Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Günaydın Millet

Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi yamuk zaten trapezoid
    Alp yamuk yapıp tartışmayı hortlatma Kaldıki taraflar şimdi Antalya'yı geçmişlerdir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    simyacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 tmax
    Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten belliydi özlemediğiniz ....arayan soran olmadı hiç....bi ümidim aradı onunla konuştuk....insan bi arar sorar dimi yani.....ümitte aramasa türkçeyi unutacaktım valla ...hep rusca hep rusca .....
    hoşgeldın hımm nası denırdı rusca karakter olmadıgı ıcın klavyede yazamıyoz huseyın cım bı kac hafta adaptasayon surecınden sonra normale bınersın )
    daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
    ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günlerin en aydını,en hayırlısı,siz dostlarımın olsun.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

agokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 classic
    herkese günaydın. hayırdır adana mt. saat 08:30 hala ortada kimseler yok.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    birazdan damlarlar ahmet bey.yaz rehaveti,senelik izin,işler güçler vs.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:39 AM ----------

BİLGİLENDİRME AMAÇLI,ALINTIDIR.

81 ilin de telefon kodu değişiyor
    Sabit telefonda şehirlerarası aramalardan önce kullanılan alan kodları değişecek. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevcut kodlara her ilin koduna +1 rakamı ekleyerek 82 yeni kod oluşturdu.

Sabit telefonda şehirlerarası aramalardan önce kullanılan alan kodları değişecek. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevcut kodlara her ilin koduna +1 rakamı ekleyerek 82 yeni kod oluşturdu.

Şehir içinde numara taşıma uygulamasını başlatacak olan yönetmeliklerin yayınlanmasının ardından numaralandırma işlemleri için de gerekli düzenlemeler yapıldı. Buna göre yeni abone kaydı yapacak olan, Türk Telekom (TT) dışındaki alternatif işletmeciler, abonelerine o ilin alan kodunun +1 fazlası olan alan kodu ile üretilmiş numara blokları verecek. Yani Ankara'da TT dışında bir operatörden hizmet almak isteyen abonenin numarası 312 ile değil 313 ile başlayacak.

Düzenlemeyi BTK yaptı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) söz konusu uygulama ile ilgili gerekli düzenlemeleri yaptı. Buna göre pazara girecek olan alternatif şirketlerin de kendilerine ait numara bloklarının yanı sıra, onların aboneleri için de yeni alan kodları olacak. Gerekli durumlarda Türk Telekom'un bir ildeki numara bloğu tükenirse, TT de bu numara bloklarından yararlanabilecek.

10XY'lere gerek kalmayacak Alternatif operatörler tarafından sağlanan ve daha önce şehirlerarası aramalarda kullanılan 10XY numaraları ile yapılan aramalara da gerek kalmadı. Söz konusu düzenlemeye göre aboneler, artık bu numaraları çevirmek zorunda kalmadan alan kodu ile normal arama yapacak. İşletmeciler abonelerinden farklı işletmenin abonelerine yapılan aramaları, GSM'de olduğu gibi direk sağlamakla yükümlü olacak.

ŞEHiR İÇİ UCUZLAYACAK

GSM’de Kasım 2008’de başlayan numara taşıma uygulaması sabit telefonlarda da önümüzdeki günlerde fiili olarak başlayacak. Uygulama kapsamında ulusal numaralandırma planında yer alan coğrafi numaralar, coğrafi olmayan numaralar ile mobil numaralar, numara taşınabilirliği kapsamında olacak. Sabit telefonlarda numara taşıma uygulaması rekabeti ve beraberinde görüşme ücretlerinde ucuzluğu getirecek.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Günaydın Adana Mt Hayırlı işler.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    cbf 150
    günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol gülüşler

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın millet
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Günaydın arkadaşlar

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    Alıntı Ofelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adım Güven,
    25 yaşındayım, matematik öğretmeniyim
    Haftaya B+A2 ehliyetim elimde, dün evdekilere sahte gözyaşlarımla yalvararak motorsiklet aldırmayı ikna ettim
    125-150lik vitesli bi motor almayı düşünüyorum, artık hemşerilerim olarak, bu konuda sizlerden yardım alacam
    Şimdiden teşekkürler ve hepinizle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar
    guven hosgeldin, iş yogunlugundan gunaydın diyemedim afiyet olsun
    kara murat benim FUAT KOŞAK

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı simyacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldın hımm nası denırdı rusca karakter olmadıgı ıcın klavyede yazamıyoz huseyın cım bı kac hafta adaptasayon surecınden sonra normale bınersın )
    mersi canım .... bikaç haftaya normale dönersem sevinirim.....yoksa orada gördüklerim kadınsa buradakiler nedir diye düşünmekten aklımı kaçıracağım.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın millet
    sanada günaydın.....alçak muzo....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 PM ----------

Başka siparişi olan var mı arkadaşlar
    Bence sen ev yapımı bisküvili pastaya fit ol
    Ben bu çarşamba işini tekrar bi düşünim
    hayırdır güven kardeş ev yapımı bisküvili pasta filan ... ne iş ....senmi yapıyon yoksa bu pastaları...ofelya ne anlama geliyor???...Resimdeki abla kim????..bu arada memleket nereydi kardeş senin....

