bu sıcakta nasıl biniyorsunuz şu meletlere anlamıyorum ne güzel aç arabada klimayı gez ne o kask eldiven koruma işim olmaz motorlarla size iyi gezmeler
bu sıcakta nasıl biniyorsunuz şu meletlere anlamıyorum ne güzel aç arabada klimayı gez ne o kask eldiven koruma işim olmaz motorlarla size iyi gezmeler
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Az önce Adana MT nin bir kısmı benim yanımdaydı, Mustafa abi yeni motorunu teslim almış(4 kişyle: Turgay abi, Tayfun, haluk ve gürsel) Burdan kendisini hayırlı olsun dileklerimle birlikte çarşamba günü kuyruğun doğrulmasını dört gözle bekliyoruz...(Ben bülbül yuvası tadlısını çok severim. Bu mesaj musatafa abimeydi )
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yaw arkadaşlar bu fuat usta varya çok yaman adammış be. adam aldı anahtarı eline mustafa abiye vermiyor birtürlü. yok efendim bu anahtar dönmez, cebimden birtürlü çıkmıyor diye diye mustafa abiden 50 tl yi kopardı valla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------
bende fazla faturayı etin sinirlisini sinirsizini ayıranlara fatura ederim.
BİLGİLENDİRME AMAÇLI,ALINTIDIR.
Böcek Yılan ve Akrep Sokmaları-Isırmaları
*Isırılan bölge kalp seviyesinden aşağıda tutulur...
*Isırılan bölgede yarım ay şeklinde diş izleri vardır... Eğer bu diş izlerinin ortasında sağ ve solda olmak üzere iki diş izi daha varsa bu izlerin zehir dişlerine ait olduğu düşünülmeli ve ona göre hareket edilmelidir...
*Isırılan bölge idrarla yıkanmalıdır...( taze olduğu ve amonyak içermesi nedeniyle)
*Isırılan bölgedeki zehir fazla dağılmadan bir enjektör yardımıyla yaraya küçük bir kesik açılarak vakumlanmalıdır...
*Hasta fazla zaman geçmeden hastaneye götürülmelidir...
Akrep Sokması
*Burda da yılan sokmasında yapılan ilk yardımın aynısı uygulanmaktadır...
Böcek Isırmaları
*En başında kene ısırması gelmektedir...
*Kenenin üzerine kesinlikle kolonya, benzin, alkol, tiner, aseton gibi yakıcı maddeler dökülmemelidir...
*Amonyak dökülerek uyarılmalıdır... Eğer kendisi çıkarsa hemen deri üzerinden bir eldiven ya da cımbız ile alınmalıdır... İlk yardımcı kişi, keneye çıplak elle dokunmamalıdır...
*Eğer kene amonyakla çıkmadıysa bir cımbız yardımıyla alınmalıdır... Bu işlem cımbızla, kenenin vücuda temas ettiği yerden yani en dipten fazla sıkmadan tutularak en fazla 3 harekette çıkararak yapılır...
*Fazla hızlı ve fazla yavaş çekilmemelidir... Hızlı çekildiğinde kenenin başı kopabilir, yavaş çekildiğinde de kene tehlikede olduğunu anlayıp zehirini vücuda verebilir...
*Hasta en yakın sağlık kuruluşuna hızlı bir şekilde götürülmelidir...
Deniz Anası'ndan Kaynaklanan Yaralanmalar
*Zehirli denizanaları diğerlerinden kolaylıkla ayrılabilmektedir... İçlerinde mavi, kırmızı, siyah gibi renkler barındırırlar...
*Vücuda yapışır, zehirlerini bırakır ve deriyi yakarlar...
*Yapılması gerekense hemen bir eldiven yardımıyla denizanası yapışan bölgeden alınır...
*Yaralı bölge deniz suyu veya amonyakla yıkanır...
*Piyasa adları Silverdin ve Anestol olarak geçen 2 krem karıştırılarak yara bölgesine sürülebilir...
*Hasta hastaneye götürülmelidir...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
adana mt mize yeni gs1200 hayırlı olsun, mustafa abim gülegüle kullansın
motorun resimleri az sonra geliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ml#post1654628
işte gs1200 ümüz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Yeni motorunuz hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.
Mustafa abi hayırlı olsun; güle güle bin.
Yılan sokması yine gündemde anlaşılan. Mustafa abiden tanı ve tedavi ile ilgili bilgi bekliyorum.
Ayrıca zincir yağlarını nezaman dağıtacaksın? Haluk ciğerim hariç (onun zinciri yok) herkes merakla beklemekte
Mustafa bey hayırlı olsun.Yeni makineniz ile kazasız belasız bol keyifli sürüşler diliyorum.
Sevgili arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyor,daha iyileri daha yenileri sizlere olsun Zafer kardeşiminde dediği gibi bundan önceki motorum daha iptidaiydi aktarma sistemi zincir tabir edilen bir sistemle motorun gücü arka tekere aktarılıyordu doğal olarak sistemi sürekli yağlamak gerekiyordu bende bundan dolayı bu zincir yağını bol miktarda almıştım arzu edenlere verebilirim zira elimde kaldı yazık araya gitmesin hepinize hayırlı akşamlar bay bay.
Günaydın Adana Hayırlı Günler
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
herkese günaydın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın, demirbank hayırlı işler diler ). bu sloganı bizim gibi eskiler iyi hatırlar.
Günaydın arkadaşlar,güaydın tüm motosiklet Türkiye hepinize sağlıklı,huzurlu,başarılı,bol kazançlı günler diliyorum tekrar teşekkür ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)