[QUOTE=muzaffer1968;1667242]zaten şuan ikimizden başkası yokki merak etme kimse duymaz, küçük harflerle yazdım [COLOR="Silver"]
motoru sattık diye siteyi takip etmiyormuyuz sandın muzaffer abi her an takiptesin unutma
[QUOTE=muzaffer1968;1667242]zaten şuan ikimizden başkası yokki merak etme kimse duymaz, küçük harflerle yazdım [COLOR="Silver"]
motoru sattık diye siteyi takip etmiyormuyuz sandın muzaffer abi her an takiptesin unutma
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
bende varım ahanda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 PM ----------
[/COLOR]Muzo bi klipte biz yapalımmı dostum ne dersin ha....gerçi bizi yakalayacak kamera henüz bulunmadı dimi.....
abi üçümüz bir video yapalım gerçi ben size yetişemem ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------
yusufum kadranı videoya çekeceksen 280 'i yazdıracaksın dostum oraya ...akşam gel Muzaffer abi sana fazer 100 cc kadranını göstersin.....[/QUOTE]
abi 280 herkez yapar mühim olan yavaş gide bilmek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 PM ----------
ben sizi çekerim abi üç 600 f düşelim yollara ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------
şu videodan alsak daha güzel videolar çekeriz haa
http://www.sahibinden.com/atc_3000_k...XQQdisplayitem
BENDE BURDAYIM
gn 250 suzuki :bounce:
Yaw hüseyin, sağır sultan bile duymuş herkes burda
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
abi ayıp olmuyormu sadece kendini düşünüyorsun, biz neyiz burada fikir sorsana millet ne talep ediyorsunuz diye (arkadaşımız umarım kaçmaz)
abooo bende çok korkuyorum o motordan gördümmüydü
saane arkadaşım
günaydın bora abi, kaçak oldun mubarek
ne yapacaksın zaferim, nede olsa motoru satmıyacakmısın
valla beni her geldiğimde öpüyon
selam balıkçı kivre
siz motorcu olmadığınızdan normaldir hocam
baba ben seni sevmekte haksız deyilim vallahi,
lütfen yoğunluğun olduğu yerlerde gereksiz hız yapmayın
ayıp ediyon muzafferim şöyle bir bak sizin en güzel resimlerinizi biz çekmişizdir
abi bende buradayım evde
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gürselim ben artık seninle konuşmuyom , geliyon toptan bir şeylere cavep veriyon gidiyon. Balık yakalayamadığın halde balağa gidiyon sonrada bana kulp takıyon. B..klu S..liyi beğenmez misali
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
haha haaaaaaaaa
balık var gel desem böyle demezdin demiiiiiii
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gürselim bürodayım akşam görüşürüz
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
[QUOTE=muzaffer1968;1667302]eh yani muzo .....iyiki kimse yok...yaktın beni olum....yok yok arkadaşlar muzonun gördüğü ben değilim başkası.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 PM ----------
ahııııah muzo yedim seni ....akşama üstüne hafif bişeyler giyde gel......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 PM ----------
gürselim coşmussun....geçen seneki mesajlarıda alsaydın.....yalnız bu kadar insanın içinde bi bana cevap yazmamışsın ya....helal valla....
kırkpınar
ilahi ya
ya muzaffer abime kıyamam o çok zayıf. Abi korkma ben sana yardım ederim arkanda ben varım yürü iyide rakibinde hatırı sayılır büyüklükte haaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 PM ----------
ya şu amerika güreşinde adam nasıl atlamış. sanki yaylı yatağın üzerine atlıyor
bu akşamki toplantınız nasıl geçti arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)