Alıntı fuatbmw01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    guven hosgeldin, iş yogunlugundan gunaydın diyemedim afiyet olsun

yok daha afiyet olan bişey yok, fazerr çarşamba geleceksen elin boş gelme madodan falan pasta isterim dedi de, bende unut madoyu falan kendi ellerimle size bisküvili pasta yapıp getirirrim,kafi demiştim de

hayırdır güven kardeş ev yapımı bisküvili pasta filan ... ne iş ....senmi yapıyon yoksa bu pastaları...ofelya ne anlama geliyor???...Resimdeki abla kim????..bu arada memleket nereydi kardeş senin....

shark sen pek takip edememişsin
    evt pastaları ben yapıyorum, çalışmaktan pek yemek yapmakla aram olmasa da sizin için pasta yapabilirim, bu arada sanırım beni erkek sanıyorsun kardeş dedğine göre

Ofelya,Danimarka Kralı Büyük Hamlet'in sevdiği kadındır
    Resimdeki de kimse değil, ama heryerdeki avatarım budur
    Memleket de adana

Motosikleti
    Honda CBR 600F

yok daha afiyet olan bişey yok, fazerr çarşamba geleceksen elin boş gelme madodan falan pasta isterim dedi de, bende unut madoyu falan kendi ellerimle size bisküvili pasta yapıp getirirrim,kafi demiştim de

shark sen pek takip edememişsin
    evt pastaları ben yapıyorum, çalışmaktan pek yemek yapmakla aram olmasa da sizin için pasta yapabilirim, bu arada sanırım beni erkek sanıyorsun kardeş dedğine göre

Ofelya,Danimarka Kralı Büyük Hamlet'in sevdiği kadındır
    Resimdeki de kimse değil, ama heryerdeki avatarım budur
    Memleket de adana
    İiiyk...pardon isim güven olunca ben sandımki....neyse sonuçta önemli olan anlamış olmak....aramıza katıldığna sevindim....madem konuyu açtın ve erkek değilsin o zaman şöle söyleyeyim bisküvili pasta süper bi teklif....çarşamba akşamı mutlaka bekliyoruz...sen gelemesende pastayı mutlaka gönder....( tabiki sende gel şaka idi....)....son olarak shark yerine hüseyin 'i kullanabilirsin...diğer açıklamalar içinde teşekkür ederim....

İiiyk...pardon isim güven olunca ben sandımki....neyse sonuçta önemli olan anlamış olmak....aramıza katıldığna sevindim....madem konuyu açtın ve erkek değilsin o zaman şöle söyleyeyim bisküvili pasta süper bi teklif....çarşamba akşamı mutlaka bekliyoruz...sen gelemesende pastayı mutlaka gönder....( tabiki sende gel şaka idi....)....son olarak shark yerine hüseyin 'i kullanabilirsin...diğer açıklamalar içinde teşekkür ederim....
    Evet, ismim yüzünden böle şelere maruz kalıorum genelde ama ismimi çok seviyorum
    bu çarşamba için söz veremicem ama geleceğim herhangi bi çarşamba günü elimde bisküvili pastayla tanıyabilirsin beni
    Ben gelmeden pasta gelemez üzgünüm
    Tanıştığımıza memnun oldum hüseyin

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Evet, ismim yüzünden böle şelere maruz kalıorum genelde ama ismimi çok seviyorum
    bu çarşamba için söz veremicem ama geleceğim herhangi bi çarşamba günü elimde bisküvili pastayla tanıyabilirsin beni
    Ben gelmeden pasta gelemez üzgünüm
    Tanıştığımıza memnun oldum hüseyin
    tekrardan pardon...güzel bir ismin var .... pastayı dört gözle bekliyoruz....

Bu arada beyler kimse benle dalga geçmesin hepiniz aynı hataya düştünüz ....

yok yok ben tanışma topiği açmıştım, bikaç kişi bilio ama ısrarla erkek olduğumu söyleyen bikaç kişi de oldu yani, inanmadılar bana

http://www.motosiklet.net/forum/tani...-selamlar.html

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    tekrardan pardon...güzel bir ismin var .... pastayı dört gözle bekliyoruz....

Bizde seni insan zarafı bilirdik
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Honda CBR 600F

yok yok ben tanışma topiği açmıştım, bikaç kişi bilio ama ısrarla erkek olduğumu söyleyen bikaç kişi de oldu yani, inanmadılar bana

ismail muhabbetimi....yeni okudum...valla bizim için cinsiyetin önemli değil....dostluğun önemli...ister erkek ister bayan gönlünde motor sevdası olsun yeter.....bu arada satlık bi motor var honda 600F CBR gri sahibinden az kullanılmış....bizim muzafferde.... ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 PM ----------

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizde seni insan zarafı bilirdik
    bilgisayardan anlaşılmıyorki.....yoksa gözünden anlarım ben...bilirsin.....

Motosikleti
    2010 CBF1000F

Hüseyinin kusuruna bakmayaın antalyadan yeni geldide bazen böyle karıştırabiliyor

ismail muhabbetimi....yeni okudum...valla bizim için cinsiyetin önemli değil....dostluğun önemli...ister erkek ister bayan gönlünde motor sevdası olsun yeter.....bu arada satlık bi motor var honda 600F CBR gri sahibinden az kullanılmış....bizim muzafferde....muzo küstünmü hiç cevap yazmıyon artıkın bana....

ben de zaten buaraya motor seven dostlar edinmeye geldim
    600 lük motor şu an bana fazla,ilk baştan sakata gelmek istemem, yine de teşekkür ederim haber verdiğin için

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler