Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    iki bakla arasındaki mesafenin inç karşılığı....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki bakla arasındaki mesafenin inç karşılığı....
    Hüsooo sende tam söyleyemedin...

İpucu; bu tek rakamdan bir şekilde iki rakam elde ediliyor (zaten bir zinciri tarif eden 2 rakamdır)

Motosikleti
    Honda CBR 600F

Şekil 1A da görüldüğü üzere p= bakla aralığı.....saygılar....

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F

vay vay vay, resim eklemeyi öğrenmişsin
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Bak bende diyorum ki; hem p hem b1 lazım...

Mesela 415 numaralı zincirin p si 415 inch mi

Saygılar...

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak bende diyorum ki; hem p hem b1 lazım...

Mesela 415 numaralı zincirin p si 415 inch mi

Saygılar...
    sana zincirmi lazım o zaman seni birine yönlendirim o sana yardımcı olur, kendisi BMW de çalışıyor
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    O-ringli motosiklet zincirinin ne olduğunu merak edenlere;

Hani temizlemek için gaz yağı yerine mazot kullanarak zarar vereceğiniz O ringler...

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti
    Honda CBR 600F

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    O-ringli motosiklet zincirinin ne olduğunu merak edenlere;

Hani temizlemek için gaz yağı yerine mazot kullanarak zarar vereceğiniz O ringler...

sende bu parmak acısı olduğu sürece, sen daha çook zincirle uğraşırsın

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Parmağı zincir değil dişlisi deldi; o yüzden zincir gözüme daha şirin gözüküyor

Evet anlaşılan siz bu soruyu cevaplayamayacaksınız;

Mesela 415 numaranın ilk hanesini alıyorsun ve 8'e bölüyorsun;

4/8" = 1/2" = 12.7mm oluyor, bu iki halka arasındaki mesafe (p)

son iki hanesinin ortasına nokta koyup sonra 8'e bölüyorsun;

1.5/8" = 3/16" = 4.76 mm oluyor, bu da iki bakla arasındaki mesafe (b1)

420 demekte 1/2" x 1/4" zincir demek...

Diğerlerini ev ödevi veriyorum, yarın kontrol edeceğim

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Parmağı zincir değil dişlisi deldi; o yüzden zincir gözüme daha şirin gözüküyor

Evet anlaşılan siz bu soruyu cevaplayamayacaksınız;

Mesela 415 numaranın ilk hanesini alıyorsun ve 8'e bölüyorsun;

4/8" = 1/2" = 12.7mm oluyor, bu iki halka arasındaki mesafe (p)

son iki hanesinin ortasına nokta koyup sonra 8'e bölüyorsun;

1.5/8" = 3/16" = 4.76 mm oluyor, bu da iki bakla arasındaki mesafe (b1)

420 demekte 1/2" x 1/4" zincir demek...

Diğerlerini ev ödevi veriyorum, yarın kontrol edeceğim
    öğretmen gibi adamsın valla resim ekledik ama olmadı sanırım sınıftamı kaldık hocam

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Gidiş yolun doğru olduğu için sana kanaat notu veriyorum Geçtin geçtin...

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06

bu ne arkadaşım ya mühedislik fakültesine çevirmişsiniz siteyi

ZİNCİR TEMİZLEME -Zincir üzerinde bulunan kilit yerinde sökülüp motor üzerinde alınır
    -Bir gece gazyağında bekletildikten sonra bir tel üzerine asılır 28dk (bakır tel olursa dahada iyi olur pas yapmaz )
    -Genişçe bir kabın içerisine yatırılır 0,25 kalınlıta 2,5 cm lik tetra marka fırça ile piyasa muadilleride var önce üst olmak üzere dairesel hareketlerle zincir üzerinde bulunan kir temizlenir sonra yan alt diğer yan olarak tekrarlanır bu işlem 4 defa tekrarlanır kirlenmiş kazyağı duruma göre değiştirilir
    -Daha sonra zincir tekrar bakır tel üzerine asılarak gazyağını süzülmesi beklenir 28dk
    -süzülme işlemi devam ederken dişli bölümleri temizlenir(dişli temizliğini Daha sonraki yazımda anlatırım )
    -Zincir yağlanmadan motorun üzerine talılır bakın burası önemli kilit ağzı arkaya gelecek şekilde takılır
    -sonra yağ sıkılır afiyetle binilir
    selamlar

ahmetusta @ info
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Ahmet sende ekzost rulmanın değişimini anlat; bilgi paylaştıkça güzel

