muzaffer abi Ofelya da racingci. Hız, adrenalin, macera diyenlerden yani.
Bizim ahmetnr de motor arıyor, artık beraber ararsınız ama o henüz ne alacağına karar vermedi ya sen ? karar verdinmi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 PM ----------
Hadi hayırlısı, sayılı gün çabuk geçer
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
cümleten tünaydın
evt haklısın kanka ama hyosung daha çok ağır basıyor, dur bakalım nolacak görecez, dediğim gibi eylül ekimdn önce olmaz çünkü biraz işim var, bazı durumlar var yani doğru zamanı bekliorum ama damarlarıma motor hastalığı yerleşti bikere ne olursa olsun motorumu alacam bikaç aya
slm arkdaşlar,
hafta sonu adanaya geldim. bu ikinci gelişim. ilki kışın olduğu için pek sorun olmadı. ama şimdi yaz olduğu için o sıcaklr ne öyle.aman allahım nasıl yaşıyorsunuz orda bi ara bayılır gibi olacaktım o sıcaklarlarda. allah kolaylık versin, izmirliyim ben ama orası sıcak diyordum adanayı görünce izmir sibirya gibi kalıyor yanında
sokaklarda çok sayıda motosiklet görmem hoşuma gitti. şu anda okul nedeniyle kayserideyim ve öyle sokalarda çok motorlu görüntüleri aramıyo değilim..
bir diğer ilgincime giden olay ise gece 01:00 gibi baraj yolunda hasan ustaya gittik adana yemeye. bi baktım 3 tane ayrı gelin var. düğünden çıkmışlar kebap yemeye gelmişler. hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm ilgincime gitti, bu da orasının kültürü tabi.
otobüs ve dolmuşlarınız klimalı olması güzel, beyendim.
en yakın zamanda yine adanaya gitmek isterim. o güzel şehrin tadını çıkarttın
hoşçakalın
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
sen daha sıcak görmemişsin bu aralar hava süper valla geçen seneki sıcaklar falan yok yani, yinede biraz serin havalara gitmek lazım bende 1 hafta 10 gün sonra kayseriye gidiyorum, annemin köyü orda bizim yaylamızda orası oluor
hasan usta olayına gelince, burda adettir düğünden sonra gelin damat mutlaka yakın arkadşlarıyla ailesiyle falan kebap yemeye giderler, hatta şırdan yemeye
yine bekleriz adanaya ama bence bu sefer bahar aylarında gel, senin için daha iyi olur sıcaklar açısından
hüsoooooo beni başkalarıyla karıştırma ben adaşıma benzememmmmmm.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 PM ----------
adaşom sen o surati yaparken ben seni sileeerrrr geçerim.atma havanı sonra alırım o havanııııııı.beni bilirsin 340km yaparım.senin yazdığın osurati 4.viteste yapıyom.gel şevkatli kollarıma mutluluğu bende araaaa.gel ne olursan yine gelll
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 PM ----------
maşallahın var. kırk senelik motorcu bilgiler edinmişsin.bu gidişle kesin hayabusa alırsın.
kızı kolda fazerı yolda severim.
[QUOTE=demirgursel;1670315]bu lafı bi yerlerden hatırlıyorum yahelal sana muzaffer abim benim doğru adamın izindesin
ben sana güveniyorum kesin sen alırsın ikisininde anahtarı sağolasın yiğidim sen başkasın.senin gibi doğruları konuşan insanlar az bulunur.özledim seninle gezileri
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 PM ----------
[QUOTE=shark06;1670830]GÜNAYDIN YÜCE TÜRK MİLLETi VE HAYIRLI CUMALAR HERKESE.......
Tüm yeni motor sahiplarine hayırlı olsun toptan.....
Muzaffer abim hayırdır iki gündür coşmuşun ....... senden buradaki performansını klüpte vede gezilerde görmek istiyoruz....ööööle uzaktan mesajlarda coşmak yok.....senin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz....bak muzo kardeşim alır anahtarını ona göre.........bide unutmadan sen benim abi dostumsun , yani abimsin senin karşında olmam mümkünmü abi ayıpsın .....Düello nedemek.....öl de ölelim .....
ozaman senin gibi adaşımda aynı duyarlılığı göstermesi gerekirdi.fakat malisef kendini fasulyeden zannediyor fakat normal onun gibi insanların arkasında başarılı bir kadın var(japon)allah yardımcısı olsunnnnn
kızı kolda fazerı yolda severim.
Ama sen yinede bulaşma benim muzo kardeşime...onun arkasından ancak ben giderim...size de el sallamak kalır geriye......adam haklı ne işin var senin gruptan ayrı gezide....eğer bizi beğenmiyorsan söööle....bilelim....artı FZ6 ile CBR 600F arasında fark var.....bu alem de bir muzo+safiye yenge, iki ben.....
Haftanın yorgunluğundan mı nedir, ne yazıyorsunuz anlamıyorum birader
Muzaffer abi sen ana temayı bana mesaj at, ben senin yerine yazarım
Angaradan selam millet,ne yapıyorsunuz bakem hala geziye karar verememişsiniz atlayın gelin angaraya sizi misafir edem
Jantim CBF 500 ün hayırlı olsun güle güle kullan ciğerim,
Alpim gnusherim sanada hayırlı olsun ama ne aldın bilmiyorum yoksam pegassoyumu aldın neyse sonuçta ayağın yerden kesildiye önemli değil sanada bir türlü kısmet olmadı dönüşte biralarız artık,
Ofelya sizde hoşgeldiniz dönünce tanışrız artık
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)