arkadaşlar bir zaman için motorsuz kalmam gerekiyor, o yüzden
CBF 500 ÜMÜ SATIYORUM
linki:
http://www.sahibinden.com/_adanadan_...XQQdisplayitem
arkadaşlar bir zaman için motorsuz kalmam gerekiyor, o yüzden
CBF 500 ÜMÜ SATIYORUM
linki:
http://www.sahibinden.com/_adanadan_...XQQdisplayitem
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Alın size zam haberi
http://www.motosiklet.net/forum/moto...buyuk-zam.html
hdi gezin bakim şimdi...
Gürselim Motorunu niye satıyon, benzine zam geldi diyemi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Sattırdılar arabaları, şimdi benzinle dolaylı yoldan topluyorlar parayı
Hayırlısı olsun Gürselim, daha iyilerini alırsın inşallah
ülemmmmm ne oluyor.beni adaşım muzoyla karıştırma.ben gelmicem dedimmiki loooseni kıracama adaşımın kafasını kırırımmsizlerle herşey güzelllll
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 PM ----------
sanamı soracam leeeen.gelecektim vazgeçtim.gelmiyom şimdiiii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 PM ----------
sen akıllı adamsın.allah dertsiz sıkıntı vermesinvardır bir hayır.işşallah allah bana sayısal lotodan para çıkar.sana en güzelini hediye ederim arkadaşım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------
varmısınız protesto edelim.binmeyek neolur yaniiii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 PM ----------
bakıyorum adaşım gibi kıvırmaya başladınşu muzoyla fazla yüzgöz olmakörlen yatan şaşı kalkar ona göreeeee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 PM ----------
sevgili güven arkadaşım.bu gün gelirseniz memnun oluruz.tatlıyı unutmayın.birde sizinle tanışırsak memnun oluruzmalumunuz inmisiniz,cinmisiniz birde yüzyüze tanışırsak iyi olurmalumunuz sanal ortamda bazı şeyler olmazben şahsen sizi tanımak isterim.yoksa halen sizinle ilgili kuşkularım var(malımunuz ço tiiiye alındık)arkadaşlarımın kafasındaki kuşkuları yenmeniz açısından sizi şahsen tanımak isterler.syg
kızı kolda fazerı yolda severim.
Muzaffer abi şimdi geliyormusun gelmiyormusun anlamadım......beni kırma muzonun kafasını kır ...yani gel abi .....sen gel diye yapıyoruz bunları......bu arada muzoda yan çizmeye başladı......beli ağrıyormuş.....nedense artık.....öle arasında başka işlerdemi yapıyor bilinmez...
ARTI ofelya yada güven adlı arkadaş gelmez abi...gelemez çünkü öööle biri yok....feyk yani feyk....
Hüsocuğum arkadaşın ismi GÜVEN, mecburen güveneceksin
Akşama nükleus isteyen parmak kaldırsın (kesin Muzo "o ne lan diyecek"; çekirdek ciğerim )
Nolu beee, ne feyki, abooo iki saat dışarı çıktık, gene bizi feyk yapmışlar.
yahu siz bana niye inanmıyorsunuz yaaaaaaaaaaaa, ağlıcam ama artık yaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 PM ----------
sağol çok iyisin
kesinlkle GÜVENeceksiniz, tanıdıkça görürsünüz zaten :(
herkeze iiii akşamlar.
Bu saatte kimse yoktur herhalde. Buluşma saatleri her geçen gün daha geç saatlere alınıyor gibi. Geçen 1:30 da geçtim daha kimse gelmemişti. Neyse kimse gelmediyse Zafer Abim gelmiştir hem nucleus ta getircek:D
Ahanda ben de çıktım.
Ahaaaahaa Alp sen benden önce gelmişsin
Haluk ciğerim ne uzun tatilin varmış valla, gözüm yok aman haa...
Günaydın Adana Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Günaydın Millet
Eline sağlık Korkut açmışsın dükkanı
günaydın ben geldiimm ofelya geldi mi feyk miymiş ki neymiş noolmuş
sen kal aşk ben giderim buralardan
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)