Yüzümü eskitmiyorum işte daha ne istiyonuz,özleyin beni anacığım...:D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
herkeze merhaba gününüz enaz sizin kadar iiii olsun
[COLOR="Red"]motor kullanmak yürek ister [/COLOR] ::blushani
Bu hava bei hep mutlu ve umutlu etmiştir nedense,yağmur öncesi bulutlu ve rüzgarlı...
Herkese merhabalar...
İso nerdesin kuzucuk gene kayıplardasın
Born To Be wild,Live to Ride...
Efendideyim birkancım iş güç işte,geçen gün gürsel abiyle çelikgürsel abinin dükkanının önündeydin,seslendim ama duymadın,motorun hayırlı olsun,Tekerine taş değmessin kardeşim...
süper bi hava
gökgürültülü sağanak yağış, bayılırım
Kışın değil ama yazın...:D
Havada aşk kokusu var,aşkımm nerdesin kuzumm....
yoo kışında
kardeşim benim .... sağ ol.....
yaw ne güzel oldu ha hava....ortalık temizlendi valla.....millet hafta sonu her kes geliyor değilmi....özellikle sen muzaffer abi...gelmezsen beni ve muzoyu çok kırarsın bak....bizde senin kolunu kararız ona göre...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 PM ----------
kışında ne ????? yamurmu ????yamurda sevilmezmi yaw??? hemde her mevsim...
Yağsında, az yağsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 PM ----------
Benim bildiğim muzo gelmez, o bir beyefendi çünkü o eşinin sözünden asla çıkmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 PM ----------
şekerlik, pazar günü sende gelsene özledik seni yaw
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Beyfendi derken ???????.....Figen abladan korktuğunumu ima ediyorsun sen muzaffer abimin bakim....bak muzo hiç kimse benim muzaffer abime k.....bık muamelesi yapaz o sadece geçim ehli yani ......görürsün bu hafta sonu nasıl gelecek soğukoluğa....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------
eh bunada şükür...dağlar toprak kokuyordur şimdi.....ovalarda çim kokusu...offfff of...gelde çalış şimdi....
Eyvallah varım ben muzafferim...muzaffer abim beni yarı yolda bırakmaz.....o anadolu çocuğudur....buğday başağı gibi sapsarıdır teni.....yılandan korkmaz yalandan korktuğu kadar....özü sözü birdir.....bin düşünür bir konuşur....konuştumu dağlar titrer sesinden dize gelir....duyar gibi oluyorum bana haykırışını ....SEN MERAK ETME HÜSEYİNİM EYMEM SENİN YÜZÜNÜ YERE , GELİRİM SENİNLE GİTTİĞİN HER YERE '' allah allah yürü be muzaffer abi be hadi be abim benim ......
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)