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx

Bak Ofelya arkadaşım yada namı diğer Güven hanım....Biz adana MT olarak nacizane saygın ve seçkin insanların bir araya geldiği bir motorsiklet tutkunları kulübüyüz....her hafta çarşamba akşamları toplanır sohbet eder hafta sonlarıda gezeriz....Bu sanal ortamda , iş ortamımızda bibirimizle iletişim kurmamızı sağlar....Aramızda lise çağında olan yada yaşı ilerlemiş olsada zekası lise çağında kalmış kimse yok.....her bir bireyimizin toplumda önemli bir konumu ve yeri var.....Yani anlayacağın sanal dostluklar bize ters.....O tip sanal dostlukların kurulduğu farklı siteler mevcut ama burası orası değil.....Senin sitemize girme tarihinden bu yana iki toplantı geçti ve sen ortalarda yoksun...Senin yerinde grubumuzun her hangi bir ferdi olsa en azından bir dakikalığına uğrar ve kendini tanıtırdı....doğal olarakta biz bu durumdan rahatsız olduk ..... kafayı yemene gerek yok....bir eğitimci olarak bu durumu anlıyor olman lazım diye düşünüyorum....Anlayışın içi şimdiden teşekkür ederim....
    seninle hemfikirim.bence bu yazın için bozulan varsa bozulsun.bu yaştan sonra kimsenin nazını çekemem.
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen mi sözü sayılır bi adamsın Her bayan üyeye sen gözüyle bakıyor insanlar

Olay neden bu kadar ciddiye bindi insanlar neden bu kadar agresifleşti anlayamadım doğrusu.Gerçekse gerçek değilse değil.Bu Ofelya aceleciliği niyedirki.. Hadi başlarda mavra yapıoduk eğleniyorduk ama keşke olay aynı şekilde mavrada kalsaydı..Üzüldüm şahsen
    Mavra hala devam ediyor gibi, oltaya takılma. Birileri klavye başında çok fena gülüyor bence

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence yersiz yere üzülüyorsunuz, elbette bizleri henüz tanımıyorsunuz ama bu size yardımcı olmayacağımız anlamına gelmezki. Eminimki size aramızdan yakın oturan vardır ve size seve seve alıp getirebilir. İstiyorsanız bir dahaki toplantıya eşimle ben sizi alim ve toplantı sonrasında tekrar evinize bırakim. Ne dersiniz
    bende aynı duyarlılığı düşündüm.kendisi bunu düşünecek olgunlugu göstermesi gerekirdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 PM ----------

Alıntı Ofelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu nasıl bir mesajdır böyle ya, sabah sabah böle bişeyle karşılaşmak benim için hiç iyi olmadı. sölediğin şeyi gayet iyi anlıyorum dediğin gibi eğitimciyim ve en geri öğrencilere bile ders anlatan bi insanım. ben durumumu belirttim evim oraya ters aslında yakın ama direk gelebilmem için 2 vasıta yapmam lazım, hiçbirinizle de okadar samimiyetim yok ki kalkıp da gelip beni alın diyemem, ama sırf sizin toplantınıza gelemiyorum diye feyk oluyorsam,yada sırf sizin şakacı bikaç arkadaşınız yüzünden feyk duruyorsam o benim sorunum değil. kimseyede yalan borcum yok, adımı da işimide bayan olduğumuda söledim, artık ister inanırsınız ister inanmazsınız. şuan nasıl kırıldığımı anlatamam sizlerden böle bi tepki görmek inanın beni çok üzdü

madem hepiniz aynı fikirdesiniz, bir daha ADANA MT ye mesaj yazmam olur biter, kimseyi rahatsız etmek gibi bir düşüncem yok, hepinize iyi günler.
    sizin kişisel fikirleriniz.ayrıca burdaki arkadaşların düzenli ve aklı başında insanlar.tabiki siz bizleri tanımadan böyle bir yazıyı yazmanızı şiddetle kınıyorum.zira siz daha başında böyle bir şeye böyle cevap yazma hakkınız asla olamaz.lütfen kendinizi tanıtmadan birdaha burda yazı yazmayın.işte yine adana mt ye örnek verilecek bir olay daha oldu.neoldu yine feykkkkkk
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mavra hala devam ediyor gibi, oltaya takılma. Birileri klavye başında çok fena gülüyor bence
    Bende senin gibi düşünüyorum ciddi olarak sarfedilecek kelimeler değil bunlar.Adana MT bu şekilde davranmaz.En azından son bıraktığımda öyleydiler
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende aynı duyarlılığı düşündüm.kendisi bunu düşünecek olgunlugu göstermesi gerekirdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 PM ----------

sizin kişisel fikirleriniz.ayrıca burdaki arkadaşların düzenli ve aklı başında insanlar.tabiki siz bizleri tanımadan böyle bir yazıyı yazmanızı şiddetle kınıyorum.zira siz daha başında böyle bir şeye böyle cevap yazma hakkınız asla olamaz.lütfen kendinizi tanıtmadan birdaha burda yazı yazmayın.işte yine adana mt ye örnek verilecek bir olay daha oldu.neoldu yine feykkkkkk
    Teşekkür ederim muzaffer abi......ayrıca bazı arkadaşların mavra muhabbetleri benimkilerle farklı galiba....ben tanımadığım insanlarla mavra yapmam....arkadaşlarada mani olduğum için kusura bakmasınlar....eğer gerçekten klavye başında gülen birileri varsa onada helal olsun....o zaman güven hanıma yazdığım maildeki seçkin ve saygın kişiler arasında istisnalar var demekki.....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler