45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Öncelikle herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Ayrıca gittiğimde bana elinden geldiğince yardımcı olan Sencer Abi'ye ve beni yönlendiren Muzaffer Abime ayrıca teşekkür ederim. Mersinden Sencer Abi'nin(Yürekçe) GS500 ünü aldım. Fazla dayanamadım motorsuzluğa.
Büyük motor kullanmak trafikte problemin aksine rahatlıkmış. Birde şunu farkettim, cbr 125 te sürekli basardım. Motor ne giderse giderdim ve şu anda kullandığımdan daha hızlıydım. Demek insan elinin altında yeterli güç olunca sürekli hızlı gitme ihtiyacı duymuyormuş. Herkese tekrar teşekkürler görüşmek üzere.
Ahmet Abi belimi doğrultabilirsem tanıtıcam tabi kaçarı yok.
bana bak hüso altımdaki fz6 dan bahsetmiyorymhayabusadan bahsediyorum.sizin turşu motosikletinizle mukayese etme ona göreeesana geçerken öyle bir el sallarımki adaşımla sen APIŞIP KALIRSIN ONA GÖREEEkimle dans ettiğini unutmaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------
ASİL krdeşim zafer lütfen sen bu işe bulaşma izlemede kal sen benim için asilzade torunusun.bu işi karıştırma şimdilik izlemede kal.syg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------
senide yerim kardaşını dakimse size böyle yazamaz seni şiddetle kınıyorum.yandaşın olan hüseyinide. artık size tektek gelin demicem beraber gelin sıkıysa molada buluşalım.kozlarımızı ve kurtlarımızı paylaşalım.pazara hayabusayla bekliyorum.gelin ayakkabınızıda,elinizide görim.o hüseyine yolda sadece neyimi göstereceğimi ben biliyorum.sıkıysa gelin derim..okadarrrrrr
kızı kolda fazerı yolda severim.
iyi akşamlar arkadaşlar,bu duelloya şapka çıkartıp birde siğara yakarım.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
alpcim kazasız belasız güle güle kullan
Günaydın arkadaşlar,hepinize sevğiler sayğılar.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
günaydınlar tüm herkese motorsuz bir hafta sonunda değişik eğlenceler peşindeyim selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
alp
hayırlı olsun gülegüle kullan
sen olmazsa sigarayı yakma be kirvem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 AM ----------
yavaaaaaaaaaşşşşşşşşş
ne gürseli hüseyinim benim baba sizlere ömür
yok adana mt nin babası kim dersen MUSTAFA ÖZBAYRAK baba derim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Born To Be wild,Live to Ride...
Herkese iyi günler arkadaşlar
Gazyağı ile zincir temizle diyenelere:
Bugün sabah Selim'le kalkıp motoru yıkayalım dedik. Yav dedim şu zinciride gazyağı ile temizle diyorlar, bir bildikleri vardır. Üşenmeden havalanı karşısından 3TL verip 1L gazyağı aldık. Birde yanımıza eski bir bulaşık süngeri aldık. Başladım zinciri tutup hareket ettirip temizlemeye. Biranda kafamda şimşekler çakmaya başladı. Nasıl olduysa zincir ile dişli arasına başparmak bir girdi. Kopuyordu herhalde acıya bakınca. Şimdi nasıl zonkluyor anlatamam. Resman zımpa gibi deldi parmağı, ne keskinmiş mübarek.
Zincir temizleme spreyide var; iki kutu almıştım yaz başı. Sen tut gazyağı ile yaparsan olacağı bu.
Çok teşekkür ederim. İnşallah kazasız belasız...
Abi bu gazyağı ringlere zarar vermesin? Öyle her türlü çözücü kullanımının doğru olmadığını duymuştum. Sen daha iyisini bilirsin tabi. Birde ben mazotla temizlemenin çok iyi olduğunu duymuştum. Hatta mazotla temizleyip öylece bırakanlar var. Bildiğim kadarıyla mazotla temizlesen bile yinede yağlamak gerekli. Zaten sadece mazot kullananların zincirleri hipoyla yıkanmış gibi parlıyor. Övünüyorlar o zincirle tertemiz bakıyorum diye
Extradan söylemek istediğim birşey var. Dün Nikola Tesla'nın doğum günüydü. Google da zaten kendisinin anısına ana sayfasını değiştirmişti. Bugün kullandığımız ve elektirikle alakası olan nerdeyse herşeyi bizim kullanımımıza sunan ve zamanında ücretsiz ve kablosuz elektrik dağıtımıyla ilgili projeleri olan bu müthiş insanın bugün bu kadar gizli saklı kalmasına ve fakirlik içinde ölmesine neden olan açgözlülüğü ve bencilliği kınıyorum. Her zaman daha fazla kişinin bu muhteşem dahiden haberdar olmasını istemişimdir. O yüzden şöyle bir bahsedeyim dedim. İyiki doğdun Tesla.
Merak edenler için linki
http://tr.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla
-maaşallaaah,şurda 1,5 gün denize gidelim dedik,millet ne muhabbetlere dalmış.
-zaferciğim,zincir temizlerken,asla motoru 1. vitese takıp işlem yapılmaması gerektiği ve senin bu yaşadığın gibi hatta daha da vahim durumlar ortaya çıktığı defalarca MT'de yazıldı.sanırım gözünden kaçtı.allah korumuş seni,geçmiş olsun.birde zinciri gazla temizlerken,eski bir diş fırçası kullanırsan,aralara daha iyi girebilirsin kardeş.
-cengizim sana da selam,hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
-yusufcuğum,yellene,yellene derken.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)