günaydın
motorsuz geçen bir hafta sonu daha
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
İyi Akşamlar Millet.
Kim nereye gidiyorsa hayırlı yolculuklar; güle güle gidin ve gelin.
selam arkadaşlar
yaz geldi millet dağıldı, bi arkadaş dağa gitmek istiyordu, gidiyormusunuz, son durum nedir
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
iyi akşamlar. yarın sabah gökhan ile yola çıkıyorum. mersinde mustafa abiyle buluşup yola devam edeceğiz. gidip de dönememek var gelip de bulamamak var. hakkınızı helal edin şimdilik hoşçakalın eylülde görüşürüz.
şimdiden iyi yolculuklar, kazasız belasız gidip dönesiniz
hakkım varsa helaaal olsuuun, helaaal olsuuun, helaaaal olsuuuuuun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 AM ----------
konuyu izleyenlere bak
demirgursel, celikgürsel
ulen ben sana ben varken buralarda gözükme demedimmi hıı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hepinize hayırlı yolculuklar dilerim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
abi size hastayım ya her hafta sonu hemen hemen bi etkinlik yapıoyosnuz.bizim denizli mt uyuyor bi türlü bişiler planlayıpta yapamadık.nyse allah hepinize kaza bela göstermesin.
Adanalı sanatçı Kurtuluş'a Allahtan rahmet diliyorum.
Aramızda R1200GS sahibi iki abimize bir kıyak yapayım;
Parça Listesi
http://tr.diplodocs.com/kullamin-kil...5%20R1200GS-_E
Herkese merhabalar. Size bir sorum var. Diyelim ki başka şehirden motor alıyoruz. Ama fazladan plaka değiştirme parası vermek istemiyoruz ve bu şehir mersin kadar yakın. Bunun yolu yordamı nedir? Adres olarak mersinde bir adres versek olur mu?
bende,Adanalı sanatçı Kurtuluş'a Allahtan rahmet diliyorum.
alp,evet,aynen öyle.motoru aldığın şehirden bir adres verirsen,plaka aynı kalır.ruhsattaki,sahibiyle ilgili sayfa değişir sadece.diğer sayfa değişmez.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese iyi akşamlar,yola gidenlere hayırlı yolculuklar dilerim,
Kurtuluş öldümüya vay be,memlekete haberimiz yok,allah rahmet eylesin 91 de otelde kalırken kızı ozamanlar 7-8- yaşındaydı yanımızdan hiç ayrılmazdı zilli
havadanmıdır nedir çoooook sıkıcı bir hafta sonu oldu,
bizde yarın akşam yola çıkıyoruz,malum angaraya çocuk yapmaya gidiyoruz kısmet olursa 20 gün sonra döneceğiz herkese şimdiden selamlar dualarınızı eksik etmeyin
Arkadaşlar;
2008 yılında satın aldığım ve dolayısıyla ruhsatı 2008'de üzerime geçen aracın 2005 yılında yaptığı OGS kaçak geçişi ile ilgili olarak benim adresime, benim adıma tebligat yapılmıştır.
(Bir Türkiye komedyası olarak "4 yıl önce aracın önceki sahibi tarafından yapılmış olan bir yasa çiğneme 4 yıl sonra kim elimize geçerse ona hesap sorarız" mantığını tartışmak yersiz...)
Ben sadece bu konuda ne yapılabilir, nasıl yapılabilir, nereden başlamalı, size danışmak istedim. Benzer durumlarla karşılaşan arkadaşlardan yardım istiyorum.
selam arkadaşlar bende adanadayım, beni de eklerseniz grubunuza sevinirim ;)
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)