gunaydin adana mt
Günaydın güzel kardeşlerim....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
gn 250 suzuki :bounce:
Ciğerim Haluk, Route için teşekkür ederiz
günaydın
dün akşam mendereste demirgürselle beraberdik balık tutmaya çalışyordu ama icraat yoktu galiba muzaffer abinin sözlerinde doğruluk payı var sanırım
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Haluk'un verdiği Route linki açılmıyor...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
eveeeeet süper çalışıyor. bende zaten vardı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ademciler barnak kaldırsın,gelmeyen kuşum aydının yeni versiyonu olsun
http://www.motosiklet.net/forum/moto...teknoloji.html
ahmetnr deki (nr) için yayınlanmıştır
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
bende gelecem akşam :d benim T-Shirt ler kimde ? getirirse çok sevinirim artık bizde giyelim dimi yanii
herkese günaydın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın motorize dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar,
horozlar bile kalmadan,ibibikler ötmeden ne işin var sabahın köründe,zaferim ne zaman yatıyorsun ne zaman kalkıyorsun çözemedimki bu ne enerji allahım esirgesin,
ahmetim NaR teknolojisi bitti sen hala ordamısın,şimdi PS çıktı şimdi o ne diye soracaksın Portakal Suyu
i
Günaydın ağalar Günaydın Adana Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın arkadaşlar
gn 250 suzuki :bounce:
Günaydın millet
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)