eveeet ben yokum o seçkin ve saygın gurupta
eveeet ben yokum o seçkin ve saygın gurupta
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Sevgili dostlarım Çarşamba günü özel toplantılarımıza katılamamın verdiği hüzün :D ile sizler için sadece çarşamba toplantılarımıza özel bi teklif yapmak istedim bunun önce bi mekanın görüntüsünü görmeniz çok daha mantıklı,çünkü görüyorumki hiçkimse bilmiyo,bilende yanlış biliyo....:D
çarşambaya özel toplantılarımız için verebileceğim fiyatları kısaca yazıyorum....
Kahve= 3 ytl
Çay =1,50 ytl
Bira =4,50 ytl
Nargile =10 ytl
Yemek çeşitleri çok değişken olduğundan onlarla ilgili fiyat veremiyorum,fakat her üründe ortalam %30 indiriminiz var arkadaşlar....
Bahçemiz ve yan taraftaki sıralı masalarımız bizim için uygun olur düşüncesindeyim,5 tane masa birleştirdikmi dadından yenmez....
Öpüldünüz....
Adres:Cemalpaşa mh 6. sk Balkaroğlu apartmanı Zemin kat....
Açık adres:Kazım büfenin ara sokağı,Eski derby pastanesinin yeri,eski mac donalds sokağı,100 mt ilerde sağda....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
o fiyata 3 kg çay alırım bee
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Pizza pizza'da 3 ytl'lik pizzayı 10 liraya verdiğin günü unutmadım daha,konuşturma beni...:D
lan unlu mamüllerden alamıosun 3 ytl ye b.k atma
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
muzaffer abi bahcesi de varrr bahçede serinleticiler falan var (reklam )görmüşsündür harika
sen kal aşk ben giderim buralardan
Adresle ilgili düzeltmeyi yapmış bulunmaktayım....
İso çekirdek çintmek serbestmi
İşim bitsin hanımla bir teftişe geleyim
isooo iğrençsin kaldır şunu yaaaa offf
sen kal aşk ben giderim buralardan
Teşekkür ederim hüseyin abi....
Her ne kadar mekan benim olmasada duyarlılığın harika....
evet benim kişisel fikirlerim, aynen sizin olduğu gibi. ayrıca cevap yazma hakkım neden olamıyormuş pardon?
bu nasıl bi agresifliktir, siz de beni tanımıyorsunuz ve benimle ilgili bu şekilde yorum yapamazsınız beyefendi.
böyle sıcak bir aile ortamına girdiğim için çok mutlu olmuştum ama görüyorum ki bikaç arkadaşın bu şekilde agresif tavırları, geldğime geleceğime pişman etti.
efendi efendiiiiiiiii kendine gel
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)