Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    suzuki gn250
    GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
    gn 250 suzuki :bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyigünler cümleten

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Castrol motosiklet yağları nereden bulunur?

http://www.castrol.com/castrol/subse...tentId=6008855

BP, Real, Praktiker ve Carrefour'da satılıyor diyor ama amortisör yağını sattıklarını hiç sanmam mesela...

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

BP, Real, Praktiker ve Carrefour'da satılıyor diyor ama amortisör yağını sattıklarını hiç sanmam mesela...
    Amortisör yağın satışı az olduğundan bulabileceğini zannetmiyorum, o nedenle ya sipariş verip getirteceksin yada BORUSAN a öpüleceksin
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Tünaydın YÜCE TÜRK MİLLETİ.......Ben yine geç kaldım galiba.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:54 AM ----------

Alıntı Ofelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [B]
    ben formülü buldum, siz bisküvili pastayı falan unutun, hepinize halka tatlı getirirm yeter ok
    Ben bu formülü beğenmedim....Muzaffer abi ben piküvili pasta istiyorum abi.....niye taş koyuyon pastamıza.......halka tatlıyı her yerde yersin oysa iyi yapılmış bir pisküvili pastayı bul bakalım ..... güven sen bunlara bakma yap pastayı getir .........

Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben bu formülü beğenmedim....Muzaffer abi ben piküvili pasta istiyorum abi.....niye taş koyuyon pastamıza.......halka tatlıyı her yerde yersin oysa iyi yapılmış bir pisküvili pastayı bul bakalım ..... güven sen bunlara bakma yap pastayı getir .........
    ohoo siz bi ürlü karar veremediniz yawf
    buarada bugün gelemicem zaten, midelerinizi ona göre hazırlamayın ok
    ama söz geldiğimde getirecem, siz tabi bi karar verirseniz

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amortisör yağın satışı az olduğundan bulabileceğini zannetmiyorum, o nedenle ya sipariş verip getirteceksin yada BORUSAN a öpüleceksin
    niye geleni hiç öpdükmü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:09 PM ----------

amartüsör yagımı lazım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 PM ----------

aksam ne getirecegine sen karar ver
    kara murat benim FUAT KOŞAK

slm arkadaşlar
    EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Karar verdik pisküvili pasta..........gerçi seninde ne zaman geleceğin belli değil .....boşuna ciğerimizi patlatmayalım... keyfine göre artıkın....

Karar verdik pisküvili pasta..........gerçi seninde ne zaman geleceğin belli değil .....boşuna ciğerimizi patlatmayalım... keyfine göre artıkın....
    ya açıkçası aranıza motorsikletsiz gelmek istemiyorum o yüzden

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Çarşamba toplantılarına herkes motosikletiyle glemiyor zaten,mesala eşim ve ben biz arabayla geliyoruz. o nedenle gönül rahatlığıyla gelebilirsin
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adım Güven,
    25 yaşındayım, matematik öğretmeniyim
    Haftaya B+A2 ehliyetim elimde, dün evdekilere sahte gözyaşlarımla yalvararak motorsiklet aldırmayı ikna ettim
    125-150lik vitesli bi motor almayı düşünüyorum, artık hemşerilerim olarak, bu konuda sizlerden yardım alacam
    Şimdiden teşekkürler ve hepinizle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar
    vay aramıza yeni bir arkadaş gelmiş. Hoşgeldin. Gel senide zehirliyelim sana honda cbr 600 f verelim adrenalin tavan yapsın

buda yeni sıcak, sıcak bir videom.

http://www.izlesene.com/video/amator...-600-f/1021861

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Kime sipariş vereceğim?

Alıntı fuatbmw01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye geleni hiç öpdükmü
    Her geldiğimde öpmüyonmu yani

amartüsör yagımı lazım
    Birşey lazım olduğu için değil; Castrol'ün her çeşit yağı var ama piyasada satıldığını hiç görmedim. Merak ettim yalnızca.

Geçen hafta toplantı yapılan yerde; yolda ve kaldırımda gereksiz yere hız yapanların akıllarını başlarına almalarını rica edeceğim. Kendilerine birşey olursa olsun, umrumda değil. Ama orda nerden bakarsan 10dan fazla çocuk var. Dünyanın en iyi sürücüsü bile olsan; tekerin fırlar, frenin tutmaz, çocuk önüne atlar, vs vs. Hız yapacaklar lütfen başka yerde yapsın

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Muzo haklı herkes motorla gelmiyor zaten .... araba problemse onuda çözeriz...arkadaşlardan arabası olan birisi alır seni .....yada motorlada alırız gerekirse...sen katılmak iste yeter....

