abi redbul olmazzzzz pears'çiyim ben . nerdemiii north shield's nasıll bence süper ama sözü sen verdin hesapta senin ona göreee yoğğsammm dilberler sekisinde içerikk
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
söz weren kim ya...allahtan yazım duruo hala orda
ayıp sana iso ya...biz strife dioruz sen bize kayıyosun...
şimdi bende sana kaysam güzel olur mu
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
hakkaten yaaaa strife demişsinnn doğruu ya ne zaman kutluyoz işten ayrılmasını anılınnn
( yırttıkmı acaba ) wodka sen kayma kafan iyidir şimdii nick wodka ya o bakımdan
yav kurban olayım öyle deme çocuklar evde aç baba baba diyolar bi duble wodka benim evin bi haftalıkk pazar parasıı acıyın bana
ulan sabah sabah.. yatın zıbarın be ya
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ben yatmaya gidiyom akşam görüşürüz gençler hahahaa
bu saatte uyunurmu be
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
len isoooooooo msn ye niye cevap vermiyon olim
alaaaaa alaaaaaaaaa
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Wodka konuşturma beni gece o saate kdr kaçkere baban aradı oLm söyLesene onuda (bu arada sahur ziyafeti resimleri bende eklemesini bilmedigim için siteye koyamıyorum haberiniz olsun )
Saol maLicim eLLerine saqLık ...
Tamam maLim tmm bişi demedim farz et ellerine saglık :D
verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
muhauhahuahuahuahuhuahuauauauahuahuahua özrün kabuL ediLmiştir
çaylar ikramları mıydı
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
yaa o börekler ne tatlı duruyoo ölee
iso benim tek kankam aysegül dion ama bi paket yaptıriim dememişin ayıp kanka yaa aboo
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)