daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
günlerin en aydını,en hayırlısı,siz dostlarımın olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese günaydın. hayırdır adana mt. saat 08:30 hala ortada kimseler yok.
birazdan damlarlar ahmet bey.yaz rehaveti,senelik izin,işler güçler vs.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:39 AM ----------
BİLGİLENDİRME AMAÇLI,ALINTIDIR.
81 ilin de telefon kodu değişiyor
Sabit telefonda şehirlerarası aramalardan önce kullanılan alan kodları değişecek. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevcut kodlara her ilin koduna +1 rakamı ekleyerek 82 yeni kod oluşturdu.
Sabit telefonda şehirlerarası aramalardan önce kullanılan alan kodları değişecek. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevcut kodlara her ilin koduna +1 rakamı ekleyerek 82 yeni kod oluşturdu.
Şehir içinde numara taşıma uygulamasını başlatacak olan yönetmeliklerin yayınlanmasının ardından numaralandırma işlemleri için de gerekli düzenlemeler yapıldı. Buna göre yeni abone kaydı yapacak olan, Türk Telekom (TT) dışındaki alternatif işletmeciler, abonelerine o ilin alan kodunun +1 fazlası olan alan kodu ile üretilmiş numara blokları verecek. Yani Ankara'da TT dışında bir operatörden hizmet almak isteyen abonenin numarası 312 ile değil 313 ile başlayacak.
Düzenlemeyi BTK yaptı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) söz konusu uygulama ile ilgili gerekli düzenlemeleri yaptı. Buna göre pazara girecek olan alternatif şirketlerin de kendilerine ait numara bloklarının yanı sıra, onların aboneleri için de yeni alan kodları olacak. Gerekli durumlarda Türk Telekom'un bir ildeki numara bloğu tükenirse, TT de bu numara bloklarından yararlanabilecek.
10XY'lere gerek kalmayacak Alternatif operatörler tarafından sağlanan ve daha önce şehirlerarası aramalarda kullanılan 10XY numaraları ile yapılan aramalara da gerek kalmadı. Söz konusu düzenlemeye göre aboneler, artık bu numaraları çevirmek zorunda kalmadan alan kodu ile normal arama yapacak. İşletmeciler abonelerinden farklı işletmenin abonelerine yapılan aramaları, GSM'de olduğu gibi direk sağlamakla yükümlü olacak.
ŞEHiR İÇİ UCUZLAYACAK
GSM’de Kasım 2008’de başlayan numara taşıma uygulaması sabit telefonlarda da önümüzdeki günlerde fiili olarak başlayacak. Uygulama kapsamında ulusal numaralandırma planında yer alan coğrafi numaralar, coğrafi olmayan numaralar ile mobil numaralar, numara taşınabilirliği kapsamında olacak. Sabit telefonlarda numara taşıma uygulaması rekabeti ve beraberinde görüşme ücretlerinde ucuzluğu getirecek.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Adana Mt Hayırlı işler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol gülüşler
Günaydın millet
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın arkadaşlar
mersi canım .... bikaç haftaya normale dönersem sevinirim.....yoksa orada gördüklerim kadınsa buradakiler nedir diye düşünmekten aklımı kaçıracağım.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------
sanada günaydın.....alçak muzo....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 PM ----------
hayırdır güven kardeş ev yapımı bisküvili pasta filan ... ne iş ....senmi yapıyon yoksa bu pastaları...ofelya ne anlama geliyor???...Resimdeki abla kim????..bu arada memleket nereydi kardeş senin....
yok daha afiyet olan bişey yok, fazerr çarşamba geleceksen elin boş gelme madodan falan pasta isterim dedi de, bende unut madoyu falan kendi ellerimle size bisküvili pasta yapıp getirirrim,kafi demiştim de
shark sen pek takip edememişsin
evt pastaları ben yapıyorum, çalışmaktan pek yemek yapmakla aram olmasa da sizin için pasta yapabilirim, bu arada sanırım beni erkek sanıyorsun kardeş dedğine göre
Ofelya,Danimarka Kralı Büyük Hamlet'in sevdiği kadındır
Resimdeki de kimse değil, ama heryerdeki avatarım budur
Memleket de adana
İiiyk...pardon isim güven olunca ben sandımki....neyse sonuçta önemli olan anlamış olmak....aramıza katıldığna sevindim....madem konuyu açtın ve erkek değilsin o zaman şöle söyleyeyim bisküvili pasta süper bi teklif....çarşamba akşamı mutlaka bekliyoruz...sen gelemesende pastayı mutlaka gönder....( tabiki sende gel şaka idi....)....son olarak shark yerine hüseyin 'i kullanabilirsin...diğer açıklamalar içinde teşekkür ederim....
yok yok ben tanışma topiği açmıştım, bikaç kişi bilio ama ısrarla erkek olduğumu söyleyen bikaç kişi de oldu yani, inanmadılar bana
http://www.motosiklet.net/forum/tani...-selamlar.html
ismail muhabbetimi....yeni okudum...valla bizim için cinsiyetin önemli değil....dostluğun önemli...ister erkek ister bayan gönlünde motor sevdası olsun yeter.....bu arada satlık bi motor var honda 600F CBR gri sahibinden az kullanılmış....bizim muzafferde.... ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 PM ----------
bilgisayardan anlaşılmıyorki.....yoksa gözünden anlarım ben...bilirsin.....
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)