Muzo haklı herkes motorla gelmiyor zaten .... araba problemse onuda çözeriz...arkadaşlardan arabası olan birisi alır seni .....yada motorlada alırız gerekirse...sen katılmak iste yeter....
    ya aslında evime ters gidiş geliş zor olur benim için direk oraya giden vasıta yok burdan, aranıza katılmayı çok istiyorum gerçekten, teşekkürler.

Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay aramıza yeni bir arkadaş gelmiş. Hoşgeldin. Gel senide zehirliyelim sana honda cbr 600 f verelim adrenalin tavan yapsın

buda yeni sıcak, sıcak bir videom.

http://www.izlesene.com/video/amator...-600-f/1021861
    videonu izledim, güzel olmuş adananın her yerinde tur atmışsın :D
    gazipaşada sizin motorları görünce tanrıım artık
    yanınıza gelirim, "selam ben motosiklet.net ten Ofelya ", yeteri kadar tanıtıcı olur dimi

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Böyle dostluğu bir tek Adana MT de görebilirsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 PM ----------

ya aslında evime ters gidiş geliş zor olur benim için direk oraya giden vasıta yok burdan, aranıza katılmayı çok istiyorum gerçekten, teşekkürler.
    sen yerini söyle, sana en yakın kişi mutlaka yardımcı olur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 PM ----------

Geçen hafta toplantı yapılan yerde; yolda ve kaldırımda gereksiz yere hız yapanların akıllarını başlarına almalarını rica edeceğim. Kendilerine birşey olursa olsun, umrumda değil. Ama orda nerden bakarsan 10dan fazla çocuk var. Dünyanın en iyi sürücüsü bile olsan; tekerin fırlar, frenin tutmaz, çocuk önüne atlar, vs vs. Hız yapacaklar lütfen başka yerde yapsın
    aynen katılıyorum

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    böyle dostluğu bir tek adana mt de görebilirsin

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 13:54 pm ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 13:52 pm ----------[/sıze]

sen yerini söyle, sana en yakın kişi mutlaka yardımcı olur...

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 13:59 pm ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 13:54 pm ----------[/sıze]

aynen katılıyorum

bende aynen....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 PM ----------

Muzo bi klipte biz yapalımmı dostum ne dersin ha....gerçi bizi yakalayacak kamera henüz bulunmadı dimi.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------

yusufum kadranı videoya çekeceksen 280 'i yazdıracaksın dostum oraya ...akşam gel Muzaffer abi sana fazer 100 cc kadranını göstersin.....

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    bende aynen....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 PM ----------

Muzo bi klipte biz yapalımmı dostum ne dersin ha....gerçi bizi yakalayacak kamera henüz bulunmadı dimi.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------

yusufum kadranı videoya çekeceksen 280 'i yazdıracaksın dostum oraya ...akşam gel Muzaffer abi sana fazer 100 cc kadranını göstersin.....
    aslında demir Gürselin sözü var, beni virajı alırken çekecekti ama maalesef bi türlü başaramadı

HÜSEYİN dün akşam seni defalarca telefonla aradım ama açmadın, yine menderesde Nargile tüttürüyordum. Yakalanma diye aradım, bi ara beyaz T-shirtli biri 600F ile geçti, sana benzettim ama tam göremedim. yoksa senmiydin arkasında rus güzeli vardı

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    aslında demir Gürselin sözü var, beni virajı alırken çekecekti ama maalesef bi türlü başaramadı

HÜSEYİN dün akşam seni defalarca telefonla aradım ama açmadın, yine menderesde Nargile tüttürüyordum. Yakalanma diye aradım, bi ara beyaz T-shirtli biri 600F ile geçti, sana benzettim ama tam göremedim. yoksa senmiydin arkasında rus güzeli vardı
    Abi sen radarmısın yoksa üstüme vericimi yerleştirdin.....Olum bunları burda yazmasana....allah allah .....bu ikimizin arasında ikimizin.....özel hayata girer ....başbaşa iken okey.....töbe yarabbi yav.....

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Abi sen radarmısın yoksa üstüme vericimi yerleştirdin.....Olum bunları burda yazmasana....allah allah .....bu ikimizin arasında ikimizin.....özel hayata girer ....başbaşa iken okey.....töbe yarabbi yav.....
    zaten şuan ikimizden başkası yokki merak etme kimse duymaz, küçük harflerle yazdım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------

niye geleni hiç öpdükmü[COLOR="Silver"]
    Orasını bilemem, beni öpmediğin kesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 PM ----------

Kime sipariş vereceğim?
    Piayasada bulunan herhangi bir yağcıya sipariş verebilirsin, ancak 1-2 litre yağ siparişi verirlermi onu bilemem

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler