Günaydın Adana Hayırlı işler bol kazançlar
Günaydın Adana Hayırlı işler bol kazançlar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Günaydın vede hayırlı işler Herkese
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------
İlgile yere "O tarihte araç benim eğildi" diye dileçe yazarsan yeterli olacak sanırım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 AM ----------
Hadi ya Peki sen kimsin
Bu arada hoşgeldin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 AM ----------
sağlam bi takipciye verirsen sorunsuz halleder
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Selam millet ben geldim........herkese günaydın tünaydın ext.......naaptınız ben yokkene özledinizmi.....
Adım Güven,
25 yaşındayım, matematik öğretmeniyim
Haftaya B+A2 ehliyetim elimde, dün evdekilere sahte gözyaşlarımla yalvararak motorsiklet aldırmayı ikna ettim
125-150lik vitesli bi motor almayı düşünüyorum, artık hemşerilerim olarak, bu konuda sizlerden yardım alacam
Şimdiden teşekkürler ve hepinizle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hoşgeldin hüseyin
de
neredeydin, iş içinmiydi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
öğretirleeeeeeeerrrr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------
sende çok dil biliyormusun muzafferim
Yanıtlar için teşekkür ederim. Kısmetse halledicez bir şekilde.
Tüm dostlara selam olsun.......
Kardeş, neden plakayı değiştirmek istemiyorsun? Sana fazla masraf çıkartmaz zaman açısından da pek farketmez. Plaka çıkartmak 30 dk sürüyor. Masrafı da 20tl civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.
Mustafa Abi yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Karadeniz gezisine giden arkadaşlara iyi yolculuklar dilerim. Tekerleri düz bassın.
Görüşmek üzere..
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
tekrar hoşgeldin GÜVEN.çarşamba akşamları,adnan menderes'te,lunaparkın oradan girince,su kenarından en sona gelipte,sol tarafa bakarsan,biz orada eşlerimizle toplanırız.motorlarımızı görürsün zaten.bekleriz.hem tanışırız hemde motor konusunda merak edip,öğrenmek istediklerin konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)