istiyorsun haluk abi
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    alp sana bi usta söyleyim ona git.Tüm motorların user manuelleri adamın beyin chipsetinde yüklü
    Ben o ustayı biliyor gibiyim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler