GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
gn 250 suzuki :bounce:
Castrol motosiklet yağları nereden bulunur?
http://www.castrol.com/castrol/subse...tentId=6008855
BP, Real, Praktiker ve Carrefour'da satılıyor diyor ama amortisör yağını sattıklarını hiç sanmam mesela...
Tünaydın YÜCE TÜRK MİLLETİ.......Ben yine geç kaldım galiba.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:54 AM ----------
Ben bu formülü beğenmedim....Muzaffer abi ben piküvili pasta istiyorum abi.....niye taş koyuyon pastamıza.......halka tatlıyı her yerde yersin oysa iyi yapılmış bir pisküvili pastayı bul bakalım ..... güven sen bunlara bakma yap pastayı getir .........
niye geleni hiç öpdükmü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:09 PM ----------
amartüsör yagımı lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 PM ----------
aksam ne getirecegine sen karar ver
kara murat benim FUAT KOŞAK
slm arkadaşlar
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
vay aramıza yeni bir arkadaş gelmiş. Hoşgeldin. Gel senide zehirliyelim sana honda cbr 600 f verelim adrenalin tavan yapsın
buda yeni sıcak, sıcak bir videom.
http://www.izlesene.com/video/amator...-600-f/1021861
Kime sipariş vereceğim?
Her geldiğimde öpmüyonmu yani
Birşey lazım olduğu için değil; Castrol'ün her çeşit yağı var ama piyasada satıldığını hiç görmedim. Merak ettim yalnızca.
Geçen hafta toplantı yapılan yerde; yolda ve kaldırımda gereksiz yere hız yapanların akıllarını başlarına almalarını rica edeceğim. Kendilerine birşey olursa olsun, umrumda değil. Ama orda nerden bakarsan 10dan fazla çocuk var. Dünyanın en iyi sürücüsü bile olsan; tekerin fırlar, frenin tutmaz, çocuk önüne atlar, vs vs. Hız yapacaklar lütfen başka yerde yapsın
ya aslında evime ters gidiş geliş zor olur benim için direk oraya giden vasıta yok burdan, aranıza katılmayı çok istiyorum gerçekten, teşekkürler.
videonu izledim, güzel olmuş adananın her yerinde tur atmışsın :D
gazipaşada sizin motorları görünce tanrıım artık
yanınıza gelirim, "selam ben motosiklet.net ten Ofelya ", yeteri kadar tanıtıcı olur dimi
Böyle dostluğu bir tek Adana MT de görebilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 PM ----------
sen yerini söyle, sana en yakın kişi mutlaka yardımcı olur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 PM ----------
aynen katılıyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bende aynen....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 PM ----------
Muzo bi klipte biz yapalımmı dostum ne dersin ha....gerçi bizi yakalayacak kamera henüz bulunmadı dimi.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------
yusufum kadranı videoya çekeceksen 280 'i yazdıracaksın dostum oraya ...akşam gel Muzaffer abi sana fazer 100 cc kadranını göstersin.....
aslında demir Gürselin sözü var, beni virajı alırken çekecekti ama maalesef bi türlü başaramadı
HÜSEYİN dün akşam seni defalarca telefonla aradım ama açmadın, yine menderesde Nargile tüttürüyordum. Yakalanma diye aradım, bi ara beyaz T-shirtli biri 600F ile geçti, sana benzettim ama tam göremedim. yoksa senmiydin arkasında rus güzeli vardı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
zaten şuan ikimizden başkası yokki merak etme kimse duymaz, küçük harflerle yazdım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------
Orasını bilemem, beni öpmediğin kesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 PM ----------
Piayasada bulunan herhangi bir yağcıya sipariş verebilirsin, ancak 1-2 litre yağ siparişi verirlermi onu bilemem
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)